• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI:
    EXI: No to me prave zajima co zmenili s tim je dostat.
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: sice zustavaji po logoutu, ale je prisernej opruz je vubec dostat
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: co udelali za zmenu? - s dostavanim spekter..
    EXI
    EXI --- ---
    WTF patch 3.0.2.. sice mi spectre zustaji po logout, ale dostat je v mape je ted dost nerealny.. to meli nechat radsi tak jak to je... mel jsem je v mapach do 5ti minut.. takhle je budu lovit hodinu - to si necham zajit chut.. takze muj build co se vcera tak slibne rozjel dneska krasne dojel. fakt parada :(( investoval jsem do nej cca 8ex, zbytecne. FAK
    EXI
    EXI --- ---

we heard you like ranged skills, so we put a ranged skill on the ranged skill of your ranged skill!
    EXI
    EXI --- ---
    tyyjo taxem to zase pustil tak po mesici, kdy uz jsem to zas fakt paril az moc (az mi to komplikovalo praci hehe).. a je to furt dobry :] jsem zvedavej jestli v dohledy dobe vyjde neco co se poe aspon priblizi (kdyz nepocitam datadisk na grim dawn, co ma vyjit za tyden)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    MPEGYNA: Summoni přežívají smrt už teď.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EXI: otazka je, jestli aury a sumony preziji smrt...
    EXI
    EXI --- ---
    Spectre and Aura Persistence in Content Update 3.0.2
    This quality-of-life change not only means that summoners can turn their computers off at night...
    :D toto me nenapadlo, nevypinat PoE/kompik abych si ponechal summony nebo aury :D vsak mi taky vetrak od gfx huci dosti hlasite kdyz jede PoE.. no nic - konecne si zahraju spectre summonera, az teda bude cas a chut

Forum - Announcements - Spectre and Aura Persistence in Content Update 3.0.2 - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2012843
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: tak jasne, u rare je ta uvaha prilis komplexni na nejakej automat. Nejvic to setri cas na vecech, co maji stejne vlastnosti vzdycky - mapy, fragmenty, currency apod.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MPEGYNA: na rolly je pak dobry Ctrl-Alt-D, zaskrtnes si, ktery chces, pripadne upravis hodnoty, a otevres v prohlizeci v poe.trade
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: tak jsem si to nainstaloval a ta cena funguje jen na unique a jeste to nebere v potaz rolly!?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: tam se nic nenastavuje ale :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: mne prislo strasne slozity to nastavit, tak sem se do toho jeste nepoustel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jop, presne tak to taky pouzivam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ja ho pouzivam ctrl+d kdyz chci jen rychle vedet, jestli to ma nejakou cenu, a ctrl+c kdyz koukam jestli to nema i dobrej roll - coz u rare veci ukazuje i tiery a S/P, takze se to da pouzit i pro zakladni crafteni pak.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: ja vim. vsak jsem psal, ze to pouzivam jen kdyz hledam veci na poe.trade a nevim, co presne zadat do vyhledavani. o tom trade macru je i video od EE, ale jeste jsem to nezkousel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: misto poeafix, to je dobry na crafteni, pouzivam co trade macro, postoval Havran.
    Ma to radu vyhod, doporucim zkusit.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam