• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: hraj HC, pak nebudeš mít takové starosti :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    tak aury se po smrti musi nahazovat znova :( to me teda ta funkce, ze prezijou logout moc nevytrhne.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak ještě ten timer na offeringy... :))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Vidis, panove v GGG se o svoje hrace staraji.
    EXI
    EXI --- ---
    HURRAAA oni zmeni desecrate, takze nebudu muset hledat spectry:
    The corpses will be chosen from the monsters in the current area and any Spectres that have existed in this instance.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja jsem minimalne zvyklej, ze kdyz se jdu vysypat, tak beru nejdrazsi veci prednostne, i kdybych neco musel vyhazet na zem :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jo kdyz se rozbije instance, tak s tim nic nenadelas.
    Dobry nedavat port nad hromadama lootu a mrtvol, s tim je obcas problem. Vzdycky zmizet z mista kde se neco dela a port davat az tam.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: nehraju to teda tak dlouho, ale standartne hru nevypinam a vazne se mi nestalo ani jednou, ze by mi portaly zmizely, ale to beham klasiky M10-15.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: jo, ale jednou jsem mel nejakej cadiro deal, nehnul jsem se z HO, a stejne mi portaly proste zmizely za snad 10 minut (resp. uz do nich neslo vlezt)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EXI: Jo bohuzel mizej predmety.... vcera dopoledne jsem probehal par mapek, zanu...atp odlognu se, cca za 2 hodky jsem se chtel lognout z5.... servry down tak nic.... a o dalsi cca 3-4 hodky pozdejc kdyz sem prisel z prace, lognu se nabehne to, ale koukam ze sem chudsi asi o 11 map 12c nejakej ten uniq a neco dalsich orbu. Hned me to zvedlo naladu jaky to mam ale stesti xD
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MPEGYNA: v HO ti portaly vydrzi snad porad, jel sem jednou na vikend pryc, zapomnel sem se odlogovat a vratil sem se v nedeli a portaly byly porad up...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: byl jsem ve svym ho, jen na chvili jsem skocil do jinyho ho pro ten prsten. normalne, kdyz jsem v ho, tak to tam vydrzi, i kdyz jdu nekam na pul hodiny od pc...

ad flask - standard moc nehraju a v teto lize uz mi na nic asi nebude. rozhodne by se mi hodily ty stovky chaosu, co stoji :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: urcite se na neco hodi, ale taky jsem ji nikdy nedropnul, takze je vzacna :D

Portaly vydrzi 8-12 min, ale vydrzi vecne pokud jsi s nima v instanci. Takze pokud jsi zevlil jinde, tak mohly expirovat jako kazda jina lokace.
    EXI
    EXI --- ---
    MPEGYNA: jinak nekdy mi portaly do mapy vydrzely az podezrele dlouho (2+ h tusim), ale nekdy naopak zmizely pomerne brzo.. sam nevim jak to presne funguje
    EXI
    EXI --- ---
    MPEGYNA: tyyjo tak to gratz! .. ale bohuzel ti neporadim, sam jsem tuhle flasku videl jen na screenshotech :]
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ony mapy maji taky nejaky timeout, kdy se zavre instance? jeste nikdy se mi to nestalo, az ted. delal jsem tu unique waka waka mapu, ale nemohl jsem dohonit bosse a jelikoz mam s bersekerem vaal pact, tak bylo nezbytny ho dohonit. tak jsem si ladil v ho flasky a kupoval jsem dream fragments ring a mezitim mi ale zmizly zbyly portaly!? nastesti jsem mel jeste jednu waka waka, tak jsem ji musel nahodit znova.

btw padla mi tam sin's rebirth flaska. je to dobry k necemu, treba na naky bosse T16+? tuto ligu jsem se poprve prokousal do T14, takze nevim. nebo ji muzu s klidem prodat?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: zajimave :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: ten build se mi libi, uz jsem koupil to kladivo :]

no a vypada to ze moji T17 spectri prezili rollback.. jakto jakto coto coto
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: muzes zda se
    EXI
    EXI --- ---