• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: S tremor rodem je fakt sranda, doporucuju :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    i kdyz kaslu na to, zkusim hrat neco co jsem nikdy nehral jeste, treba nejakyho minera :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem se lognul abych se podival co ze to zacina, a v poste mam nabidku na 950 exa za tu svou cepici :-))

ale jinak koukam pekny ceny, to bych mohl neco rozjet, co bude tak nejrychlejsi na expeni ted? :)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Chci se pokusit o lvl 90, pro pool mtx. Nejspíš SRS start a potom spectres.
    V létě mi utekly, takže bych rád dal jak turmoil tak mayhem
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: jeste netusim ani ligu, natoz pak char :D asi neco vymyslim naposledni chvili :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Asi já, ale nejspíš až od neděle.

Co budeš hrát?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dneska zacina race, zucastnite se nekdo?
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    JULIAN: Nejde o sociální interakci, ale udělat ti z toho takový vopruz, aby to Filthy Casuals nestálo za to zkoušet (sami tvrděj, že podle jejich statistik jen 10% hráčů pravidelně obchoduje) a jako alternativu GGG vidí to, že kdyby byl AH, snížili by výrazně globální Drop Rate. Sice demence, ale pokud si mám vybrat mezi těmahle možnostma, radši si vyberu vopruz.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JULIAN: Za mě je výborně a snadno fungující AH věc, co mi totálně zkazila D3, když vyšlo. Bojím se, že inflace hrozně levnejch předmětů by úplně rozbila můj jakejkoliv pocit z toho, že jsem vůbec něco našel.

(ale chápu, že se fungujícícma SSF ligama už to asi není tak horký téma, ale imho furt dost lidí hraje tak, že prsotě nějak choděj, síbraj věci a pak si to třeba měněj mezi kamarádama)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GORDHART: proc? jakej je rozdil mezi tim ze nekde na neco kliknu versus to ze napisu noname typkovi, kterej mi ani neodpovi, ale misto jednoho kliknuti miusim jeste acceptnout invite, teleportnout se do jeho hideoutu, pockat az ta buzna najde tu vec v truhle, jako kokot natahat presne spocitany veci z inventare a vec mam. A zase z party a hideoutu vylezu. Socialni kontakt nula nula nic, akorat mi ten trade trval o pet minut dele
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Fakt doufám, že se klasický AH v týhle hře nikdy neobjeví.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    YORK: ty to nechapes. tvurci a obchodnici v tyhle hre nad touhle degeneraci po vecer tajne honi do perin... jinej duvod k existance tyhle retardace nemuze existovat.
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: To mě vůbec nezajímá, já prostě nechci nikoho otravovat whisperama. A už vůbec nechci ve hře neustále skákat do hideoutu, protože by mi bylo neskutečně trapný, kdybych ho nechal čekat, nebo mu snad dokonce vůbec neodpověděl. S tím současným nastavením v týhle hře nikdy nebudu nic prodávat a nakupovat budu jen s maximální odporem.

Horší příklad špatnýho designu základní mechaniky hry snad ani nejde vymyslet.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: aspon je sance ze to budes psat nekomu kdo je u kompu a ma sanci odpovedet a ne nekomu, kdo tam proste vubec neni uz nekolik hodin :)
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Ach jo, takže to bude pořád úplně nepoužitelný.

Kurnik ať už koukaj udělat normální AHčko, tohle je fakt neskutečná opičárna. Ty jejich důvody jsou úplně nesmyslný. Je to přesně naopak - teď jsou obrovský rozdíly mezi hráči, kteří ten opruz překousnou a tradujou, oproti těm, kteří díky tomu prostě netradujou. Když už chtěj hru postavit tak, aby v ní byl trading, tak by bylo fakt pěkný, aby k tomu měli přístup všichni a ne jen ti, kterým není hanba otravovat každej den desítky jinejch hráčů whisperama.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to je dobre ze je vic moznosti.
    Navic kdyby vypadlo poe.trade, tak je backup.

A neprijde mi to horsi, na nektery veci to bude mozna i lepsi.. treba karty
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to sice jo, ale pokud je tohle info soucasti API, tak to bude mit i poe.trade, a neni duvod pouzivat oficialni?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    The goal of our trade site isn't to fundamentally change how trade works, it's just to provide an alternative to other community sites for players who want to have options (or use a language other than English!)

To hlavní co udělali a co je super, že ůjde filtrovat afk a dnd nebude online vidět vůbec.
    Tzn velký skok pro trade.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem na to vcera koukal jen kdyz to dali na FB, a asi jsem to nepochopil, to je jen jinej/horsi poe.trade? ja myslel, ze jako primo udelam tu transakci, aniz bych musel jit do hry a behat do cizich hideoutu... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam