• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    ORBIT: Já jsem dostal Chaos Char Effect což moc pěkně ladí s tím efektem na zbraně ze Seeker suporter pack. Obojí temný plameny, jen then Chaos to ještě střídá s temně rudou. Používám to na Dead Eye s krvavejma šlápotama z "The Blood Dance" a výsledek je fajnově temnej a nesvítí na kilometry daleko.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: netusim ja se o HO dekorace naprosto nezajimam, takze to je nejneuzitecnejsi mtx jaky jsem snad mohl dostat :D

EXI: tak grats, jsi jediny kdo dostal neco co neni shit :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: imho to funguje jako jiny particle efekti v hideoutu. tj. udela to bordel na urcitym prostoru a kdyz to chces vsude, musis si jich proste nakoupit deset nebo padesat, podle toho, kde vsude je chces.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: no vetsina setu a kridla jsou naprosty nesmysly. ja mam rad jednoduchy veci a prave uz ten seeker mi prijde preplacanej.

osobne mam a pouzivam aspirant set (ten ma akorat debili helmu) a minotaur set. ve wishlistu mam: obsidian seraph, gloom armour, infernal armour, arcane lightning armour, pitch black armour a bleached demon king armour. ty bych bral, kdyby mely slevu 75 %...

pekny byly taky wasteland a tusim legacy armory, ale to me prijde, ze patri do hry typu fallout a ne do path of exile.

peti, efekti, kridla a kloaky jsou zlo!
    EXI
    EXI --- ---
    tak ja vyfasoval za rejs chaos wings.. ale v tomhle pripade souhlas s GORDHARTem, je to az moc prehnany mtx
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: vlastne mozna ten rozdil je, ze driv na startu ligy lidi MTX nepouzivali, protoze equip menis kazdou chvili, a bylo otravny to prehazovat. Kdezto ted si to nastavis jednou a je jedno co nosis, tak to ma kazdej furt... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: me teda jako premira MTX ve mestech uplne maximalne sere, nevim presne kdy se to zlomilo, protoze jsem si toho nikdy nevsimal, ale tuhle ligu me lagnou i 2-3 lidi co tam beham jiskrici s peti petama, a jako uplne brutalne, i pres dynamic resolution.

ORBIT: a to me vzdycky zajimalo, to udela po celem hideoutu, nebo si jich musis koupit 100? :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MRORANGE: ongratulations! You've won Chaos and Order Mystery Box as a prize for your achievements in the Turmoil Event.

pak mrknu co sem tam mel...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Vida, asi si ji necham jako překvapení ke startu mayhemu, sejně to asi do té doby nezapnu.

Nicméně mě se docela líbí z předposlední vlny Wasteland Warrior a před tím Stormcaller. Ale obecně souhlasím že obřích armorů bylo v rámci packů dost. Seeker/Scholar a tyhle dva se mi hodí pro "mágy", což mám obecně radši.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Ty jsou dobrý, ty bych snad i chtěl :))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jinak se musím pochlubit so mi dal mystery box za race:
    Imgur: The most awesome images on the Internet
    https://imgur.com/a/2uHna
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Mě do tý hry hrozně nesedí všechny ty demon wings a jiný hustokrutě velkolepý MTX. Tyhle nový jsou snad asi první, nad kterýma vůbec uvažuju, že bych si je pořídil, protože jsou mile low fantasy.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MPEGYNA: Ano, budou odhaduju se spuštěním abyss league.
    Mě se teda seeker líbí hodně a uvažuju i nad scholar, redeemer taky dobrý, doplnil bych další tričko a má pěkný portal. Ale 3,5k už je dost
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: No teda mě se teda líbí hned ten seeker :)
    Nějak nejsem moc na ty načančaný barbíny co tam teď pobíhaj..
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    hmm, budou abyss suporter packy? war of the atlas jsou zas hnusny jak zadel. oni snad nechteji penize.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A myslim ze tuhle ligu pojedu full chaos, buildu je tuna, ty novy praskacky me zatim neuchvatili.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: Tesim se na to, tusim ze to bude zajimavy :D
    Reknete si na zacatku jak chcete nastavit stash taby :D Na SSF si to udelam k obrazu svemu :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Abyss

Forum - Announcements - The Abyss Challenge League - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2032331
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: jj taky jsem dostal vzkaz do inboxu :) jeden
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: každej dostal od GGG vzkaz do inboxu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam