• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: a jit po strongboxech a pripadne breachich, pokud v nich nechcipnete :)

Ale jinak super tool, ale mam pocit že tu taky proběhl před prvním racem..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak vidim ze to tu nepadlo jeste, kdyby nekdo neznal, nejrychlejsi zpusob jak jeste doexpit do tech 90
    Poecraft | Race Zone Tracker | Path of Exile Tools
    http://poecraft.com/race/zones
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to já třeba používám, při tradu, je to rychlejší. Ale ssf je nejrychlejší :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Ty jo, možná že to člověk ani nevnímá, že by to ještě překlikl, ale přijde mi, že když je to jenom kvůli tradu, tzn. k vytvoření party došlo před chvílí, tak se mi otevře rovnou parta...
    Schválně se na to zkusím zaměřit jestli budu ještě něco nakupovat v rámci mayhemu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    U nas taky mame jedince, co takhle odesli z guildy :), nicmene ja jsem taky zvyklej na S, donedavna jsem treba vubec netusil, ze na tom portretu v parte muzu rovnou dat visit hideout (a ani ted to stejne nepouzivam a chodim pres S). Tj. zrovna tohle mi neprijde nic extra.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: jsem to já, nebo když jsem v gildě, tak mě to primárně hází do okda gildy? Takže je tam ještě o jedno překliknutí navíc, nehledě na to, že jsem takhle už asi třikrát málem odešel z gildy. :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Starý způsob- zmáčknutí "S" pohyb myší +1xklik
    Nový způsob pohyb myší až do levého rohu 1xklik, pohyb kousek další klik
    Nemůžu si pomoct, starý způsob byl rychlejší. Navíc pokud vyloženě nechce člověk opustit celou partu, ale jen někoho kicknout, tak stejně musí do obrazovky. Ale ok, nechám vám vaši radost :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: treba ze nemusi kvuli kazdymu vyskoceni z party otvirat cely to okno? Kdyz hodne tradujes tak je to celkem opruz.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MPEGYNA: Projel jsem celý vlákno na redditu a přesto pořád nechápu nadšení z této změny. Může mi to někdo vysvětlit?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    toto!
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: QoL patch 3.1, nový bearer bloodlines, div cards, opravdové počítadlo na challenge...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    CRACKY_: dik, to uz dohledam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jaj! :)

CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MPEGYNA: ja sem se snazil to linknout presne na cas toho vysvetleni, je to az na konci poslednich deset minut
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    CRACKY_: odkaz na dvouhodinovy video dik. to je jako znamy novinarsky zdroj: youtube.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: simtě, tady nejsme žádný citlivky :)
    Moje žena dokonce překládala dvě knihy o pokemonech go :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: sakra, spatnej klub sorry mazu :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je normálně spam :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MPEGYNA: uz nebude instantni reflect dmg ale bude mozne se reflect abilitam vyhnout, vice na : https://www.twitch.tv/videos/205083359
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: bodyswap totem vypada pekne :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    CRACKY_: jaka zmena?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam