• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MARSHUS: Jo, už byly avizovaný v https://www.pathofexile.com/war
    Je ale otázka, jak budou padat často, kolik moc kombinací affixů tam je, kdy sice můžeš mít 6l, ale třeba "nepoužitelnej" protože si budou supporty když ne odporovat, tak se minimálně nebudou doplňovat. Ale to se všechno uvidí.
    Obecně ale souhlasím s tím, že se tím vlastně nahrazujou "chase uniques" a jsou strašně OP. Imho potom ale ty správný kombinace budou taky tak vzácný. Nicméně dá se to craftit, takže scour/alch/chaos meta :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a tohle jste videli? ty novy rare celkem OP .. to jsou buffy panove.

Forum - Announcements - Showcasing New War for the Atlas Gems and Items - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2036707
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    udelal jsem si nastrel na occultist s essence drain a contagion, chci hrat s xirgilem a trema cursama, jeste jsem se nerozhodl o heretics veil .. poradite mi se stromem? https://www.pathofexile.com/...BAMHFwzrDbcgMyCPK080WzxXVi9lb3V_fit-w53TpAuq662Pr7uwY9HH1S_fB99f56PrS
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Pure light body armour, no portály nebo wings by se mi líbily víc, ale stěžovat si nebudu.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    bedna a ultimate chaos helma. neni zla ale asi se mi vic libi ten twich reward.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já pokračuju ve stejném duchu jako doposud :D
    jen bedna a shit dekorace do hideoutu, tentokrát White crystal :D

EVILMIND: Grats k portálu!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja dostal jen bednu za level 90, fuck
    ale zase v ni je ultimate chaos portal, tak jako nejsem uplne zklamanej... :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Damn, snad nejhnusnější co jsem mohl dostat. Verdant helmet z twitche. Jinak Mayhem zase jen box. Snad to bude něco lepšího než Red eyes...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jo, ale nevím jestli jsem víc na straně GGG než jindy, ale tentokrát mi to přijde opodstatněné ještě méně než jindy. Jediný co neměl Chris psát bylo "boosts incoming in patchnotes"
    Trochu škodolibě doufám, že sice budou obecně v 3.2 ascendancy změny k lepšímu, ale zároveň stoupne tuhost monster nebo něco takového.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: lidi vždycky remcají :D Reddit není většina hráčské základny, jen ta nejhlasitější..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jo, souhlasím, po tom co před nějakou dobou ukázali overhaul lightning tendrils, tak jsem trochu doufal že toho bude upravenýho víc, ale chápu, že se jim holt nedostával čas s FoO a teď s dalším expansion.
    Je fakt že třeba úprava různých ascendancy je potřeba, ale i tak dost nechápu převážnou část lidí co se k tomu vyjadřujou negativně...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zmeny teda hodne zajimavy, ale myslim ze celkem ku prospechu. To ze vaal pact skonci bylo jasny uz nejakou dobu, bude zajimavy co vznikne za novy buildy diky tomu:)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Rf to tolik nepali, uregeni to i bez stitu vubec ;)
    Jen nepujde ignorovat mody na mapach. 60% regen, -max apod. O to drazsi budou purity na levelu 21
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Well, called it...
    TV budou pořád OK, zvlášť vzhledem k tomu, že jsem stejně nepoužíval t. fortress, ale wickermani vypadají že budou použitelní výrazně méně...
    Forum - Patch Notes - Path of Exile 3.1.0: War for the Atlas Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2036284

Tukohama's Vanguards no longer summon multiple totems at a time while spectred, and the duration of their totems has been lowered to 5 seconds (from 10). They are less likely to place additional totems while they have at least one totem.
    Wickerman Righteous Fire damage has been lowered while spectred. These monsters were using a version of Righteous Fire not intended for spectres, and were dealing significantly more damage than intended as a result. This change brings them in line with other spectres who use Righteous Fire.

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jsem zvedavej na updaty RF buildu po tom nerfu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle vypada dobre! :-)

The true power of Zerphi flask in 3.1 Path of Exile - 25000+ Life/second heal - Boss killing montage
    https://www.youtube.com/watch?v=I6kyGkXGOBc&feature=youtu.be
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem teď v mayhem jel sire of shards flame totem chieftana a bylo to docela rodeo. Se 6L to mělo i solidní single target dps, ale zejména na map clear to bylo úplně boží. A protože to byl marauder, tak to bylo dost tlustý, abych si s tím mohl dovolit hrát dost neopatrně :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    YORK: Já bych rozhodně doporučoval na start league trickstera

EXI: jj, mám vypnutý

GORDHART: jj, používám
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Start ligy, takže nějak rozumně clearovat mapy a pokud možno u toho moc neumírat.

Inquisitor procuje consecrated ground, ale v tom musíš stát, aby něco dělal. Trickster má zvednutej regen pořád...

Nejvíc by se mi líbila scionka, samozřejmě (protože komu by se nelíbila, že), ale Mathil mě docela zviklal tím tricksterem.

Necrowitchka na to taky není špatná, přes offering dokáže dobře maxnout shield block (zas ale nemá takovou mobilitu a musí castit consecrate/offering).
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: To chci! Toho guardiana.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam