• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    A jak se vám jinak zamlouva Abyss a jak v něm chcípáte ? Mě se teda líbí moc, ten efekt jak to praská po mapě je super, ripl jsem na abyss zatim jednou, ale ocekavam ze se to bude stupnovat. Rozjel jsem scionku zatim ji jedu se Sunder ale furt netusim na co ji zamerit (nejake tipy ? :D ) Jinak prijde mi to nekdy docela vostry, tech priser sou fakt kvanta a ty zluty mobove delaj nepekne veci .) gl hf vsem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me treba prijde super, ze aury zmizely, neni duvod abych furt videl ze ji mam, kdyz ji mam ted vzdycky, i po relogu - dokud neumru
    a ze jsou debuffy na samostatnym radku je uplne super, zvlaste kdyz hraju se soul mantle a muj mechanismus proti jejimu negativnimu efektu je anti curse lahev, tak fakt potrebuju videt co se deje rychle, a ne nekde v dlouhem radku, jak to bylo predtim
    takze za me super zmena presne v pravy cas :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak jenom aby kouzlu demokracie bylo ucineno za dost me se ty zmeny libej. aury na skill baru mi prijdou preehldnejsi a vyber odmen take :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: dik za odpoved, jj ty flasky my prijdou taky ok :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Protože při volení skillů na liště je vidět která aura/blasphemy je aktivní a lidi si stěžovali že se nevyznají ve změti buffů, degenů, potionů atd. Tak to obrátily úplně na druhou stranu mi přijde.
    Nicméně třeba průběh potionů se mi pod nima líbí. Zvlášť pokud chce člověk tankovat ty přiblblý abyss moby, spamovat kouzla a jemom kontrolovat health a potiony.

Nicméně sláva, upravily ty abyss moby, takže ti netopýři by snad měli jít zabít
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    TYRAEL: dik moc za radu :-), zapinam z5 bez toho sem zmatenej a nevim co sem zapl a co ne.
    Predpokladam ze to udelali kuli tomu aby odlehcili grafice jinak me nenapada jedinej duvod proc to tak je.
    Par kamosu uz poe prestalo hrat kuli tomu jak se to cele jebe kuli tem efektum na postavi co tam neustale pridavaj. Kdyby to aspon poradne otestovali nez to tam daj, clovek obcas vbehne do mesta nebo party a FPS padnou tak, ze to vypada jako lego a neda se to hrat.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    SKUNK23: Je to "feature" Taky mě to zpočátku solidně nasralo, ale v settings>UI to jde zase zapnout. Stejně jako efekty potionů, který se už standardně nezobrazujou...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Taky teďka nevidíte v levém horním rohu co máte na sobě hozené za aury ? Je to bug nebo to bylo záměrem a uniklo mi to v patch notes ?
    Jinak nevim jak vám, ale dostávání odměn je tedˇ tak nechutně konzoliidní a vůbec to kuli těm podělanejm konzolim nakonec celí dojebou...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Forum - Patch Notes - 3.1.0c Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2041490

Fixed a bug where Volatile Dead was not dealing damage if it did not have line of sight to its target upon spawning.!!!!

OK, tak se můžu vrátit k tomu inquisitorovi co jsem rozjel v pátek...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jo, pochopil jsem, ze zrejme alezi hlavne na tom base itemu, a pak si to nacraftis chaos spamem :")
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: teda jsou nadherny. ted jsem mel chvilku na to kouknout, kdyz nas to kicklo ven :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    konecne zas naky pekny armory. skoda ze jsou v mystery box :-/
    What's in the Fire and Ice Mystery Box?
    https://www.youtube.com/watch?v=BR-2MOP8WC4
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: dá se to craftit :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prej uz to nabehne co nevidet
    mi padnul prvni shaperuv item, samozrejme na hovno, kdyz vidim co lidi pastujou na redditu... pff
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    nějaké tuhé to je
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    já mám quicsilver, teda měl jsem něž mě to kicklo :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak zatim jsem se dostal akorat do mesta a pak uz jen DC DC DC
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tak hodně štěstí do startu pánové a dámy