• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Měš třeba naprosto vyhovuje, že můžu (a nemusím) běžet celý obsah sám.
    Leckdy lidi nejsou online, resp ne kamosi se kteryma bych chtel neco jet a ani bych se k tomu nedostal..
    Jsem fakt rad ze tu nejsou zadny raidy ala wow apod., Pokud to prijde a nepujde to hrat normalne (rozumej nebude to penalizovat) tak s poe prestanu uplne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja to teda mam tak vzdycky, kazdou ligu me to drzi tak mesic, vetsinou dam 36 challengi (coz je motivace), a pak jako hracu cim dal min az upadnu do hibernace az do dalsi ligy. Ale na druhou stranu se pak vzdycky tesim na novou ligu, takze system funguje! :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Vypadá to použitelně :-)
    Jinak já se stotožňuju s jedním s názorů v diskuzi a souhlasím sním na 100%. "i still hope we get some endgame gamplay content that is fun ... and not maps and more maps again and again. For me this 3.1 was again mid-game stuff." takže asi tak. Potom co sem dotáhl 2 charaktery na lvl 90 mě to zase přestalo bavit. Ok sice přidali Eldra, ale ve finále je to jen nastavování horké kaše. Změna žádná pár novejch map navíc... běhat furt dokola to samé a dělat furt to samé je prostě nuda. Já nechápu třeba proč do háje nevyužijou ten obrovskej potenciál toho že můžou lidi běhat v partě spolu. Proč tam nezavedou nějaké Grindy které dou plnit jenom ve full partě v endgame? To samé platí pro guildy jejich smysl krom toho že můžeš lépe klábosit s kámošema je nulovej a takovej potenciál v tom je, mohli by bejt nějaké guildovní eventy, questy atd...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Abyss bude v základu, dle mě velmi rozumným způsobem. Zdá se, že by se mohlo konečně GGG něco podařit zakomponovat aby to "nekurvilo" hru a zároveň to člověk zaznamenal...
    Forum - Development Manifesto - Abyss Content Integration - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2085676
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    YORK: imha zabit bosse v shaperove mape na druhe strane atlasu je pozitivni krok, k tomu, aby se elder jinde rozsiril.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    bych mapy kolem eldera vubec nedelal, pokud je neblokuje shaper. elder se sam rozleze.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Elderovo území rozšíříš jenom když přímo vedle něj je Shaperovo území a v něm zabiješ bosse.

Když zabiješ bosse na shaperově mapě na druhé straně atlasu, tak si nepomůžeš. Když zabiješ bosse na mapě těsně vedle, která ale není Shaperova, tak si taky nepomůžeš.

Musíš prostě počkat, než těsně vedle Elderova území bude Shaper.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    *shaped
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: shaper mapy jsou postupne na vyssich tierech map, kde mas eldera (tj. potrebujes porad vyssi tiery aby se ti tam shaper objevil). Tohle uzemi se ti nezmeni, protoze kolem nej neni shaper, musis proste delat nejaky jiny jinde a cekat.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    CHA1NDLER: po kazde mape, kterou projdes se zmeni situace. pokud je to neutralni, shaper a elder se rozlezaji a mizi jak chteji, pokud se neblokuji. pokud udelas elderovu mapu, znicis ho v ni a stahne se odtam. pokud udelas shaperovu mapu, opet ho z ni vyzenes a stahne se z ni. to neplati, pokud se objevi shaper a jeho pomocnici. ti v mapach vydrzi, dokud je nepozabijis.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: bude se rozlejzat sám, než ho začne shaper řešit. Dělej jiný mapy :)
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Počkat, časem se tam nějaká objeví.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Musíš dělat shaperovy mapy, který s tím sousedí :)

Respektive je to jednoduchý - oni spolu bojují, tím že tu mapu ovládnou. Když tam odtaď jednoho vyženeš a sousedí to s tím druhým, tak to ten druhý zabere.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak pri hre samotny je to v pohode ne? Nejhorsi je mesto, coz pricitam tomu, ze ted jsou proste vsichni oveseny MTX...
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Z toho plyne ponaučení: Nekoukej v práci na poe.trade :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: Jenom to teď, stejně jako ostatní MTX na těch minimálních detailech, rozlišení atd. úplně neocením...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Gimme! Hlavně ten RF! Aneb na co se hodí body z league/expansion packu. Arrr!

Forum - Announcements - New Microtransactions - Celestial Righteous Fire, new Cloaks and more! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2082479
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: :) ok, na tohle bych se nebal ani vzit si k tomu https://pathofexile.gamepedia.com/Aurseize a mohlo by to k necemu bejt
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: imho neni otazka kolik IIR ale jak ti vymeneny veci snizi clear speed / schopnost likvidace bossu. Rozhodne bych to nedelal pred lvl80(82) kam se se slusnym charem dostanes raz dva.
    Osobne jsem mel s IIQ/IIR nejlepsi vysledky kdyz s tim build pocital od zacatku. Pokud to prevliknes na 80lvl, budes mit vzdycky pocit ze to najednou funguje tak nejak nahovno. Resis to pak tim ze chodis nizsi mapy a je to nuda.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: ja myslim ze posledni typ tabu to bude jen do dalsi ligy, kde zas vymyslej nejaky novy sragorky na sbirani, co novej tab zas opodstatni. Uz ted by se dal teoreticky vymslet jewel tab.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MPEGYNA: tak já je neomlouvám, mohlo to být klidně součástí maptabu nebo currencytabu. Ale je to jak píše ORBIT: bylo to tak i s mapama, než "vymysleli" tohle.
    Já jsem v poe hoarder, takže se mi mých 50 tabů na league hodí. Ale ano, když člověk dnes nepotřebuje na mapy (mimimálně 5) na currency (cca dalších 5) atd, tak se tak jako trochu cítí podfouknutej.
    Ale i když body mám, počkám si až bude zlevněnej, zase tak mic ho nepotřebuju.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Veskery fragmenty nebyli od zacatku myslene jako stackovatelna currency, protoze nejsou curency, ale mapy. Takze frament tab je kus, ktery mas vuj vlastni kod, tak aby to stackovat slo a funguje to jen v tom tabu.

Ale imho si myslim ze tohle je posledni typ tabu, ktery chybel, takze tim je set kompletni a staci ti od kazdeho jeden.

Takze az si zase nekdy koupim supporter pack, tak si koupím map tab a fragment tab a skin na štít a budu happy :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam