• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: povídejte, přehánějte...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: na ssf jdes na mapy trochu jinak. Kdyby to nekoho zajimalo dejte vedet
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    CHA1NDLER: zkus ssf třeba i sc a zjistíš s čím vším se dá hrát. pro mě teď bylo ssf velmi příjemnou změnou a přemýšlím o něm do celé další ligy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: stoji 2xex protoze mu zmenili tier an T1 a pouzival ho skoro kazdy melee build a obcas az do endgame, coz nebylo spravne :) srs v posledni dobe moc lidi nehraje.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: srs a lycosae? covece asi jsme hrali srs v jinycho dobach :D
    Zkus si dát příští sezonu HC a vydržet u toho (ne utéct po prvním ripu) a uvidíš, že zjistíš, že můžeš hru hodně přizpůsobit a změnit :D Klidne jukni na moje chary a buildy :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak to je tezky kdyz jiny classy nehrajes :] beru to anima stone a vismortis, mozna tu inpulsu. ale vicemene vsecko se da ojebat pomoci shaper elder OP itemu.

to je jak rikat ze na hc musis mit kaoma ...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: hele s shaper a elder itemama muzes vylepsovat do haleluja, tech buildu co zavisi na jednom uniqu zas tak moc neni.

I na lowlife napr nepotrebujes Shavs.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Jsi krutý
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Je to novej "Master", což je cool, akorát jsem byl dost zklamanej že nemá německej přízvuk...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Za mě to vypadá super, otázka je jaký osud to potká. Jestli to skončí jako prophecy, u kterého snad dojde teď k boostu když přidají další fated uniques, tak nic moc. Aby to nebyl jen další věc kterou člověk "musí" dělat. Předpokládám něco jako essence, akorát že přes obětování potvor.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tvé nadšení teda nezdílím, vypadá to divně.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: vidis v tom nekde ty questy? :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WODKA1369: Nejspíš bude končit tak o den dřív.
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    blba otazka, takze abbys bude koncit 2.3.? ja ted zacal zas po delsi dobe klikak a chtel bych aspon puknout tu prvni vec..
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    kurnik, zase maji pekny supporter sety.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já jsem teda dost rospacitej z toho co ocekavat :D Bude pěstovat zvířátka a pak je mordovat na blood altar :D

Ale mám radost z dalších fated uniques, tam budou podle mě hodně zajímavý kusy. No a poupravený ascendancy, jsem zvědav jestli se jim podaří to trochu vyvážit a přidat něco zajímavýho :D Uvidíme brzo.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: budu je MUSET pochytat všechny.

To bude peklo :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada jako pokemoni
    bozi! :-)

Path of Exile: Bestiary League Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=zPyyo8_Ndyo&feature=youtu.be
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jj to je tradiční čas pro updaty, release apod. A až bude letní čas, o hodinu se to šoupne :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Dnes, někdy kolem devátý jestli počítám dobře k 9am NZ time...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam