• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    lol J U G G a ascendant :D
    YORK
    YORK --- ---
    MARSHUS: Buď těma frost bladama (2 threshold jewely dají dohromady tuším 30 cold pene na melee hit, to je docela znát) nebo blade flurry.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    MARSHUS: Přemýšlím o ssf na celou ligu a max block gladiator se shield throw. Když to neprojde, sunder to jistí.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    YORK: a cim u toho sampiona budes kosit bossiky?

jo ta hiero verze s hege by byla zabavna, ale to nejni uplne startovaci build.
    YORK
    YORK --- ---
    MARSHUS: Frost blades Champion nebo Hierophat s totemama.

Na Warchiefa mi hierophant vychází taky pomalu nejlíp, +2 totemy a 4% life regenu těžko něčím trumfneš...

Navíc free power charge generation, takže možná Hegemony's Era do pracek a jet na crit...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak s cim spekulujete na zacatek? ja premyslim (hc) o:
    - klasika berserk warchief
    - deadeye chain spectral shield throw
    - maxblock gladiator ale nevim s cim. blade flurry?
    - hierophant neco, spell totemy ftw budou desne silny, asi MoM.
    - occultista slusny defense
    - trickster DoT akrobat.

Tak uvidime co s tim udelaj patch notes.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MRORANGE: no me relativne desi to prepocitavani modifieru v mapach. rozhodne nepotrebuju vic oneshotu od mobu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Jak říkáš, až dají patch notes uvidíme víc. A ty budou možná už zítra..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MARSHUS: Souhlas, uvidíme jak moc bude vyvádět reddit ohledně sextantů, osobně mi to přijde jako zajímavá mechanika, sem tam si hodit nějaký mod bude tím pádem dostupnější jak budou sextanty dostupnější. Pokud je to ovšem kompletně nezabije a nestanou se tak zbytečnou currency protože je už nikdy nikdo nepoužije...
    Pořád čekám něco ve smyslu o čem mluvil Raiz ve videu k první vlně ascendancy a to výrazný buff mobů, zvláště v mapách. Uvidíme ve čtvrtek.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Akorát že to může trvat 15 hodin, z toho zabíjení Uber Hilocka další hodinu a půl :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Pro pobavení :D
    Ghazzy hosting TarkeCat And... wtf? [Stream Highlight]
    http://www.youtube.com/watch?v=r3rr-qfDHfY
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: imho je to jediný uniq, který přesně víš jak farmit a pořád to jde.
    Četl jsem co k tomu psal autor uniqu a podle něj je to naprosto cajk, bylo to až moc easy..
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Sem si myslel že tuhle ligu s Oni-Goroshi zkusim nejakou srandu... tak ted uz to nehrozi :) ze by dropl sance 0 % a po tomhle nerfu bude stát 2 x vic nez ligu minulou a že nebyl zrovna z nejlevnejsich.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: cast o Oni-Goroshi mi prijde jako plna vyhruzek :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    je mistress of sacrifice porad dobre?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    paradni nerfy :D
    Forum - Announcements - A Few Specific Balance Changes in 3.2.0 - Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2092600
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A buff pro golemy dalsi golem navic od Elementalistky :D a golemove jsou imuni na ele dmg :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Je mi te lito :)
    Ocultistka je docela husta :D konecne ma stun imunitu z ascendancy, to byl vzdycky nejvetsi trabl :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No bohuzel si nemuzu moc vybirat tak to ani nectu, abych si uzil te sve investice z minule ligy tak ted musim hrat nejaky spell totem build, ktery nepouziva soul mantle... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A vetsina ascendancy uz je venku. A zatim parada!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam