• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tak krome uz znamych veci potesilo to rychlejsi expeni Zany, lepsi padani map co jeste nemas v atlasu, a perandus mod za L7 Zany
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja bych potreboval tlacitko delete tab a mel bych na standartu klizeno za par minut ;)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MPEGYNA: to se mi stava bezne ze se lognu na standardu :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    tak jsem se vcera lognul, ze si alespon dodelam lvl 7 u zany a jak tak koukam, tak jsem na standardu!

a pochopil jsem ty nove specialni stash taby. ty jsou prave pro tyhle standardy! navic ty map taby potrebuje clovek aspon dva!
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    5h do patch notes. snad mi to rozseknou co mam hrat :D
    YORK
    YORK --- ---
    CARTMAN: Minulou sezónu jsem hrál Scionku se Soul Mantlem a Frostbolt/Freezing Pulse totemamama (freezing pulsy jsou asi lepší, ale moje oči řekly ne, takže jsem tam většinou měl frostbolty). bylo to hodně fajn, ale Soul Mantle je hodně podstatná (+1 totem a +1 link). Glacial cascade totemy jsem chtěl jet původně, ale zavrhl jsem je, protože pak nic nevidíš.

CARTMAN: Scorching Ray v totemech mi přišel strašně neohrabanej. Asi to může bejt docela silný, ale ty raye se tak nějak divně točej a pořád netrefujou to, co bys potřeboval.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GC totemy jsem uz hral, takze chci zkusit neco co mi nebude zahrivat procesor, scorched ray 3-totem hierophant zatim vede v mych planech! :-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ja chtel minulou sezonu zkusit frostbolt totemy a tesim se jak je zkusim ted... i kdyz videl jsem i glacial cascade totemy co zabily shapera tak nevim jestli nejit radsi to :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    T S J U G G

Uvidime po patch notes
    YORK
    YORK --- ---
    Jinak Scion vypadá jako jakž-takž varianta na totemáře. Může mít +1 totem (z hierophanta) a 1% life leeche z totemů (z chieftaina). Bohužel si ale musí vybrat mezi +1 totemem (z hierophanta) a redukcí efektu z curs (z guardiana), takže varianta soul mantlem nedává moc smysl (leda řešit imunitu na cursy přes flasky, což sucks)...

Ale asi by to šlo docela slušně dohromady s flame totemem (přes orb of storms nahazovat bossíkům Covered in Ash, což je +20% fire damage taken...).

Škoda, že Scion přišel o generaci power chargí při stavění totemů... Na druhou stranu power charge se dají celkem slušně generovat přes Orb of Storms...

Hmm, tak možná naknec půjdu do Flame Totem scionky :-)
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Abys mohl nechat nechutně moc času v PoE? ;-)

Dumám na tím hierophantem. Rád bych využil threshold jewely, když už jsou za quest (https://pathofexile.gamepedia.com/List_of_unique_jewels_received_as_quest_reward). Frostbolty a freezing pulsy jsem hrál minulou sezónu, takže ty spíš ne.

Zbývá spark, ethereal knives, možná fireball (ale ten tuším nemá jewel za quest) nebo magma orb.

4 Ethereal Knives nova totemy by mohly mít solidní clear speed a přiměřenou boss damage...
    Linky nejspíš:
    - Ethereal Knives
    - Spell Totem
    - Pierce
    - Increased Crit Strikes
    a k tomu nejspíš Brutality - sice je trochu škoda nevyužít Hatred a Herald of Fire, na druhou stranu s pure phys damagí není třeba resist penetration a zbyde hodně many na Mind Over Matter...
    Případnej šestej link nejspíš controlled destruction.

Možná k tomu další unique jewel z questu na 10% proj damage a +1 pierce.

Power charge budou z ascencancy (+ sem tam endurance charge) a scalování damage přes crit pořeší to, že phys spell se nedá moc boostovat passivkama.

Defenzíva přes MoM a spoustu regenu - 4% life regenu a 2% mana regenu z ascandancy (se 4 postavenejma totemama)...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: kdo nečte reddit jako by nebyl. za poslední dva nebo tri dny jsem tam nechal nechutne moc casu :D Uz aby byla liga.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako docela zacinam premyslet, ze bych jel SSF od zacatku (resp. pockam asi na challenge jestli je to realny), protoze tohle vypada jako uplne super liga pro SSF, kde si nacraftis ledasco.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: nekdo aktivne vytipal z toho videa vsechny recepty, co tam probliknou
    https://i.redd.it/u63kkpjoawi01.png
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada jako hodne dobre

Path of Exile: Beastcrafting Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=oqN3459YfVY&feature=youtu.be
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    reddit nemate?

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    takhle bez popisku ascendant
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    na ascendanta si pockame pac tam je mraky zmen.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    J U G G
    YORK
    YORK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam