• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    GURBON: jestli jsi cetl jak to vhyodnoti tak aktualne vyhrava "yes but rare"
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: ja bych to zaved aspon na regen moby. DP totemy. Dal jsem jo ale rare. Vypada to ze ne vyhraje.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Jo, i když jedu taky totemy, tak jsem taky hlasoval ne.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Takže po víkendu hiero lvl 82 freezing pulse totemy, čas nakoupit equipment, v T5 jsem po několika smrtích zjistil že mám jenom 52% cold res...
    View Profile - Path of Exile - mr_orannge
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/mr_orannge/characters
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak jak to vidíte vy s tim přidáním sítí, které by umožnily chytat i mrtvoly ? Za mne rozhodně "NE" nějak mi pak uniká smysl celé té ligy, když by stačilo prosvištět mapu jako vždy a pak ji proběhnout vybitou a jen naházet sítě na mrtvoly. Dle mého je to kravina. Jedu s totemama a je to dost ošemetné něco chytit, neripnout u toho a nezabít to chytané monstrum ale aspoň je to sranda a člověk se musí snažit.
    Tady je k tomu oficiální anketa jestli přidat sítě či nepřidat.
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2098661
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw ohledne toho padani klienta, co zpusobuje treba scorching ray a jine totem buildy (nepamatuju se komu odsud jsem to ve hre psal), tak to dela multithreading, takze nez to opravi, staci ho vypnout...
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: lol, no to bude ale vcelku o hovne lov :D
    Hlavne ze sou novy sracicky na sbirani, aby zas moch bejt novej tab :DD
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ok, ale moznost hazet sit na mrtvou potvoru to resi, super
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a 1/3 umru ja bo pri tom nedavam dmg abych ho nahodou nezabil :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    GURBON: me sere v klubku tech addu klikat na ty rare... 2/3 pripadu proste ten rare umre v aoe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Odstupnovani mi nevadi, stejne jsem kupoval jen na zacatku nekde od tech lvl 30 uz to napada samo. A je maintenance tak si nemuzu precist, co zmenili, ale to targetovani je jako trochu pain no...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Co zatim rikate na to loveni? Me zatim celkem dost sere loveni ty klavesy a to ze ty pasti jsou odstupnovany po malo levlech.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jsou fakt dobry kluci z GGG:
    Forum - Announcements - Important: How We're Changing Capturing - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2095688
    Sice se stala chyba, ale tu umějí přiznat a navrhnout i smysluplné řešení. Fakt smekám klobouk.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: no ja pres to vubec nevidel moby, takze na prd, prepnul jsem na DX9 a je to lepsi, sice to ma jiny problemy,ale vidim co se deje
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja az na patej pokus, vsechny pokemon jmena co jsem mel ready uz byly zabrany :-( :-)

podle me vubec nefunguje dynamicke rozliseni, to dela takovy dost srandovni duchy
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tak optimalizace vody je kompletne v prdeli, mam misto toho akorat šmouhy
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Uff už jsem vymyslel jméno, tak aby nebylo zabraný :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: vklidu, hlavně nepředbíhej, fronta je dlouhá a pošlou tě na konec :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SEHES: to prave jako neni moc dobrej gear, kdybych to umel craftit, coz neumim, tak bych mel o moc lepsi... ale skoro vsechno se da v pohode koupit kdyz vis co hledas
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    gogogo uz to jede :D
    SEHES
    SEHES --- ---
    EVILMIND: Jelikož sem se nikdy nedostal do hloubky craftovani
    Tak přemýšlím za podobne itemi jake vydim na tvém profilu je levnější rucne vycraftovat nebo si uz koupit
    hotove
    Gear mas uzasny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam