• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: 100% crit chance jsou třeba dvě powercharge. Za ten more multplikátor do dmg o prakticky vždycky stojí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: jedu skoro to samy a mel bych dva dotazy.
    1) proc to nikdo nehraje s Divinariusem? Oproti ty kudle co nosis ty, mi pripada lepsi ale mozna neco nechapu.
    2) proc na to kazdej rve tu Controled destruction? Nechapu proc si na tom prasit crit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tusi nekdo, jestli ty aury z bestiarskych potvor, co jdou pak nacraftit na cokoliv, maji taky na cemkoliv fungovat? Na redditu jsou ruzne smisene odpovedi, zrejme proto ze jak to opravujou ruzne tak neni uz moc jasne, co je bug a co featura... By mi docela bodlo, kdybych si mohl auru dat treba na jewel, a sla pak z nej taky kouzlit... :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Akorát bych se rád zbavil těch Kikazaru, ale budu muset mít štěstí na prophecy, protože to nevypadá že by se na trh chtělo vyvalit nějaké větší množství Atziri's Reflection....
    Na standardu je 1ks za 10mirrorů a poe.ninja ani prophecy ani shield neukazuje...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    6L Soul mantle, asi mi variace na totemy vydrží tuto league docela dlouho...
    View Profile - Path of Exile - mr_orannge
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/mr_orannge
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    novej recept za 60 libovolnych uniq ringu, se nenechte ojebat prodejem doted bezcennejch shitu... ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Me zatim dropli dva exalty, ale jink uz mam celkem dobrej gearnutej char. Sice jsem proti tem novejm rangerum s vetrem v zadech jsem pomalej jak snek, ale build šlape krásně a zatím jsem nenarazil na strop. Dokonce jsem teď dával elder ve zlutejch mapach ciste bez ripu :)
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Vysvětlení je jednoduchý: Jsi prostě zasranej lucker ;-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Já jsem hrál ssf hned tu první ligu, kdy to umožnili a někam extra dobře mi to nepadalo.

Teď jsem se ptal, protože prostě včera jsem měl asi tři dropy za tři hodiny hodně pozvolnýho hraní :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    YORK: hmm to ma logiku. Nicmene ja uz nenasel exalt druhou ligu a od lidi na SSF jsem videl casto podobny nebo i vetsi pocty. Asi mam jen smulu.
    YORK
    YORK --- ---
    GURBON: To je blbost, protože SSF chary můžeš zkonvertovat na nonSSF a přenese se ti currency, takže by to hráči exploitovali.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: 0ks lvl83
    Ja si myslim ze na SSF je o neco zvednutej drop na orby.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Sice tu někdo zmínil že Tarkeho nemá rád, ale podal to velmi dobře.
    tl;dr: Tahle league má vady a chyby, ale zároveň obrovskej potenciál.

An Honest Bestiary Review
    https://www.youtube.com/watch?v=p81PvndKRzE
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: 1ks lvl85
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Čistá nula.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hele, jak jste na tom s dropama currency?

Já jsem na ssf dost překvapenej, protože na 86. levelu mi padlo už šest exaltů. Tak nevím, co si o tom mám myslet a jestli nechc přejít do non-ssf ligy :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Sry beru zpět, v hotfixu vráceno
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: uvidíme až to vrátí, tak v jaké podobě a za jaké beasty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam