• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: me treba Elder stve, bo mi z nej nic nepada, v bestiary mam ted dokonce druhy char co ho zabije rychlejc, takze mam sanci i na watcher's eye, ale nic... jeste zadnou ligu mi z nej nic nepado, takze jeho behami mi prijde jako docela ztrata casu.

Ale rozhodne je muj bestiary cil shaper, zatim se mi ho nepodarilo dat, hlavne teda proto, ze ty pokusy jsou hrozne drahy, abych si mohl dovlit tam jen tak vyrakvit. A dokud ho nebudu davat spolehlive, tak nema cenu ani premejslet nad uber elderem. Je to jen o mechanice toho boje a nepanikareni, Atziri jsem taky mel nekolik lig nez jsem ji dokazal dat, a dneska ji pouzivam hlavne na expeni novejch postav, protoze je proste easy... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Udělej to, já měl stejný plán a prošel jsem si tím celkem komplet, teď se mi do toho teda cpe práce, takže hraju i jiný věci, ale těším se až se k tomu vrátím.
    Zatím jsem objevil nějaký slabiny v buildu, ktzerý budu muset vyřešeit.

Ten totem char nemá žádný physical mitigation a s tím jsem narazil na velkej problém u minotaura, kterej mě díky tomu oneshotuje :D Ale jinde je to fuk, elder ani guardiani problém nedělali.

A Shaper mě pořád čeká, minotaura mám zabitýho, ale mapy nepadaj a zabil jsem ho bez fragmentu :) poslední port :/
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tohle se zamlouvalo mě. Jeden z cílů co jsem si dal na beastiary je právě běhání guardianů, shapera a sem tam eldera. Co mě odrazuje od kruhového tréninku je nemožnost běhání eldera. Nemusí to být vyloženě uber, ale chtěl bych se "naučit" trochu mechaniky, nejsem moc na to abych koukal na killy streamerů...
    Ale to si říkám s atziri už leta a pořád jsem to neudělal, takže...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem puvodne nechtel davat ted Shapera (protoze mi to odemkne jeho guardiany pro elder/shaper boje, a muj ring se tim stane unstable), ale tady koukam ono to pak jde natahnout skrz, tak to se jako hodne vyplati... to bude muj dalsi cil az se nabazim tohohle! :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: pro zajimavost finalni produkt (zbejva jen preshapovat mapy zprava dovnitr elder uzemi), nerozbitelnej kruh, pokud ho nezrusim umyslne.

MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    jsem si chtel udelat kruh na standardu, ale mam tam zatim 10/15 memory :S a z elderova poskoka na t11 to nepadlo.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja jsem to vyresil tim ze jsem rozehral hc :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: dobrej web na to je atlas.poekit.net, tam jsem si to ted nakreslil, a finalni verze by mela byt, ze soucasti kruhu budou vsechny red mapy kde muze padnout opal ring. Vychazi to uplne presne. Kazdopadne uz jsem v tehle lize pomalu ztracel motivaci, a tohle jsem presne potreboval jako novou zabavu... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Pekny, to je peknej kus prace.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: muj prvni elder ring! :-) Teda, zatim jen hodne hruba verze, hned po rozpojeni kruhu, ted je ta cesta moc kratka, takze nastava faze vybrusovani! Ani to nedalo moc prace, par hodin zabijeni shaper map, a jen dvakrat jsem prisel o vyznamnejsi kus kruhu kdyz shaper vzal neco zpatky.

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Takhle se zabíjí uber elder!
    Uber Elder Kill #3 - HC Bestiary
    https://www.youtube.com/watch?v=JJLfjzivT8s
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Pokud někoho odrazovali od golemů ceny Primordial jewelů, tak mrkněte teď. Might je místo skoro 200c za cca 55. Suma za komplet jewely bych řekl tak 140c což je oproti 400 dost rozdíl...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to bych normalne na to vymyslel nejakej build spis :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: 8 link? O.o
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Podařil se mi pěkný craft na BHC, ale netuším co s s tím, ani za kolik to střelit :D

Imgur: The magic of the Internet
    https://imgur.com/a/CBvyt
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja jsem premyslel o tom udelat neco abych pomohl te 1500 augment challenge, idealne na jednickach, ale to jsem jeste nevedel o tom limitu 30 (na ktery sjem teda narazil tesne pred timhle videem). Ta jeho verze je samozrejme extrem, ale rozhodne se to da udelat i bez toho, abys mel atlas vyshapovanej ciste na konkretni mapy, jen na neco konkretniho co se da behat rychle za 3 body.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to je hodne zajimavy, ja jsem o tom zatim jen premyslel :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je mistr, kdyz si vezmu, ze jsem byl pysnej na svuj aktualni setup, kde mam endless shaper na Shrine :-))
    to mozna pristi spawn zkusim

Guide to permanent elder influence on ALL of your shaped red maps
    https://www.youtube.com/watch?v=aYr9l4HcER4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ta wiki stranka bestiare jak jsem sem hazel
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Nejaka doporuceni jak na to?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak mi chybi uz jen 10 potvor do full bestiare (btw bacha na to, ze nektere potvory se do bestiarove challenge nepocitaji, protoze se pridavaly pozdeji) - 2 z untainted, 6 z bestial bossu, jeden ze sextantu a blbej Talon Archer co ma bejt v mapach, ale ne a ne spawnout.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: bossove ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam