• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: jedu taky sc ale solo, třeba padne :D pořád možná čas na další build :)
    Ale ten full block mě pořád baví :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: mně teď padla v sc flashback, kdybys chtěl zkusit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: impulsa je OP, jeste jsem s ni nikdy nejel, protoze jsem nemel stesti, ale zkusim az padne :D Ale oni ji do ty doby nerfnou, takze klid :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: na animate guardiana je ted nova uniq chestka - hodne prisna.

A jinak ty 1 life buildy jsou tu na svete uz dlouho :) Prvni co me hodne prekvapil byl ten co daval uber atziri.
    Podobne mechanismus, jen fire resisit mel komplent nkonvertnuty na nejaky jiny, takze byl imuni na penetraci.

Ale hrat bych to nemohl, tam clovek jednou klikne jinak a uz neni nesmrtelny :D

A novou ligu asi zacnu fakt s trapkama, to jsem hrál naposledy hodne davno se Searing touch a fire trap ele prolif.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Viš jak 100 lidi 1000 chuti.
    Me zase abasolutne nebavi RF, summoner buildy a cokoliv s lukem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja premejslim o nejakym melee buildu, jak jsem je driv hral furt, tak co s nima neracuju tak jsem zadnej nezalozil. Nejakej perma stun idealne, to je zabavna mechanika, a jeden z mych prvnich charu - a dneska jsou pro to o moc lepsi itemy, a naopak nepratele s o moc vic HP... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Btw a mam samozřejmě Inpulsu :DDD
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CHA1NDLER: Já teď ve Flashbacku jedu obdobu tohodle buildu https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2112439 a musim říct, že kafemlejnek funguje dobře a ještě sem nepotkal něco co bych během pár chvil nerozemlel :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Inpulsa's Broken Heart elementalist cokoli.
    Ještě nám buffnou v 3.3 arc s trochou štěstí něco udělají se stormcallem a jdeme na to...

Ale vážně, pár náhodných tipů: summoner obecně, golemové, RF occultist, v 3.3 ignite nemyslím že je toho úplně málo...
    Nicméně třeba elementalist RF: https://www.reddit.com/...thofexile/comments/8jz6do/elementalist_rf_showcase_currently_class_rank_1/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja prave hral taky jen RF, kde ti staci jen jako docela malo a i to se relativne stredne obtizne ziskava, a kazde 1% hraje roli, a 100% mi znelo jako scifi :) Kazdopadne super vedet pro priste, ze muzu to chybejici procento lovit nekde na corruptu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, to mě taky napadlo, spíš jak jsem neuvažoval ty corrupty a proto mě to nesedělo bez dalších pár %. Vím že někdo dělal pathfainder RF a mluvil při tom o 100% fire res, tak mi to bylo divný. Ale neříkám že to mám všechno v hlavě a vím kolik je kde resistů :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: podle me musis mit dual wield, protoze potrebuje jednu na dmg a druhou na IC
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak ono udělá hodně flask effectivity na skill tree a pathfinderovi samotném. Ať už topaz+ruby+saphire tak divination distillate. A to už je pár bodů potom jenom. Spíš mi přijde divný že na to dosáhl i s dual wielding poets pen a že nepoužívá Saffell's Frame který má 4% ke všem...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a sesmic trapa se mi libi, to by mohl byt muj starter build :-)

Seismic Trap
    https://www.youtube.com/watch?v=4BUnLcYnB80
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem to neuhodnul, nema 100% cold resist, ma 100% vsechny resisty :-)
    coz by nemelo byt mozne bez legacy equipu, ale chytre to nasbiral na 1% corruptech

Forum - Ranger - [3.2] The 1 Health Build - Uber Elder Deathless - RiskyCB's Pathfinder - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2145990
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak me to treba zajima a rozhodne to budu sledovat :-)

Si pamatuju par lig dozadu jak ten clovek udelal sranda video full afk build, jak sis kouzlil kostlivce a s jejich umiranim si daval sam sobe brutalni dmg a tim automaticky aktivoval cwdt/molten shell s lightning warpem na potvory. A nemel tam nic nez video a fotku equipu, a to byla fakt snad nejzabavnejsi liga pro me, kdyz jsem ten build rozklicovaval a vylepsoval, a dojel s nim az do endgame (dneska bohuzel nefunguje protoze se kvuli nemu omezil max pocet tech uniq jewelu, co na to bylo treba nasadit). Takze naprosto podporuju lidi, co vymejslej neco unikatniho, ale neprozradej to, a nechaj ostatni zkouset...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak ma permanentni physical imunitu (to je videt ten IC co tam porad toci). Ringem generuje powercharge, a pri kazdem critu o ne zase prijde, a tim sepne amulet, kterej mu za ty ztraceny charge da endurance charge. A ty spotřebuje ručně tím, že je, asi, má v tom jednom Poe linku. Proto na zacatku manipuluju se s tim equipem, aby tenhle kolobeh nastartoval.
    A pravdepodobne ma k tomu i 100% imunitu na cold. A protoze jiny dmg v tom boji neni, tak musi uhejbat jen shaper koulim, ktere snizujou vsechny resisty, takze by dostal instant. Na konci v tech nepovednejch zaberech je videt, jak na to mockrat umrel, nez se mu to povedlo :-) Jak dosahne sta procent si ale nejsem jistej, bo jsem nikdy nehral pathfindera, ocividne k tomu ale potrebuje doubrou soucinnost na lahvich, proto je taky ma schovany pod skinem transferem. Ale psal, ze za par dni ten build zverejni.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    disfavour jsem jednou jel. bylo to super, asi nej build zatim, co sem jel. sem se tehdy nejak topil v blahobytu, kdyz jsem mel na ni a nalinkovat chestu a sekyru na 6L.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja s ni nic jeste nehral, ale kolega v guilde s ni hraje skoro kazdou ligu, a to jako tim netravi moc casu - pravidelne si na ni rychle vydela v uberlabu, a postupnym nakupem divination karet
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Frajer vypadá, že se štěstím rozbrečel :) moc se mu teda nedivim, Disfavour sem osobně viděl zatim taky jenom na obrázku, rád bych si snim někdy zkusil nějakej sranda build...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam