• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: To znám velmi důvěrně! :))
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    SKUNK23: Mno já sem ripnul zatim jednou. A to v labu o past, kdyz sem misto toho abych zustal stat na miste a dolecil v klidu zivaky, zacal zmatkovat jak kokot, behal a skakal vsade okolo a zatahnout asi tak 10 metru pred poslednim Izarem :D
    EXI
    EXI --- ---
    NYRLEM: když já hraju i standard ssf, takže když ripnu, mám gear tam kde chci .)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: uff, tak to si mne uklidnil .))))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem teda v incursion snad jeste neripnul, ale co jsem koula na nejaky HC ripy, tak ty chaos projektily tam jsou docela uspesny... :-) Zato ten posledni boss v temple me obcas vyinstanti vubec nevim co se stalo, zjevne to chce trochu mechaniky.

A btw v templu jde spawnou i Atziri, z te sve L3 mistnosti, to je taky dobrej zdroj rip :-))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EXI: pojd normalni hc at tam nejedu sam :)
    EXI
    EXI --- ---
    Taxem si rekl, ze po ochutnavce incursion v T2 mape radsi budu farmit zatim templ z Blood Aquaducts, neboť obtížnost se značně zvětšila.. A ripnul jsem na bosse :D Lvl 72, 4.5k hp a 1k mana na MOM (hc ssf) :) Tak teď buď SC, nebo max chaos res a víc dps.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, to je přesně to o čem mluvím. Tabuly, nebo dneska jsem viděl all6Lwhite Queen of the forest, kaoms s 45%inc damage a 8reduced fire damage taken atd...

Jo, dělám každou Alvu a každej temple. Jedu jen trasu po místnostech který se mi podařilo nějak slušně upgradovat, nečistím rozhodně všechno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja mam uplne prd (2x gem skoncil vzdycky s minus vysledkem), ale jako nektery ty +4 tabuly apod to je jako sila kdyz to vidim na redditu... :-)

Kazdopadne me tahle liga hodne bavi, narozdil od bestiary to je proste rychla intenzivni akce, loot na jednom miste, a temple co neni furt stejnej, a kdyz se nepodari vystavet kvuli rng, tak neni nutne se tam nijak zdrzovat - i kdyz jelikoz nemam zatim moc mapy a ta zona vzdycky byla na urovni mych nejlepsich, tak ho cistim celej.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: právě z bosse :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Btw, nevíte, kde a jak padají ty upgrade flašky do templu?

třeba https://pathofexile.gamepedia.com/Vial_of_Dominance ?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Vidíš a já 6x belt a flaška jen 1x, + 1xviridian a 1xcrimson. Level v tom něco dělat může, hodně to ovšem bude o RNG. Stejně jako normal/uber Atziri s discharge/doryani atd. Některý místnosti hovoří o increased loot, ale nespecifikují že to platí na bosse. Některý zase bosse specifikují. Takže bych zkusil upgradovat na zkoušku tyto místnosti...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Musí to bejt jinak, já ho zabil vícekrát a flašky mám jen dvě :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Netušíte někdo náhodou jak je to s dropem unique predmetu od bosse co je v tom Temple of Aztacana. Už sem ho ripnul 5 x a 5 x flaska co je na nic. Je to čistě náhodnej drop, nebo se to odvíjí od toho na jakem jsi lvl, nebo uplne jinak ?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Některý ty výsledky temple corruptů jsou šílený. Mně se tedy zatím podařila pouze 20/23 arc z 19/13 kterou jsem našel minutu před tím
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Edit 2: We're rebooting the realm and restarting the Incursion Leagues now for fairness. It should be up in around ten minutes. We are extremely sorry for the inconvenience
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    urcite za to muzou Cinani, ted to vypnuli cele :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    njn, akorát jsem teď ve frontě přes 100k :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Uz 3x me to koplo z fronty - ale na discordu jsou se mnou lidi, co se dovnitr dostali...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    jestli to nebude chtít další micro update :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam