• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jsem chtel dneska zkusil jak se udrzuje "elder ctverec", ale jako vyjebalo to se mnou, sice jsem si udelal peknej stabilni 16 map, s tim ze jsem mel 2 mapy co blokujou smer do low map, ktery hned davam kdyz se zmeni, a zbytek smerem do red map muzu na stridacku tocit. Akoratze jsem pak dal 17. mapu, a potvora mi prelezla hned na 3 dalsi mapy sama, a spawnul se... :-( Zkusim priste znova, jestli to je nejakej zamer, nebo jsem mel jen smulu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON:
    EVILMIND: jo, viděl bych to stejně

EVILMIND:
    SKUNK23: ano, je to pořád 30, ale pozor, pokud se po nějaké době nepustíš do elder guardians (20 map tuším), tak elder zmizí. Zavedli to kvůli elder ringům
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to se ten s 21/23 spis musel nejak splest, ne? :)

SKUNK23: maximalni velikost elder uzemi je 30
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Netusite nahodou nekdo do jakeho limitu se da rozsirovat Elder v atlasu ? Dokavad mam mapy na kterejch je Shaper, tak to muzu furt rozsirovat do aleluja nebo se to nejak omezi a zacne mizet ?
    Nejak sem to nikdy nezjistoval, vzdycky sem to rozsiril jen tak az se objevili straze s Eldrem, ty sem sejmul, vse klasicky zmizelo a zese nahanecka na novo. Ted mam eldra pres pul atlasu tak by me zajimalo jestli de na celej :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dotaz - corupted 21/23 blade vortex jsem koupil za 25c, necoruptlej 20/20 prodal za 40c. Co mi unika? Jde na nem vycoruptit jeste neco lepsiho?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tolik srandy jako s challengi ve Vaal Pyramid jsem neuzil uz dlouho, takovejch by meli vzdycky vymyslet vic... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak znova, nepotrebujes, aby ti padaly lepsi veci. I kdyz co jsem hral naposled SSF, tak jsem ono to nakonec padalo pekne, nicmene v normalni lize ja treba vubec neidentifikuju veci. ZADNOU. Vsechno menim za 2c recept, protoze proste je mala sance, ze mi padne zrovna takova kombinace, co bych pouzil, tak je lepsi sebrat dva chaosy, a koupit si ji presne na miru.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: vyměň hůlku, za něco lepšího, jediný co z toho co tam máš využiješ je flat dmg to lightning a to musíš mít tak z A2. Crit strike z ty hulky ti k ničemu není (kouzla mají crit podle kouzla ne podle hůlky).
    Sbírej bílý 4L a zkoušej je alchovat, jestli ti nepadá nic lepšího. Ale imho ani další 4L nepotřebuješ jen si přebarvi rukavice a jsi vyřešenej a použij libovolnej lepší armor.

Zkus si dolevlit elreona a hakua na level 4 at muzes craftit resisty. Tim myslim doresis geat, tak abys mel dost resistu a muzes prioritizovat life.

A fakt se zbav tech tri kvantity itemu. Cokoliv misto toho bude lepsi..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Jestli můžu jednu radu, u prvního charu se na MF vyprdni úplně. To je ta nejlepší služba co sám sobě můžeš udělat.

S lepším neMF nequipem, budeš procházet mapama bez problémů, bez ripování a taky mnohem rychleji.
    A až si nahromadíš nějakou porci currency, tak si udělej dedikovaný mf build, jestli tě to baví, ale začínat s tím..

Ale každý má rád něco jiného, i bez MF nahromadíš takovou spoustu gearu, že budeš mít problém to dobrý skladovat :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CHA1NDLER: Pasiv tree mas v pohode, gear absolutne strasnej. Za tu dobu kam si doběhl (a10 pises?) ti muselo padnou násobně více lepsích předmětů než máš na sobě. Stáhni si item filtr - https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1246208
    Bez toho se ta hra nedá moc hrát, usnadní ti to co sebrat a co ne, většinu špatnejch předmětů to ani neukazuje a vidíš jen to co má nějakou cenu - curency, unique, lepsi rare predmety atd...

Jinak jedu v téhle lize duelistu čistě melee build, vše rvu jen do živáků a phys dmg. Teď sem na t9 t10 mapách a nemam problém s ničim (ne že bych občas neripl ale to je většinou mou vlastní blbostí) jediný co sem si na sebe koupil byl uni palcát za 5c zbytek sem našel nebo pocraftil
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ó hrůza, RMT! :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    .. jsem se na to schvalne podival a vono headhunter za 40 dolacu, mirror za 190. to bude fps 1 jak doted :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    driv nez to cimani hacknou! :
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    HRAFNAIN: ale, prodam eternal koupim kompa? :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MARSHUS: klidek, pockame jeste :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MARSHUS: je tam na prodej jeden, za 500exa, ale ja ani nemam kompa na kterym bych poe spustil :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    HRAFNAIN: ja tam mam jeden eternal :D vsechno ostatni palim po konci ligy.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    týkrávo, na srandardu mam asi tak 1300 ex, probudte me nekdo
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Jakoby, mám chu%ť napsat, že to v tom příapdě asi musíš klikat blbě, protože jsme ti dali rady, který tak nějak obecně fungujou a nižší mpay prsotě projdeš i s ground slamem :)

Ale nebudu dick ařeknu ti, ať nám sem třeba hodíš pastebin z path of building a podíváme se ti, v čem ti můžeme pomoct, kde máš nějaký díry v equipu a tak :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Hele, když jsi smutnej a nevíš coby, jdi hrát metabuildy. Já jsem docela dlouho byl hipster a hrál divnověci, kterejm jsem rozumněl tak z půlky (a neměl na ně ten equip s tím, že "to přece nemůže bejt takovej rozdíl) a pokaždý, když jsem někdy v polovině ligy přesedlal na něco silnýho, tak jsem horzně překvpaeneě koukal, jak mco mě baív v tý hře mít nějakej progress :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam