• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    YORK
    YORK --- ---
    KVIIIK: On to rozdíl je - vypni si na chvilku loot filtr a uvidíš, jak máš po killu bosse plnou obrazovku žlutého crapu ;-)

Zvýšená rarity ovšem neovlivní dropy currency a karet (na to pomůže jen quantity). Napadá ti jen víc žlutých itemů a uniků.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    SKUNK23: 205% rarity bych čekal, že bude trojnásobek oproti normálu. Tak jak to kua že to neni rozdíl? :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    KVIIIK: Prave že to neni skoro žádnej rozdíl, proto na MF většina lidí peče :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    EVILMIND: skvělý díky.

Včera jsem probral truhlu a prodal všechno, co jsem neměl na sobě (docela jsem čuměl, co tam bylo za drahoty :)) a povedlo se sehnat Bisco's Collar se slušnejma statama,a bych zkusil MF build. Aktuálně teda mám MF na +65% a dalších +140% za magic enemies, ale že by to padalo nějak výrazně líp, abych těch 205% rarity poznal, to se teda vážně říct nedá :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jinak kazdej build ma neco, ja treba ted zjistil, ze nedam:
    - challenge v Laboratory, protoze posledni skok udela pri 20% HP, a ja mam slayer cull, takze ho neudela nikdy :-)
    - 15/15 elder quest, protoze, se ukazalo, ze nepadne posledni map fragment, pokud ti umre shaper. A me umre vzdycky, jelikoz v te fazi, kde se o tom rozhoduje, nemam co ustunovat, a nemam na to cistej dmg.
    Holt je treba udelat si seznam, co za tebe splnej kamaradi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK:
    - Zanu bych vykupoval denne celou dokud nebudes v red mapach, protoze pak uz bys mel mit ty low tiery navic
    - muzes 3 low tier vymenit za 1 vyssi co je k ni pripojena
    - z mapy muzou padat bud mapy, co mas unlocknute v atlasu, nebo jine pripojene mapy, co jsou primo pripojene. Takze muzes proste grindit mapu vedle ktere je neco, co ti chybi.
    - vaal muze povysit mapu o jeden tier :-)
    - leveluj Zanu. Diky tomu, ze dostava hodne expu z Shaper questu, tak se da hodne rychle vytahnout aspon na level 6, kde ti nabizi vic a lepsi mapy.

Plus samozrejme trade, vyssi tiery se daji menit na 820, a jinak je proste jednodussi si to koupit. Ale i v SSF ti Zana behem par daily questu vetsinou proda vetsinu bilejch/zlutejch.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: je to docela hard, navic i kdyz je to low level mapa, tak je rozhodne nemuzes nejak facetankovat, jsme to delali ve 3 na nekolikrat, ze jsme na sebe na discordu rvali kdo ma kteryho bosse v jakem rohu, a kdo ma koho zabit. Akorat jsme potrebovali vic pokusu, nehody se stavaji... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ono tam nic jinyho neni ne? ja mam 19 * 75, a jen dve flasky, to mi prijde docela rare :-) ale jako nic co tam padlo nemelo zadnou cenu. Beru spis jako kvalitni ty mistnosti, co si udelam sam - treba ta co ma truhly vsecho druhu, Museum of Artefacts, tam muzou padat i cele breachstony (Xoth kus 40c), nebo zasealovane prophecy (po 20c jsem prodal dve z jedne bedny) apod.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Další začátečnickej dotaz: když mi v mapách nepadaj nový mapy, nebo jen nějaký lov lvl shity, který jsem už vyčistil, kde mám shánět vyšší teary map? Zana má v shopu jen pět kousků a z těch průměrně padne jen jedna mapa alespoň na stejný úrovni jako ta, ve který zrovna jsem. To mám grindit pořád dokola low tier mapy a doufat v RNG?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ty se museji zabit v opacnym poradi?
    To teda nerusim jak s trapama docilit :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak a sem v klasické krizi. Mechanika chramu je sice prima, ale nemám žádnou motivaci to furt probíhat dokola, jelikož mě neustále dropuje ta podělaná flaška. Už na to nemam nervy z 20 proběhnutí 15 x flaska ???? jako rly ??? uz ne dekuju at si to strci do prdele.... Kdy bude nejaka race do te doby to poustim k ledu
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ten RNG me fakt prudi. Me padne v prumeru 1ex za 2 ligy :D Ted mam lvl91,5 a nic :DD
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    KVIIIK: abys to vysmelil za 2c tak minimalni item lvl predmetu musi bejt 60 a max 74. staci aby to mel jeden z tech predmetu zbytek muzebejt vejs. Kdyz sou vsechny item lvl 75+ tak to prosmelis za 2 regal orby.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    EVILMIND: facepalmus maximus... :D

jinak jsem měl docela štěstí, v jedný mapě padnul 2x exalted orb. Tak ještě dva a mám na Bisco amulet :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: plus, je jedno jakej level jsi ty, dulezity je, jakej je itemlevel tech veci (nejnizsi z nich), nicmene i kdyby byl nizkej, tak pri spravne kombinaci dostanes aspon chance orb
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: mas 2 cepice a zadnej pasek
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Co dělám blbě? Je tam od všeho jeden kus, prsteny a zbraň 2x, nic není identifikované. Jsem lvl 77, takže by za to měl přece dát 2x chaos orb, ne?

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jo to dava smysl, gemy co maji vaal verzi ted proste chces prednostne no

ale blbej 21/20 heavy strike pro me tam je jen jeden, 10ex :-( :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Parada, dik za info
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND:
    MRORANGE:
    prave i ted jsou normal 20/20 za 43+ a 21/23 za 28+
    ale uz jsem to odhalil, je to tim ze 21/20 vaal blade vortex se prodava za 5ex
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam