• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BOBBYLON: corrupted věci nejsou jakkoliv jinak upravovat orbama. To je jejich nevýhoda :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBBYLON: konkretne ceho? corrupt muze mit nejaky pozitivni efekt, jinak nedosazitelny

gemy levelujou vzdycky, kdyz dokazes splnit podminky pro jejich nasazeni ve chvili jejich nasazeni, je jedno v cem jsou
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    jsem to rozehral znova po asi trech letech a koukam jak blazen jak moc je hra vymazlena, miliarda contentu
    lame dotaz pls - jakou hlavni nevyhodu ma pouzivani corrupted zbrani? nalinkovany skilly levelujou normalne jestli dobre vidim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je jen dobre, protoze uz mam zase par tydnu pauzu, a potrebuju aspon tech 36 dotahnout :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Flashback za 14 dní vypadá to, že budou nechávat mechaniky běžící ligy součástí těchhle eventů. Za mě obecně pozitivum.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra, Leap Slam nakej OP :-)) jeste drze uplne bez lahvi

Leap Slam vs Uber Elder (No Flasks)
    https://www.youtube.com/watch?v=4x7ht4DcPGQ
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Diky moc všem. Uz se tim postupne prokousavam. Ta hra je uplne jina nez ji pamatuju :-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ja teda mnohem vice doporucuju tohle:
    Path of Exile - Incursion League - Build Collection
    https://www.poebuilds.cc/
    EXI
    EXI --- ---
    MAUGLI: zdar, jestli neznas poe.ninja, konkretne sekci builds, tak rozhodne mrkni. je to dobre pro inspiraci
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MAUGLI: když si najdeš videa k jednotlivym ligam po tu dobu co jsi nehral, tak asi ziskas nejakou predstavu co se delo. Ty uvodni videa od GGG na to budou asi nejlepsi a nejsou dlouhy.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MAUGLI: Tohle je imho jediná wiki, kteoru znám a kteoru využívají asi úplně všichni: https://pathofexile.gamepedia.com/Path_of_Exile_Wiki
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    EVILMIND: Diky! :-)
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    EVILMIND: Tak různých wikin je vsude spousta. Myslel jsem, jestli neni neco, co používá drtivá většina PoE komunity.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAUGLI: wiki? :) Osobne ctu jen wiki a reddit, a staci to, ale nevim jako uplne jiste, jestli je jedno ci druhe vhodne pro "behem poslednich x let se stalo"...
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Zdar, taky jsem se vrátil po par letech a nestacim se divit, kam se to jeste dokázalo posunout. Nevíte o nejakych dobrých stránkách, kde by byly vsechny informace/tipy&triky pohromadě? Informaci je vsude mraky, takze nejake prvotní protřídění by se hodilo. Diky
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jop embezlera jsem viděl už mnohokrát většinou jen jako mrtvýho ducha na kraji screenu :D a nebo když si ho všimnu včas, není žádný rare v dosahu. Ale zkusit lighthouse nebo jinou warband mapu neni blbej napad s prophecy.. dik
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    po kratke pauze ted hraju v parte s Alzheimerem, a desne si to uzivame :D
    je to prdel, nektery veci delaj prsty samy, a ja jenom cumim :)
    ale je to tam, znovu ten wow efekt, pocit uzasu, jsem nadsen! (v prekladu: "jeste me nezabili") :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nejhorší je ten embezzler, jsem ho zkoušel dělat na těch warband mapách s profesí, ale nakonec jsem to prostě koupil od nějakého šťastného newbieka...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja mam trabl s nekteryma rng challengema jako esence, ale to se snad podda. Ale jinak souhlasim, zatim to jde celkem hezky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam