• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Imho ještě k tomu nevydali žádné detaily, ale doporučím používat vysoce optimalizované zvuky. Tzn, budou malé a vhodně komprimované. Možná předbíhám, ale dovolit lidem vlastní zvuky mě hodně překvapilo po technické stránce a čekám brzo trable :)

EVILMIND: Jj ten asi bude celkem cool. A navic se zdá, že bude celkem imba i na bosíky :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to asi budu hrat neco s Herald of Agony jako starter, toho stira proste chci :-)

Herald of Agony & Pathfinder Rework | PATH OF EXILE 3.4 DELVE
    https://www.youtube.com/watch?v=8Ax1_cOgcjM
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---

Nerfs everywhere aneb Delve manifesto
    Se mi to zamlouvá, kromě pastí jsem toho moc nepoužíval a minioni mají buff, takže za mě krok správným směrem. Nejspíš obligátní necro na Delve start...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, už o tom mluvil a dával "návod". Vlastně jen zaměníš zvukový soubory za vlastní, jen jim musíš nechat odpovídající jméno aby je filtr našel
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    YORK: diky za objasneni
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ultima, to byli casy :E
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jo vyhovovalo by mi, kdyby to udelal nejaky decentni, a ja si pak ty mp3ky k tomu priradim sam...

Kdyz jsem jeste hraval Ultimu, tak jsem mel treba AFK makro, co hlidalo jestli zle PK nejde zabit me do dolu, a kdyz jo, tak spustilo od Nohavicy "Uz zase bijou deti" - tak neco v tom stylu bych to videl ze by se dalo vymyslet na vsechny zajimave dropy... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: psal jsem na support s timhle requestem uz dvakrat :) Neděkujte, kupte mi pivo :)

Ad Filtry:
    Neversink delal celkem rozsahlou anketu na to jak se k novym moznostem lootfilteru chovat, takze si myslim nebude nic sileneho.
    YORK
    YORK --- ---
    WODKA1369: Svítit bude to, co si nastavíš v loot filteru.
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    EVILMIND: sry za blbo otazku, sem ted chvelu vysadil a neprocital stranky.. to ted jako bude svitit kazda sracka, jak v d3?

jinak nova liga vypada zabavne, hlavne herald of purity, na ten se s necrou meega tesim..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to se vyradim :-)

Path of Exile: Custom Item Filter Sounds
    https://www.youtube.com/watch?v=Dt-RGWofGQs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: perma hideout by byl super, to bych mozna do toho i investoval cas a nejak si ho vymakal :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Někde jsem zaznamenal že je to jen "dočasné" řešení. Takže to co si představuješ je tam někde s perma hideoutem a tak :) Čehož se ovšem můžeme dočkat, když v zimní league budou upravovat mastery...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jeste by to mohlo bejt i rovnou takhle pojmenovany/obarveny, bych si to casem sice zmenil, ale pro zacatek dobry :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo to je lepší jak všechny ikonky a světelný paprsky. mám to stejně, jak ty utility taby přeci jen byly až relativně nedávno. Mělo by to být jen ctrl+click nebo tak něco a hodí to daný tab jako první úplně na začátek, když tak tady ukázka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tyhle kridla co jsou jako hroty fakt nesnasim, nenosim je z zadny ligy. Ale kanarek nema chybu, stylovej do dolu :-), a portal taky, takze motivace bude.

Jo na FB jsem si vsimnul boziho QoL vylepseni - tab je mozne posunout v seznamu uplne doleva! To je presne co musim delat kazdou ligu se vsema specialnima tabama, a pres tech 60 ostatnich se na to vzdycky predem netesim (i kdyz to realne jsou 2 minuty casu jen). Jsem rad, ze nekdo v GGG mel stejnej pocit! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: essence je jen krystal na zádech, tohle se hejbe jako křídla a navíc to mění barvu/pulzuje! :p
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: ty křídla se mi fakt nelíběj, připomíná mi to nějaký ledový, co už mám z nějaký ligy předtím (essence možná?). Ale ten kanaráek je boží. A portál super, jen 36 nikdy nedávám, no :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Delve League Challenge Rewards
    Potom co jsem už nějakou dobu zpátky oželel portál v Incursion, tímto si dávám předsevzetí dát si v Delve 36 pro portál. Jo a back attachment je taky super. Obecně po delší době jsou fakt challenges rewards :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Announcements - New Unique Map: Doryani's Machinarium - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2199675
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam