• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: koukam stojej 1 alch, takze do end level asi nic moc, protoze craftem nedas moc vysokej roll, nicmene moznost si tam dat 5 konkretnich veci co chces je docela myslim fajn pro SSF/leveling
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to je cool
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BACHA!
    neverfilter neukazoval modre jewellery co maji MULTIPLE CRAFTE MODS!
    ted uz je to opravene, ale to je bozi novej drop z dolu
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, neříkám že nutně sousední, co jsem zatím měl, tak minimálně mezeru mezi dvěma šachtami jsem měl tak šířku šachty.

Jinak taky jsem zatím moc neřešil upgrady dynamitu/flares, zatím jedu stále resist/kapacitu/radius, už jsem na 450 sulphuru a to už jde, už to není dát jeden delve a zase do map. Díky tomu jsem se ale zasekl na t4/5 trochu, když pořádně mapy neběhám...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Já teda nevím, ale přijde mi to nějaký divný. Na jednu stranu to chápu, že si lidi chtějí tím "ušetřit" práci a čas, ale zase na druhou stranu mi přijde že je to nesmysl, protože tím pádem ti stačí nafarmit azurit jedním charem do "zásoby" a progres skrze důl pak bude extrémně snazší. Navíc je pak divný, že upgrade ti bude stát bambilion azuritu na novém charakteru.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: kamos tvrdi, ze zed do takove mistnosti nemusi byt fyzicky na sousednim policku - ale nekde uplne jinde, treba ob 5 :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, ta zeď tam někde je, jen jsi jí ještě nenašel....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jo kamosum co s nima hraju na discordu to pada casto, me teda ani jednou jeste. Trochu bych vylepsil visibilitu tech veci v temnote, takhle vetsinou nemam sanci zareagovat - a vracet uz se nemuzu, protoze jak nemam body ve flare, tak me samotnej provaz neudrzi nazivu :-) Kazdopadne me to hodne bavi, a nechapu lidi na redditu co je to znudilo uz po prvnim dni.

Jinak jsem taky nic necetl jeste, ale zajimalo by me treba, jak se dostat do mista, kam nevedou zadny cesty, a nikde jsem nenasel zed v okolnich...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Dle ačívmentů jsou tam tři velký bossové. A imho tam bude někde dole přímo městskej biome, ne?

Ale já o tom dost cílena něčítám málo, protože to nadšení z nacházení nových věcí mě fakt dělá radost :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Ale teda fakt mě překvpauje, kolik moc variabilního obsahu tam je. Různý encountery, věci k objevování a tak. Za to jim odpošutím i ty dost častý pády (mě to v sobotu padalo tak jendou až dvakrát do hodiny, pak se to trochu zlepšilo, ale je to furt doclea marnost) a blbou optimalizaci (sbírání azuritu??). Je tam toho fakt hodně a nečekal jsem, že budu mít v poe takovej pěknej pocit z objevování věcí. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jo, tomu asi ja rikam "mesto" :-)) Zatim nevim jak vypada boss nejakej v dolech?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Jen v tý jedný místnosti v outpostu. Tam je to s těma plošinama taky, myslím.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: a uz jsi byl ve meste? tam chodis bez vozejku, nejdriv musis stat na takovy plosine, a cekat az se rozhori ohne v chodbach, a pak prebehnout na dalsi takovou plosinu. Akoratze opacne ten mechanismus nefunguje, takze na tu puvodni se pak vracis tmou. Je tam tuna truhel navic, a jako kdyz se tam ve tme vysype truhla s mapama/div kartama, tak chci sebrat vsechno ze jo :-) - plus celou dobu do tebe jedou prisery, ktery respawnujou, mam pocit ze mozna nekonecne, protoze po nejaky dobe uz jsem nedostaval za ne expy ale chodily furt.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jako, ja hraju kazdou ligu jednu postavu, max dve, takze mi to nevadi jak to je :) ale asi to je rozumny... i kdyz mam pocit, ze s upgrade vozejkem mozna bude mit novej char dost snadny expeni, ten dul je vetsi harvest nez vypada, bez ohledu na to, ze level monster je mensi, nez muj aktualni level map.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Hodím světlici ke stěně, opatrně tam doběhnu, koukám, jeslti neumírám a pak zmateně hledám hotkey na dynamity a doufám, že budou stačit ty, co mám u sebe. A u toho doufám, že jsem předtím vylákal všechny moby, co tam byly :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: presne, nejvic smrti mam za to, ze padne chaos do tmy, a ja pro nej skocim :-) i kdyz ted co uz mi nekope NPC, takze se pohybuju hodne horizontalne v dole a mam cas vyupgradovat vozejk, uz to je o dost lepsi.
    Ale porad se mi nepodarilo zborit zadnou zed... to asi delam blbe nejak.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: já taky myslím, že je to dobře. A nutno dodat, že si za prakticky za všechny smrti můžu sám, protože jsem chodil do tmy. :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Jen ať to nechaj jak to je, aspon je to nejaka vyzva. Projizdet tu hru jak nuz maslem je o nicem. Aspon se musi clovek snazit trochu taktizovat a rozmyslet si kam pude a co tam chce delat. Za me je to jedine dobre. Sice na HC to bude na pytel, ale tak kurna od toho je to HC ne ? Jinak gl vsem ja zatim jeden rip ve tme, ale sem u konce 2 actu, takze cekam ze to prijde co nevidet :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Ale jinak teda mi přijde, že je skoro nutností mít v builde nějakej regen. A blasphemy temp chains+enfeeble mi přijdou jako neskutečně silný věci, protože všechno běží na tebe v relativně maly rádiu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam