• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    neversink mam, ale i na uber-strict mi to ukazuje uplne vsechny uniques mi prijde.

GORDHART: trade macro mam. ale ja to nechci sbirat, ani videt to nechci.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JULIAN: neversink ti hází různej text podle předpokládaný ceny unikátů. Na rychlý hledání doporučuju trade makro.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JULIAN: jo, tak ten Cohh neco pouzival s tim ze ten filter mel nekolik ruznych urovni nastaveni, ja vul si neulozil URL.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    btw vedel by mi nekdo doporucit nejakej loot filter, kterej dobre filtruje unique itemy? Podle base/obrazku ty itemy ja nepoznam, sbirat to a checkovat kolik to stoji me uz nebavi, 99% jsou sracky. Chapu ze u nekterejch base to nelze poznat, ale u vetsiny ano.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: Je.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ruznejch orbu mi pada strasne, takovy ty modry roztekly cihlicky predevsim. Je tao fakt potom k necemu ?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    35% na botkach je luxus.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Taky movement speed na botkach dela zazraky...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Hlavne rarity je dost o kokotu mi prijde.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Predmety beru zluty co padaji a snazim se stackovat Rarity of item drop
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jak se pridam do guildy ? Mam amly dite a malo casu, takze aktivni jsem dost narazove, snad to neva.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jedu duelistu s cyclonem podle nejakyho buildu od COHHa (twitch streamer)
    GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: imho nema, dokud nebudes 60+ tak je lepsi zit jen z toho co najdes, max mit na primarni skill nejakej 3-4L. Orby bych neplejtval, budou se pozdeji hodit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GURBON: dikes. Ma cenu vubec resit itemy a jejich upravu na lvl 35?
    GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: samotny nedelaj nic, vzdycky potrebujes nejakej skill gem kterej ovlivnujou.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mam naprostej noob dotaz. Jak presne funguji support gemy kdyz nejsou k nicemu linknuty? a kdyz jsou treba linknuty dva k sobe ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: level potvor se prestane zvysovat v 250. patre, pak je to furt 83, jak pise Julian

by se tam super expilo, kdyby to nebylo nutne chodit na povrch pro palivo do vozejku... :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHA1NDLER: delve je capnute na 83, jako mapy. vys to nejde, pak tam naskakujou modifikatory na hp/damaz a podobne
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ja jsem miniony zkousel jen jednou a ta AI co to ma, to mi vubec nesedelo. Neustale lagujou za mnou a ten recall ma strasne dlouhej CD. Do zoom zoom farmeni to vubec nesedi, neustale "cekani" az minioni pribehnou a rozkosi to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam