• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    35% na botkach je luxus.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Taky movement speed na botkach dela zazraky...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Hlavne rarity je dost o kokotu mi prijde.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Predmety beru zluty co padaji a snazim se stackovat Rarity of item drop
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jak se pridam do guildy ? Mam amly dite a malo casu, takze aktivni jsem dost narazove, snad to neva.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jedu duelistu s cyclonem podle nejakyho buildu od COHHa (twitch streamer)
    GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: imho nema, dokud nebudes 60+ tak je lepsi zit jen z toho co najdes, max mit na primarni skill nejakej 3-4L. Orby bych neplejtval, budou se pozdeji hodit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GURBON: dikes. Ma cenu vubec resit itemy a jejich upravu na lvl 35?
    GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: samotny nedelaj nic, vzdycky potrebujes nejakej skill gem kterej ovlivnujou.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mam naprostej noob dotaz. Jak presne funguji support gemy kdyz nejsou k nicemu linknuty? a kdyz jsou treba linknuty dva k sobe ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: level potvor se prestane zvysovat v 250. patre, pak je to furt 83, jak pise Julian

by se tam super expilo, kdyby to nebylo nutne chodit na povrch pro palivo do vozejku... :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHA1NDLER: delve je capnute na 83, jako mapy. vys to nejde, pak tam naskakujou modifikatory na hp/damaz a podobne
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ja jsem miniony zkousel jen jednou a ta AI co to ma, to mi vubec nesedelo. Neustale lagujou za mnou a ten recall ma strasne dlouhej CD. Do zoom zoom farmeni to vubec nesedi, neustale "cekani" az minioni pribehnou a rozkosi to.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: sazim na ty 2 trojky na dolnim kraji
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MEPHISTO: ty to nejsou v 99% případů. V tvém případě tam není jasný dvojlinka nikde, takže si budeš muset obejít ty trojky kolem.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    může mi někdo pls poradit, jak se dostanu k tehle node? Z červeně vyznačených jsem se k ní nedostal (dead ends u nod). U te první pod urovní jsem běžel po laně a našel pár zdí a za nimi loot, ale ne cestu k node..

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem nasel prvniho bosse v dole (kupodivu toho prostredniho)
    dobra zprava je, ze bossove v dole jdou delat opakovane, dokud neumre tak se neoznaci ta lokace jako dokoncena, tj. akorat se tam musi znovu vozejkem
    je dost lehkej, akorat jsem jednou umrel protoze jsem jednu chvili pojal podezreni, ze nedava skoro zadnej dmg na melee, coz se ukazalo jako fake news :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: 70lvl za den vetsinou jen bezis dopredu. K minionum si pomahej lebkama. Kdyz nebudes resit to, ze sem tam umres tak ukousou cokoli...
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Kdybys to chápal, tak bys nepotřeboval takovéhle rady ;-)
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Pofarmi pár nižších zón, kde neumíráš. Uděláš pár levelů a něco ti napadá, je to dost znát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam