• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER:
    EVILMIND: poedb říká 241 pro delve hloubky 270 a dále totéž. Nicméně zaznamenal jsem v posledním Baeclastu od Grimra že je tam nějaký nárůst něco jako 1 sulphite na každých x delvů.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ne, tim jsem myslel, ze kdyz jsem tam byl prvne tak jsem si buhviproc myslel, ze ty monstra lezou furt a jen jsem to vylootil a utekl. Ale nelezou, takze ma smysl pockat az vybehnou z tech spawnu postupne vsechna.

CHA1NDLER: afaik by mela cena zustat fixni cca od levelu 275 nebo tak neco, ale nejsem tam jeste tak nevim, jen jsem neco zachytil nekde.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Nemyslím si že bych tam na to kdy čekal, ale předpokládám že byli myšleny monstra spawnující v jednotlivých lokacích Vaal Outpost/Abyssal City/Primeval Ruins
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jeste takovej podstatnej detail, co jsem dodneska neznal - ty shaper strongholdy jsou ctyri na zacatku na zlutejch, pak se presunou na cerveny, a dokud tyhle ctyri nevymlatite, nezacnou se spawnovat jiny nikdy... :-( Potom se to spawnuje nahodne pri kazdem zniceni shaper mapy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to jsou mesta, na konci se po kliku na ceduli objevi schody dolu, a je tam 3x3 mistnost, kde uprostred nekterych je kulata plosina, a kdyz na ni chvili stojis, tak se rozhori ohne do stran, abys tam mohl behat. Dobry expy a pada tam spousta map. Ten spawn tam neni infinite tak se to vyplati vymlatit.

Jinak jsme dnes objevili, ze lokace nejdou sdilet - tj. sice muzu pozvat kamose do lokace, co je do challenge, ale zapocita se jen me.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak ten fight je tady
    3.4 - Aul Delve Boss Kill
    https://www.youtube.com/watch?v=PS93jAxU04o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej rant, asi budu nakonec rad, ze tretiho bosse jsem jeste nenasel
    mam zatim zabiteho druheho, a prvniho jsem nasel, ale udelal jsem si k nemu poznamku "po levelu", radsi :-)
    btw to se mi na Delve libi, ze zajimavy lokace nemusi clovek jit hned, proste si napisu cislo patra kde neco do challenge bylo, a muzu se tam vratit az se mi to bude hodit

The boss encounter challenges have gone too far. : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/9eytjl/the_boss_encounter_challenges_have_gone_too_far/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    teda takhle, ten %life je z eldera, takze to by tam slamnout slo (ale delat to nebudu :D)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: Nic chytreho, spis nahoda. Jagged kvuli tomu phys modu, pak Pristine na +life (doufal jsem v %life) a bloknuti blbosti, a pak Prismatic na ten elemental damage. Na ctvrtej pokus se povedlo tohle, ma to dve veci co jsem chtel, aspon flat life a velice slusne resisty. Nevim jak ale funguje slamovani, jestli kdyz to bylo craftle s delve resonatorem, jestli tam jde prislamovat delve only mod (spis ne?). Takhle tam jinak asi pricraftim prefix +ele damage with attacks a zkusim to prodat. Protoze i kdyz je to velice cool, tak DMG mam na clearovani map kotel a vymenit to za tusim 170 hp na abyss beltu se mi nechce.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ono to nebude uplne presne, tam sam rika, ze to jsou jen ty co sam nasel behem testovani...

Kazdopadne zatim jsem si hral vic jen s enchanted, prijde mi to lepsi, nez behat laby... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jaka kombinace fossilu?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ty delve crafty vubec nejsou spatna vec
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    btw, nkde jsem to nenašel samostatně, tak jsem si to vytípnul ze ziggyho videa:

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: v gilde dneska nekdo vylovil ten fossil za 2 exa z fossil outpostu - ja nasel dve tyhle zony zatim, a vzdycky tam bylo jen to co za zdma... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo jasne, ale to je prave videt az kdyz jsi na tu pulobrazovku u ni :-)
    Jinak mam asi 50 sundanejch zdi, a zatim jsem nezbohatnul... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: pockat, tu stenu vidis ve tme predtim, nez na ni hodis dynamit, nemusis hazet nikam nahodne :-) ale musis byt tak pul obrazovky od ni ve tme
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GURBON: je na mape modra. ja ji vyhodil napoprvy
    GURBON
    GURBON --- ---
    Az ja pochopim logiku tech tajnejch sten tak tahle liga skonci :/ vcera sem zas vyhazel tuny dynamitu a nasel hovno...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: k jednomu vede na 100 procent ta co je mezi nima dole, to uz jsem ti psal ne? Ma jen 2 vychody, takze je to jasny.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Rozhodně 4 kousky. Vzhledem k tomu, že v rámci lvl gemu už získáváš pouze jednotlivá % more dmg+life+ES+accuracy, nikoli jejich level, bude nárůst dmg rozhodně větší při další spectre.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw pokud jste nezaregistrovali, mapy se ted nejlepe vymenuji na /trade 159 (cislo co ukazuje v atlasu mapy celkem), neni tam zadnej spam z 820ky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam