• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: oni dohorej - ale samozrejme urcite to neni nejrychlejsi build na clear
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: a jakej je clear speed kdyz nemas zadnej on kill explosion?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN:
    - to je ulozenej setup na mapovani, kde chodim s inc.area bo to staci (a mam tam boty s movement speedem a resist capem na red tier elemental weakness), kdyz nepotrebuju behat rychle, tak mam Kaomy (mam tunu movement speedu ve stromu/buffu takze to s nima neni takovej pain).
    - hatred uz nepouzivam, prislo mi, ze dulezitejsi je neumrit, takze hraju od vcera s vitalitou, abych si zvyknul jak to bude lepsi, az k ni budu mit watcher's eye
    - idealni by bylo zbavit se veskereho elementalniho dmg, ale potrebuju HoA pro dot dmg
    - freezovat jako nepotrebuju, ani se o to nesnazim, behem posledniho levelu jsem ztratil vic jak polovinu tooltip dmg jak jsem postupne menil equip na defensivni, a porad je to v pohode. Kdyz jsem sel vcera Shapera, tak jsem si az ve druha fazi vsimnul, ze hraju s inc area misto concentration... :-)

Co jsem zkousel facetankovat vcera, tak jenom Phoenixovi se musim uhnout, u ostatnich guardianu muzu jen stat, protoze instant mi nedaji, a na nic jineho umrit nemuzu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JULIAN: S tim critem to bude urcite..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: hm, cool, takze se tam nejede zadna konverze, jen se to scalluje pres crit, global phys a spell damage. Proc mas v 6L inc. area, ale ve strome neberes vubec zadne area nody? Je ta hatred dost na to, aby to freezovalo obyc moby?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/evilmindcz/characters

ORBIT: tusim asi 9ex, s tim ze predtim jsem hral v 6L cheste a mel disintegrator co jsme zkousel linkovat, ale prestalo me to bavit asi po 800 fusech :-(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: link na char je někde k nahlédnutí?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Za kolik jsi poridil ten 6L desintegrtor?
    A jaky to s nim je?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se dari, 9725 HP, zatim :), a podruhe jsem pokoril Shapera
    nejvic me rozesmalo, ze uregeneruju tu mlhu u Chimery :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHA1NDLER: furt je to hrozny RNG.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: me chybi 5% abych dal prvne v zivote 95, ale radsi jsem se odlognul a jdu se na to nejdriv najist :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tak on tam rika, ze jak ho neco trefi, tak je mrtvej. Ale ono ho netrefi, bo bezi rychle, phasing/cursa, low zona, takze proste vylootuje celej ten 5x5 ctverec, a je vysmatej. A i v te nejvic low zone muzou padat 4 dirovy resonatory (co stoji 40c a jeste jsem ho nevidel).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    1 hp 11 energy shield je OP build jak prase :D A jako na behani ve tme to neni spatne, imho ale ocekavam nerf ze "monsters immune to damage are immune to curses" ci tak neco
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je dobry - ma tam i video kde zkousi kolik darkness stacku vydrzi, a prezije i 5000, dal to uz neroste... :)

Delving Build - MSB4
    https://www.youtube.com/watch?v=j9KBEfXTAWQ
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHA1NDLER: na ziggyho obrazku jsou veci do 133 hloubky, pak zacnou padat i ty dalsi, na to jeste obrazek nikde neni, aspon jsem nevidel, ale nektere jsou dost drahe. viz ten fractured
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: takovy to kdyz zasealujes prophecy (to pisu foneticky protoze jsem zvyklej ze hry to tak vyslovovat, chapu ze to je matouci :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Jen pro jistotu, jak zombies tak skeletons jsou klasický spell, takže s lvlem se jim zvedá dmg i life.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Takže řešíš zom/skel v chest a spectres do helmy?
    Tak já neříkám že to nepřidává nic, jen že 4%more dmg/life/es při nárůstu z 20 na 22 není tolik jako přidat support gem
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Taky si myslim ze na spektry je lepsi bud 6 link a nebo nejaka elder helma ktera by delala to same.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: POB umí sice počítat miniony, ale vzhledem k tomu, že nejsou známy všechny informace o mobech které se používají jako spectres (respektive nejsou v pob), tak se tooltip dá pouze odhadovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam