• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tak on tam rika, ze jak ho neco trefi, tak je mrtvej. Ale ono ho netrefi, bo bezi rychle, phasing/cursa, low zona, takze proste vylootuje celej ten 5x5 ctverec, a je vysmatej. A i v te nejvic low zone muzou padat 4 dirovy resonatory (co stoji 40c a jeste jsem ho nevidel).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    1 hp 11 energy shield je OP build jak prase :D A jako na behani ve tme to neni spatne, imho ale ocekavam nerf ze "monsters immune to damage are immune to curses" ci tak neco
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je dobry - ma tam i video kde zkousi kolik darkness stacku vydrzi, a prezije i 5000, dal to uz neroste... :)

Delving Build - MSB4
    https://www.youtube.com/watch?v=j9KBEfXTAWQ
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHA1NDLER: na ziggyho obrazku jsou veci do 133 hloubky, pak zacnou padat i ty dalsi, na to jeste obrazek nikde neni, aspon jsem nevidel, ale nektere jsou dost drahe. viz ten fractured
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: takovy to kdyz zasealujes prophecy (to pisu foneticky protoze jsem zvyklej ze hry to tak vyslovovat, chapu ze to je matouci :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Jen pro jistotu, jak zombies tak skeletons jsou klasický spell, takže s lvlem se jim zvedá dmg i life.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Takže řešíš zom/skel v chest a spectres do helmy?
    Tak já neříkám že to nepřidává nic, jen že 4%more dmg/life/es při nárůstu z 20 na 22 není tolik jako přidat support gem
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Taky si myslim ze na spektry je lepsi bud 6 link a nebo nejaka elder helma ktera by delala to same.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: POB umí sice počítat miniony, ale vzhledem k tomu, že nejsou známy všechny informace o mobech které se používají jako spectres (respektive nejsou v pob), tak se tooltip dá pouze odhadovat.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Jak už jsme řešili před tím, vzhledem k tomu, že spectres nestoupá level potvor nad limit daný mapou/delve (předpokládám, že se bavíme o lvl gemu nad 19 kde je cap), tak je tam jen "lehké" navýšení dmg/life/es/accuracy. Kdežto support gem navíc ti dá řekněme 40%inc damage, či nějakou utilitu jako GMP/pierce nebo tak...
    Nicméně je to spíš o tom, jestli používáš i jiný druh minionů, jaké spectry atd. a zda se ti nevyplatí nechat ty jiné miniony v 6L body a helmu použít na spectry.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: hoď si to do path of building, ten by měl umět nějak rozumně počítat i miniony, ne? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tak zase na dropy v dole si nemuzu stezovat, jen vcera mi padla zabalena profese na Kaom ring za 2ex, mirror fossil za 1.5ex, shaper ring za 3ex - takze jako diky dolu mam nejlip vybavenejch char v historii! :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    RADICETA: hura!

EVILMIND: tez, beham klidne i T15 mapy, ale v dole jsem nekde na urovni t10, tj cokoliv co neni currency co mi tam padne je nahovno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    rebalance super, sice zdrazeni cestovani, kde cap je az 1000 ted (stejne mam v planu max 600), ale jelikoz hodim vetsinou tezky red mapy, tak doufam to posype :-)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    JULIAN: však po víkendu bude, viz dnešní manifest
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: Ja se ted na druhem charu placam u 200 teprve, projit znovu 150 pater je docela nuda, farmit querry se mi nechce a mapama to jde fakt pomalu. Fakt nechapu proc ten progress neni shared tak jako atlas, tam jsem aspon nemusel ty t1-t10 chodit vsechny znovu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tusim 265 asi... uz zacinam jako i cist ty mody jednotlivejch zon, abych se vyhnul pokud mozno takovejm tem co penetrujou resist a critujou apod. Teda, jestli to bude mozny vubec jeste hloub si nejak moc vybirat...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: v jake jsi hloubce?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: hmm to s tim bezpecnym expenim asi beru zpatky, jsem dostal dvakrat instant do 9500hp dneska vecer... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja teda musim rict, ze ja vetsinou koncim na tech 90-91, kdy mam char jako hotovej celkem, equip taky celkem, ale nechce se mi grindovat dal ligu, takze dotahnu max nejaky challenge a pauza do dalsi. Ted to je fakt snad prvne, co se mi grindovat chce! :-) Diky strongholdum na mapach a stridavemu presunu do Delve, kdyz mam plnej zasobnik, me to zatim fakt bavi, a dul je sice challenge, ale soucasne mi tam prijde docela bezpecne a rychle expeni, kdyz se na to ten build upravi. Takze zatim neopoustim plany na 100! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam