• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Taky o Headhunteru snim, že ho jednou nekdy mozna treba budu mit a uziji snim trochu legrace :) Z mého pohledu je to nejlepsi ucko v PoE, od té doby co ho tam přidali.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak jsem si na vcerejsi odpoledne pujcil prvne v zivote Headhunter, a jako, to je parada to expeni s nim, objektivne mam dle mereni ve hre cca dvojnasobek expu za hodinu, plus je to navic jeste zabavnejsi. Navic verim, ze s malejma upravama gearu by to pomohlo i dostat se hloubejc v Delve. Zjevne mam na co setrit na zbytek ligy... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: fakt to fungovalo, dokonce jsem mohl nejdriv zabit ctyri elde guardy, az mi zbyl jen elder sam, pak jsem zabil minotaura, objevil se guard na nem, a elder se presunul do stredu. To je mozna i prakticky uzitecne, jednak muzu technicky dat dvojnasobek elder guardu na 1 run (kvuli endgame grindu). A pak predevsim, kdyz mi elder uzemi spawne nekde na zlutejch, tak je docela voser obcas ho tahnout az ke guardum, a muze bejt snadnejsi ho nejdriv rozsirit a nechat obycejny guardiany spawnout, a pak uz jen rozsirovat uzemi, ktere shaper nemuze zabirat tak snadno.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAVA: je to velice levne Ucko, misto zebrani by bylo lepsi si ten 6slot za 10-20c behem par sekund koupit od nekoho a mas po starostech
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tak to vyzkousej a pak poreferuj
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw kamosi z guildy se mi chteli vysmat, tak ten obrazek poslali na reddit - a kupodivu tam radi, ze kdyz ted zabiju posledniho shaper guarda, tak se elder i tak presune na uber eldera... Tak to jsem fakt netusil.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    btw kdyby se vam nekomu valela Ngamahu's Flame zbuhdarma v bedne, urcite bych pro ni nasel uplatneni :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak takovej trapnej fail se mi jeste nepovedl, to mi naskocilo kdyz jsem zabil chimeru :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak vsechny challenge z 1. delve bosse hotove, ale jako teda byl to porod, jsme sli ve dvou na 3 ruzny co jsem mel na mape, a na toho posledniho jsme si chytre nechali nejtezsi challenge na nejtezsi mape s nejvetsi cenou za cestu :-)
    specialne kvuli tomu boji jsem respecnul do acrobatics, ale nastesti mrtvoly taky dostanou challenge, ten jeho utok jak z takovejch cervenejch kouli do tebe jebou paraty jsem ze 3 pokusu neprezil ani jednou
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GURBON: Jak píšeš odměny jsou ligu od ligy hnusnější a hnusnější, nápad a invence taky nulová. Zato chally jsou neůměrně debilnejsi a víc rng. Pride mi, že je upravujou pro 1% noliferu, který pindaj že to není výzva a nelogicky serou na 99 % zbylejch lidí. Dle statistik kolik kdo má challu, je to krásne vidět že jim na to většina lidí dlabe. Protože nabízejí za hodně peněz(času a rng) hodně málo muziky(odměny). A je fuk že jedeš trade ligu a můžeš si ty chally koupit(což nedělám,chci to dokázat, potkat sám a ne že to koupím za pár cecek), to není pak žádná challenge.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Docela nechapu tu snahu delat ty chally cim dal tim nesplnitelnejsi. Jeste ze jsou tentokrat tak vosklivy ceny. Ptacka uz mam a zbytek se mi nelibi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: kolega v guilde asi 500 chaosu za tu hodinu vydelal za taxi sluzbu na prvniho bosse... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: na chatu panika vsichni kupujou ty bosse na tu posledni hodinu :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, opravujou to, ze je nekonecnej pocet pokusu na bosse kdyz ho jdes v delve nekoho jinyho, skoda, zatim jsem to nesel... :-(

Forum - Patch Notes - 3.4.3c Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2228582
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: moje mapa vypada ze na je 1 fossil, ke kteremu je cesta za 2500, a uz jsem tam trikrat umrel :-) Je to jeden z tech do Encounter IV, na konci je takovej velikej ohnivej golem, a kdyz ho prastis, tak si nahodi enrage ze mu neuteces ani s quicksilvrou. Mam takovej pocit, ze si ho budu muset najit jinde, nejlip nekde s kratsi cestou.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JULIAN: reddit hádám? Je vidět že mám nějak moc práce a málo času na čtení :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ORBIT: 2400 a ne není jeho
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jaká hloubka to je a to je tvůj screen? Jestli jo tak grats a gl :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já jsem před 250 a viděl jsem přesně jeden.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam, ty rng fossil nody, co kazdej chce, nejsou ve vetsich hloubkach takovej problem zase :-))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam