• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Poridil jsem Ngamahu's Flame a six slot padl asi napotreti a spravny barvy soketu asi napopaty :-o
    DPSma teda brutalni na me urovni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nemohl by nekdo z guildy trochu roztridit veci ve stashi podle druhu? :-)
    dik moc!
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Videl sem nejaky videjka kolem 2000 patra a ripujou tam jak na bezicim pasu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me fakt fascinuje jak hrozne moc Empyrianova grupa, co jede na tech 2500 depth, posunuje hranice kooperace ve hre :-)

[PoE] Stream Highlights #228 - Veil of the Night meta?!
    https://www.youtube.com/watch?v=FYLhE5zYSxo&feature=share
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: myslim jako ze treba ty rukavice predtim 4L, kvalitu, barvy co davaji smysl apod - aby kdyz se nahodou ten corrupt povede, tak aby to melo instantne pouzitelnou hodnotu. A kdyz se nepovede, aby to moc nestalo. Treba za Prism Guardian (co stoji 1c) s corruptem na +2 aura gems dostanes instantne 5ex.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: jak craftim?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: tak ty prakticky netraduješ, ostatní tu trade skloňují na všechny strany :D

Na druhou stranu tomu naprosto rozumím, ssf je jiný :)

A 8 altů = 4 jewellers = 1 fusing
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Tohle třeba pro mě neplatí, protože odmítám prodávat. Chaosů mám vždycky brutální nedotatek, naopak fusingy si nafarmím/vykšeftuju u Voriciho. A vítám každou možnost nakupovat za něco jinýho než chaosy, i když bys to třeba považoval za strašně nevýhodný ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    OTAVA: Moje doporuceni je nesnaz se kupovat nejlepší rolly tam kde to nepotřebuješ. Většinou je to vážně jedno a výrazně tím ušetříš. Sice to svádí, ale ušetříš.

A taky, když máš málo currency a kupuješ rukavice/helmy/body, kupuj je se 4 linknutýma socketama. Ušetříš.. 5 fus jsou cca 2c a další 1c za 4 sockety, takže klidně kupuj o 3c dražší linknutý než bez.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: ja treba v tehle lize bezcenny uniqy craftim a corruptim. Hlavne rukavice - i 1c rukavice s minimalni investici vycraftena muze mit stesti na Temp Chain/Enfeeble on Hit... ;)

OTAVA: divine ma smysl pouzit pak i v pripade, ze jsi si jistej, ze tenhle item budes mit dlouho. Daji se tak obcas dobre nakupovat rare veci, ze hledas nizsi mez nejlepsiho tieru nejakeho konretniho statu - treba pro muj build je nejdulezitejsi stat na pasku %incresed life recovery rate, a ten ma rozpeti 15-20 v nejlepsim pripade, takze hledam pri nakupu 15, a pak divinuju. Ale jak uz psali ostatni, to ma smysl bud u itemu, co uz drahe jsou (jako takovej pasek), kde se cena divinu ztrati, nebo u predmetu, kde je rozpeti mezi minimalnim a maximalnim rollem cenove zajimave (typicky end level unikatni zbrane), a lidi ti pak zaplati za to, aby sami nemuseli rollovat.
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Nejen. Občas má smysl koupit cíleně nejhorší možnej roll a hodit na něj divine orb. Pravděpodobnost, že si výrazně nepolepšíš, je hodně malá.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: Devoto má cenu 2c. Divine orb začíná u 15. Divinem orbem chceš přehazovat rolly jen u těch fakt top předmětů, kde to hraje rozdíl.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: diky, chtel jsem mit jisyotu nez do neceho investuju drahej orb a znicim si drahej predmet.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA:
    1) nikdy jsem neměl potřebu řešit perfect staty, nevím, kde bys musel bejt, aby to pro tebe rozhodovalo. Vrchních 80% rollů je v normálních cenách u většiny předmětů a úplně v pohodě stačí.
    2) ano.
    3) kámo, já chápu, že se rád ptáš, ale typicky tyhle věci sis mohl najít na poe wiki. Kterou se stejně musíš naučit používat, protože bez ní se ta hra stejně spíš hrát nedá :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: tak ta cena se dramaticky zvysuje smerem k perfect rollum :-(
    preroluji se vzdy vsechny staty?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: Divine orb na reroll toho předmětu stojí sedminásobek tý helmy.

Blessed orb - přehazuje IMPLICIT modifikátory (ty nad čarou, ne všechny předměty je mají, jsou to třeba ty základní staty u prstenů nebo spell dmg u hůlek)
    Divine orb - přahuje všechny ostatní věci (a je podle toho taky dražší)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Dobre, napriklad Devoto's Devotion - co pujde rerolnout tam ?
    YORK
    YORK --- ---
    OTAVA: Jednu jen když je to implicit mod itemu (ten úplně první). Jinak vždycky všechno.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    noob dotaz - je mozne na unique rerolnout jenom jednu vlastnost, nebo se vzdy rerolluje vsecko ?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já třeba unikáty sbíral a držel i v trade lize. Prostě můj vnitřní hoarder je nechtel prodávat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam