• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    chapu to spravne ze na zacatku novy ligy zaciname komplet od zacatku?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    padnul mi druhy exalt, skoda ze liga za chvili konci.
    nshazal jdem do guildovni bedny nejaky dalsi unique itemy, enjoy.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    tyve tenhle typek ma asi hodne casu :)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Na redditu se řeší že je tam někde i resonator, takže...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JANDOS: To uz tu bylo s Xboxem, myslím, že netřeba se k tomu vracet :)
    Cajk, oni lépe vědí co je pro jejich buisiness.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: muze bejt proste nejaka nova mapa jen, kde bude jako boss...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    JANDOS: Já bych se toho nebál, říkalo se to i o Xboxu,a imho to hru nepoškodilo, navíc kdo ví co by s těmi financemi bylo. Nicméně na konci je Aul, takže imho Delve jde core...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Na forech uz trosku hate jestli na tohle jdou jejich foundation packy :) Ale imho z dlouhodobyho hlediska to bude pro tu hru dobry.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    :-( doufam liga bude neco super, protoze zatim zadna zprava pro obyc PC hrace
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Path of Exile: PlayStation 4 Release Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=WgS4mhLsypY
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Aspon jsou oni testovaci kralici misto nas ;) za me porad dobry.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: to meli v Cine uz rok, takze jsem docela zvedavej, jestli ta dalsi novinka bude ingame market, co tam maji taky... :-) Soukromou ligu asi nevyuziju, resp. ted me nenapada no co.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Forum - Announcements - Announcing Private Leagues - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2245572
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: co jsem pred mesicem napsal, ze mam 36 challengi jedu na 100, tak jsem se uz vubec nelognul :-)) Resp. jsem pak asi 3x za sebou umrel, takze jsem prisel o expy za celej tejden, a jako proste me nebavilo dal grindit. Bavilo by me delvit dolu, ale zase mam jeste asi 30% exp a nechci o ne prijit, takze jsem prestal uplne no. Ale tak furt jsem dal 97, coz je o dva levely vic nez predchozi rekord, uvidime priste zase.
    Jeste teda premejslim, ze bych mozna zkusil neco pushnout nez liga skonci, uvidim jak mi ta dovolena vyjde.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Delve si myslim, ze na 90% zustane. Ale nebude to tolik in your face, urcite nebude v kazdy mape Nico. Nejak to budou muset vic upozadit.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ano, už když vydávali Incursion, tak upravili terminologii, že i ligy jsou "expansion", díky své velikosti. Imho "true" expansion bude rework masterů a hideoutů (což bylo nějakým způsobem avizováno, jen je otázka zda to bude všechno) a league expansion bude něco "navíc". Navíc avizovali nějaké zakomponování incursion a imho i Delve půjde do core game, otázka je jakým způsobem k obojímu dojde.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: A jak si na tom cece se snahou na lvl 100 ? Ja uz sem to 3 tejdny nezapl, omrzelo me to na 94, ten nudnej nekonecne nudnej grind abys dosahl dalsiho lvl je ubijejici. Myslel sem si, ze delve me v tom popostrci ale ne.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CARTMAN: zatim nic
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    byla nekde nejaka zprava ze delve bude zakomponovan do core hry???
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jsou uz nekolik let konzistentni, tkaze se to da predpokladat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam