• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    JULIAN: Ano, taky to tak chápu, že to budou "jen" master mise. Ale stejně jako starý mise, nemusíš je běhat :)
    Ale imho tím, že jak budou tyhle mise nastavený, tak tam máš "free" incursion, balík sulphitu, přístup do delve, zanu nebo beasty vč. red skull, tak bych řekl, že se to minimálně tuhle ligu neomrzí. Alespoň v to doufám tedy.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: pokud to chapu spravne tak jsou to "jen" master mise. podle me to nebude mit takovej efekt jako strongholdy, kde to byl vpodstate free loot ve velice slusnem mnozstvi, kterej se objevil jednou za cas tak to byl prijemny oddech od grindovani jedne mapy treba. Tohle, kazdej den 5+... podle me za chvili bude stejne otravne jako delat kazdej den master mise. Mozna vic s tim ze budes potrebovat kotel obscure map
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Další "drobný" improvement....

A small vendor quality of life improvement : pathofexile
    https://old.reddit.com/r/pathofexile/comments/9zhd54/a_small_vendor_quality_of_life_improvement/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: tak doufam ze to bude dostatecne rewarding - treba ty strongholdy na me tuhle ligu fakt dost fungovaly, a i mapy, co bych normalne nesel, jsem bezel s radosti, ze mam vysokou sanci na high itemlevel shaper jewelry
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Forum - Announcements - How Atlas Objectives Work - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2251569

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak naštěstí už jak se po odkrývá systém masterů a hideoutu tak by to nemuselo být takový fiasko jaký jsem se bál. Ale jak píše Orbit, ještě jsme to neviděli a já i přes všechny obavy leaguestart dám a pak se uvidí. Přinejhorším to budu chvíli kousat a pak to zkousnu :p
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Ale ja nikde netvrdim, ze je to shit :) jen ze to vypada divne. Znas to 100 lidi 1000 chuti.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Ty jses desnej pesimista :) Jen pockej az to zacne, jukni na to a bud se ti to libit bude a nebo ne.. Zbytecny rikat ze to je shit, kdyz to nikdo na zivo nevidel.
    YORK
    YORK --- ---
    SKUNK23: Tak nutit tě samozřejmě do ničeho nebudu, ale imho je to spíš o případných spoluhráčích a tak. Liga tě může chytnout nebo nemusí, já ji beru spíš jako příležitost ke společnému hraní.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nemuzu linkou ten text, protoze POE web je od rana pod DDoS utokem, ale podstatna inforamace:

" The main question i have, which i don't see answered anywhere: will the Einhar use necro nets if i happen to offscreen the red/yellow beasts?

You can't kill them, Einhar always gets his stupid beast.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me se to nahodou libi, ze dokazali i kritizovanou bestiary zapojit tak, ze nejvetsi voser (hazeni pasti) tam nebude, to je parada. Ta obrazovka s nastenkou se vztahama mezi cleny kartelem sice vypada komplikovane, ale to jsem si treba o Incursion myslel taky, ciste soude dle videi, a pak to bylo intuitivni a pekny. Takze jsem optimista! :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SKUNK23: mno zakomponuji delve, beastiary a incursion zpet do hry a pridaji takovy ala "nemesis system" s kartelama... me teda nedesi ze toho bude malo a nudny spis se bojim ze toho bude tak moc ze se v tom kazdej ztrati :(
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    YORK: To jsi mě špatně pochopil, má úvaha byla o tom, že nová liga vypadá divně a asi ji vynechám. Takže ano máš pravdu, PoE má cenu hrát jen ze startem nove ligy, ale tohle vypadá za mě nudně a divně (zase to samé na 1000ty zpusob) takže vynechám a hrát nebudu.
    YORK
    YORK --- ---
    SKUNK23: Kdy jindy hrát PoE, než při startu nový ligy?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    SKUNK23: ja naposledy hral bestiary, takze se tesim.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    JANDOS: Tak to je jasny o tom zadna. Ja sem mel jen predstavu, ze se mi to jednoho krasneho dne s nejakym charem povede, ale uz sem tu malichernou myslenku zahnal :D

Spis ted badam nad tim jestli rozject novou ligu, nebo ji vynechat. Na Delve sem uz pres mesis nesahl a to co zatim ukazali, me teda nepresvedcilo k opetovnemu znovu hrani.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SKUNK23: Tak nastesti dostat se na max level neni cilem PoE.

Porad lepsi nez Diablo system kde dostanes +% k necemu za kazdou pul hodinu co to hrajes. (Paragony)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Zajímavé, každopádně frajer mi potvrdil co sem si myslel o ceste na lvl 100. Je to neuveritelne nudnej, zbytecnej, ubijejici grind (to sem vedel i pred tim :D ), kterej je dosazitelnej jen pro nolifery co nechodej do prace, nemaj zenu, deti ani jinej osobni zivot...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je zajimavej trik
    ale nejdu do toho :)

[Fluff]How a pleb, like me, got his last level 100... using free* delving : pathofexile
    https://www.reddit.com/...athofexile/comments/9yj8f4/fluffhow_a_pleb_like_me_got_his_last_level_100/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam