• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: to mi povidej, jsem level 42, a zatim se bojim jit na normal Izara. Tady je to jeste fakt specialni v tom, ze padaji jen bile veci, takze teoreticky sice muzu craftit, ale bohuzel neni cim, jinak nez slamovanim... :-) Hlavne alty uz setrim snad 10 levelu abych si neco mastercraftnul, jak neni jak ziskat shardy (paradoxne padaji jen v dole z Harbingeru :-) ) tak je low currency dost rare.

Jinak myslim ze shaper je proste o tom, ze kdyz to mas nabehany, tak vis najisto ze neumres. Coz ja teda nemam, ale zase to neni tak tezky...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND: Zrovna jsem umrel na HC v 7 aktu, ani jsem se nedostal do map. Nechapu lidi co dali na HC shapera :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja to HC asi nemuzu hrat, hrozny nervy, za kazdym rohem tusim smrt...

kamos od zacatku jel delve, nahuntil currency, koupil tabulu - a okamzite ji ted vyrakvil v nejaky corrup zone :-))
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: asi jo, treba se na to slozili :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jj, jako ja jsem sel do dolu az dost overlevel, na lvl 10, a bylo to v pohode, jen to asi chce trpelivost, a nejdriv si udelat resist na tmu aspon zakladni, a pak teprv nahuntit ty fossily.

JULIAN: cena je podle velikosti, a oni to otevreli pro 2000 hracu no. Ale hadam top streamerum se to vyplati... :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: to je tak drahy? omg
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Měl jsem ruip v dolve na t1 azuritu. Ty multiproj mi smazaly všechny miniony a pak to šlo rychle :D

Ale jinak je to zábavný, ten mod na nula magicu a rarů hodně mění styl hry a baví mě to :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw vytvoreni tehle ligy ho stalo 1200 dolaru, slusny :)
    EXI
    EXI --- ---
    jaj :] ja v dolu jeste ani nebyl.. ta temnota me desi v kombinaci s tema dmg modama :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm a je po me... jsem totiz dostal chytrej napad, ze v dole ve tme nasbiram fossily, coz je v podstate alch, takze si ukraftim vsechen equip :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jsem naivne nabehnul do dolu, jak si tam nasbiram equip, a ono vlastne jediny co chci ted jsou ty currency nody :-))
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jedu 1h mace + shield.. stun OP (asi)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: a dal jsi ho na melee, nebo nejakym ranged skillem?
    EXI
    EXI --- ---
    Hillocka jsem dal no problem.. Jedu hrozne pomalu. Zkousim Jugg a vymejslim za to behu, to me bavi nejvic
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ok, si na webu hlidam kdy zmenim status na MEMBER, zatim premejslim nad buildem, vypada podobne jako BLAMT, jen jeste navic ty white only veci :-)
    Hillock asi instanti, co?
    EXI
    EXI --- ---
    ted rikal ze bude lidi pridavat.. moznost se objevi pri vyberu postavy dole
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zatim jsem ve stavu applied tak cekam - kde se objevi moznost se tam lognout, az tu zadost nekdo schvali?
    EXI
    EXI --- ---
    to je masakr. probudis se, zombie te jednou bouchne a pul hp v prdeli :D
    EXI
    EXI --- ---
    zkus to jeste, uplne dole je cudlik
    EXI
    EXI --- ---
    jo muze, resp. mohl.. za chvilku to zacina, nevim jesli bude jeste pridavat lidi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to vypada ale dobre, muze tam kazdej? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam