• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: neco na tom bude :) a navic nova liga za dverma...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to je proto, ze vsichni fakt vymreli :)
    EXI
    EXI --- ---
    taxem v ty raiz lize zase v aktu 8, doufam ze ted na konci neripnu; akorat je to tam jak po vymreni - raiz si udela vlastni ligu a pak radsi hraje dotu...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw tady i přiřazené názvy a tiery.
    The Atlas in Betrayal with names - quality and tiers. : pathofexile
    https://old.reddit.com/...fexile/comments/a1dawk/the_atlas_in_betrayal_with_names_quality_and_tiers/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz na druhy pohled, vlastne ono i ty ostatni T15 jsou mapy, co nenavidim - Abberath v Summitu (instanty od tech meteoru), v Desert Spring to zpomalovani v pisku, tam taky obcas vyrakvim, a v Prim Blocks ma bejt novej boss asi z Delve? To bude chtit nejakej hodne nesmrtelnej build tuhle ligu... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako Tower 15ka, to bude maso, tam vzdycky dostavam nejaky nahodny instanty uz ted :)
    jinak se mi libi hlavne to, ze red mapy tvori konecne souvislej kruh, takze nebude treba je spojovat pres zluty a pak smutne koukat kam to elder spawnul

Forum - Announcements - The Atlas in Path of Exile: Betrayal - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2253540

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kdyz je rec o lehce nabyl, na zaver kamos chtel vylepsit corruptem vsechno, co nosil... :-)

EXI
    EXI --- ---
    lehce nabyl, lehce pozbyl.. holt naghostovanymu a naboostovanymu vaal bosikovi v a3 se radsi priste vyhnout :)
    EXI
    EXI --- ---
    tak jsem rozjel dalsi char v ty hc Raiz lize :] v Upper prison jsem pokoupil 4L limbsplit za 2alch + 6fus.. teleportnu se zpatky, padnou 2alch a hned na to tabula.. brutus se nestacil divit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: ty efekty maji mit vazbu na konkretniho clena syndicatu, takze teoreticky by slo cilene campit breach ==> dalsi pokus o level 100? :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, ale jen pro 50 pozvanejch top raceru
    to asi my nebudem :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Bude HC SSF race na level 90

SSF Race to 90 Friday Nov. 30 8 pm CET : pathofexile
    https://old.reddit.com/r/pathofexile/comments/a0ju1e/ssf_race_to_90_friday_nov_30_8_pm_cet/
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    S timhle bude sranda

Skill Reveal: Armageddon Brand
    https://www.youtube.com/watch?v=OjFeVHUIelA
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak to jsem rád že se vám daří .)
    Já jsem si dal zatím Warframe :) A až se rozhodnu jestli witchku nebo duelistu, tak si dám nějakej leveltraining...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak já mám asi prokletej karui ward. Jel jsem napohodu spark assasina, bez stresu. Vklidu jsem dal první lab. A hned, jak koupim karui ward, umřu. V zásadě to stejný jsem měl s tím freeze pulsem. :)

Ale bylo to dobrý, dal jsem tomu kusy víkendu a dost mě to bavilo, ten zvýšenej nárok na craftění a šetření surovin mě dost bavil :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale aspon jsem si zkusil ten consecrated path, je to asi nejrychlejsi melee skill na expeni ted, pekny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to jsi dobrej, ja pred chvilkou skoncil na Kitave na lvl 50, uz se mi nechtelo cekat az budu mit vic HP... :) jo bylo to super, hlavne ta cast s bilejma itemama by nekdy mohla bejt i oficialni liga
    EXI
    EXI --- ---
    jsem chcipnul na konci a8. solaris+lunaris.. kua! :D ale zabava to byla luxusni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem proklouznul do A5, a rozhodl jsem se zmenit build, groundslam je prave trochu nebezpecnej ze musim mirit, a obcas pres ty projektily neni dobre videt, takze prehazuju na consecrated path. Izaro byl kazdopadne vtipnej, na ty jeho zeleny koule se taky aplikovaly multi projectiles, takze to byl vzdycky vystrel pres pul obrazovky... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam