• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    sem tam trochu pada realm, maji tam hlasku ze maji o 50% vic lidi nez kdy predtim
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: zatim dobry :D Jedu si takovy pohovy tempo :D
    Veil mody jsou zajimavy, odhalovani je novy a je to celkem sranda.

Syndicati budou asi hodne tuhy v mapach.. ale uz jsem navstivil i jednu zakladnu a celkem cajk.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak jak vám to šlape? :D čekám na grafárnu. může dorazit dneska nebo za týden :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm koukam unnatural instinc 20ex, tak to nemusim chvatat do map dokud je lacinej :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vsechny novy craftici mody - doufam ten crafting stroj bude k mani nejak rozumne brzo :)

Crafting Bench - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Crafting_Bench
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    mathil uz je ready :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    challenge uz jsou videt na webu v accountu
    EXI
    EXI --- ---
    no a hodne by me zajimal ten Winter Orb, jsem zvedavej jesli budes potrebovat njk projectil boosty (GMP, pierce..). pokud by to fachalo s BV setupem a inquisitorem, bylo by to fajn
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Tak právě, tohle mi padnout na začátku ligy, tak ji mam zkaženou že nebudu mít co dělat :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: RNG depleeted :P
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: dva linky a jeden chance :D neco na ssf standartu pri uklidu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    jedna meziligovka

EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: no tak jsem kecal.. s atziri flaskou mam 660k. mel jsem tam navic frenzy charges a hatred (dokud nenajdu essence worm nebo elder ring s warlord's mark on hit, tak hatred nepojedu). no a tobe jsem ubral 30k (mas aktivni leech). ne ze by to bylo podstatny, ale rad si hraju s PoBem no :D

muj pob
    tvuj pob
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: myslim ze to pocita.. zaskrtl jsem "use siphoning charges" v konfiguraci a dps se podstatne zvedlo (o 180k)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Hele krome nebulochu a jewelu je to celkem ok, ale ty uniq jewely mi taky zadny nepadli - nikdy ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ono je to vic, PoB neumi spocitat ten dmg navic co mam z te hole, ale mas pravdu ze to je proste nejvic ultra defensivni verze toho sciona, a dmg je mala. A presne duvod, proc to ted chci zkusit jinak... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: dik, mrknul jsem se na to v PoB. docela me to potesilo :] na to ze mam jen tabulu a hrimsorrow tak mam 750k tooltip dps (s atziri flaskou 870k).. tobe pob hlasi, pokud jsem spravne nastavil buffy, 930k.. ale neda se to srovnavat (HH), tvuj equip je pro me jako pro ssf hrace z rise snu :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je jeste prd, puvodne jsem mel podporu leeche/regenu i na pasku a amuletu, ale pak jsem videl ze to neni treba vubec. Takze ted mam v planu vzit slayera hned (predtim jsem zacinal s juggernautem), a jako druhou vec postupne vyzkouset vic veci, dojedu si rucne k acrobatics abych nebyl zavislej na starting pointu, a az neco vyberu, tak to pak prekreslim... :-) Navic se muzu celkem kdykoliv vratit tam co jsem byl, kdyz se ukaze, ze ten nerf statsticku byl moc, protoze Disintegrator bude naopak kazdym dnem lacinejsi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jj Slayer ascendant je fakt OP, az jsem koukal jak moc :D
    Ja bych rekl ze assasin muze byt lepsi volba nebo cursa od occu.

Na tom puvodnim buildu jsi mel koukam fakt hooodne leeche :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam