• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: No jo, a zrovna žádnej v shopu není. To nasere ;)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Člověk takhle chce koupit nějakej 4link...
    (sorry za velikost)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: kurva tak to mi mohlo ušetřit včera spoustu času když jsem běhal "zbytečné" mapy jen proto aby mi některý droply.

Oproti jiným startům rozhodně méně /played, skoro bych řekl pod 20 hodin. Nicméně storm brand zatím super, zejména co se týká clearu, single target troch slabší, pomalu začínám běhat žluté mapy, včera to úplně díky nevyspání a kocovinou moc nešlo :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw pro kompletaci atlasu - pri vymene 3 za 1 vyssi ted muzete dostat vsechny pripojene mapy, staci jen vymenit jednu z tech 3 a nabidka se zmeni
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jinak nekomu prej vypadli 3 mirrory z drop currency optionu v syndicate dungeonu. Prej to neni fake uz se k tomu vyjadroval i Chris Wilson.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ted jsem si to treba prvne pripravil na maximalni pocet pomocniku - sice ne uplne ty co chci, ale to uz je jako tezky... :-)

OTAVA
    OTAVA --- ---
    JANDOS: Vsichni mate mobilini telefony, ne ? :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    V tech syndicate encouterech obcas vubec nevidim co se deje. Mackam vsechny flasky a doufam ze me nic nezabije :D
    Jinak launch krome fronty bez problemu (dal jsem za vikend asi 20h) Vsechny tri dny absolutni rekord v poctu hracu (nedele 122k) dokonce to byla dobu druha hra na twitchy :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ale diky za info !
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARTMAN: mno tak jsem porad jeste level 30 neco, takze Mapy asi neee :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    OTAVA: nahoda... pripadne v atlasu je nejaka mapa kde to je "for sure" oznacena takovou ikonou
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Da se nejak zacit hon na zirata nebo je proste nahodne obevite na mape?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CARTMAN: To je vyhoda, abys tam mohl dostat koho chces..
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: uz jsem zazil ze odemknuty safehouse po prehozeni membera ztratil information a nesel otevrit a musel se znova treba 10-15bodu doplnit... tak s tim pocitat ;)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SKUNK23: co jsem videl tak interakce:
    - pokud maji zelenou obcas si prijdou na pomoc i mimo encounter ktery prave delas (treba pokud je nekdo prirazeny research a ty vrazdis jeho kamose na fortification tak mu muze priskocit na pomoc)
    - pokud maji cervenou na pomoc si neprijdou a pokud maji cervenou a oba jsou u stejny veci (tedy oba u treba fortification) tak ti po zabiti budou nabizet betray
    - taky kdyz zabijete pri jednom encounteru vic lidi tak zalezi na poradi v kterem je obslouzite na to bacha. Kdyz jsou tri tak prvni vam bude nabizet execution protoze pred svedkama nemuze zradit a tak prvniho zabijte toho kteryho chcete povysit. ostatni dva vam nekdy budou nabizet betray toho druheho prezivsiho az posledni vam nabidne bargain.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: zalezi na tom, co od toho chces. Kdyz se snasej dobre, tak si chodej vzajemne na pomoc. Kdyz se nemaji radi, tak naopak pomuzou tobe - priznavam ale, tohle jsem jeste nevidel, coz dost souvisi s tim, ze to je v mapach docela tezky, takze nemam uplne cas mouseover pres mapu a hledat, jestli mi nekdo nepomaha... :-) Ale je na to challenge.

Pro otevreni jejich hideoutu je ale podstatne, jakej bonus chces, takze kdyz nastradas dostatek informaci, abys tam mohl jit, tak jeste muzes pockat par setkani, a poprehazovat si ty bonusy. Cilem je, aby pri otevreni hideout mu jich prislo na pomoc co nejvic, protoze za kazdeho tam bude pak ta jedna mistnost s jeho truhlou. A nektery jsou o MOC lepsi nez jiny. Co kdo ma naznacuje takovej ten cernou kurzivou psanej vykrik pod jeho portretem. Kazdopadne se mi zatim nepovedlo vic jak dva, tam uz nechodi podle toho propojeni pratelstvim, ale podle prislusnosti k tomu safehouse, coz je takova ta ne moc viditelna ikona v levem hornim rohu portretu. Takze treba tady na mem obrazku to je Cameria a Leo.

SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak super, že chápeš ten systém. Já teda zatim trochu tápu, sice už sem otevřel 3 ty jejich hideouty, btw pekne udelane lokace. Ale jinak si nejsem moc jistej tim systemem. Nechces se prosimte podelit a ten system syndicatu trosku vysvetlit ? Ja teda jestli to trochu chnapu tak podle typu tech misi a kdo na nich je, tak mam pak na vyber interakci s budoucima mrtvolama, a dle meho rozhodnuti nabijim ty ukazatele, ktere te pak pusti do nejakeho jejich hideoutu nebo centraly ci co to je. Ale unika mi ta interakce mezi nima mam se snazit dat dohromady ty co se snasej dobre nebo i jejich rivaly ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak vikend se podaril, za ty dva dny jsem nahral 40 hodin :-), podarilo se par slusnejch nakupu, sice koncim uplne na mizine, ale build funguje a verim uz je ve stavu minimalne do red map... Skoda, ze musim zejtra do prace, ale nastesti od utery dovolena!

Kazdopadne zatim me to hodne bavi, cim vic veci se da delat tim to je pestrejsi, a konecne chapu ten system syndicatu. Akorat jsem bohuzel prilis pomalej na to, abych neco realne vycraftil z te free currency, na 3 pokusy mam jeden nic moc amulet.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    wtf fronta v nedeli?
    EXI
    EXI --- ---
    tak tomu rikam start ligy. po pocatecnim nadseni jsem pokoupil $60 supporter pack a hned po tom se mi prestal spawnovat syndicate. hraju od sobotni noci prakticky standard :( ggg zaryte mlci a support vubec nereaguge
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    jinak musim rict ze se mi vizualne desne nelibi hideout menu, ty zeleny tlacitka obzvlaste
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam