• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: hc bylo vzdycky silne rizikove, ale s ambushem dostava novej rozmer .. predtim jsi se mohl sezonnim ukolum pekne vyhnout ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Na kazdopadne je jasny, ze tuhle ligu se o cestu ke 100 pokouset nebudu, i na low level mape se ted stavaji osklive nehody... :-) Fakt jako respect kdo ted hraje HC.
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: To se mýlíš, oni tě samozřemě v klidu zvenku mapy usmažej ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: jo prej jo... ale zase na tebe nemohli, bezpeci, ne? ;)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Doufam, ze tam opravej spawn lokace syndicatu, uz sem 5 x potkal v lokaci syndicat ke kteremu nevedla zadna cesta a vubec nejvtipnejsi byl vcera, kdy sem stal 2 kroky pred tama vratama dovnitr, ale jelikoz tam byl konec mapy tak se tam nedalo dostat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zitrejsi patch notes - fakt musim ocenit, ze vsechny bugy, co jsme v guilde na ne nadavali, jsou opraveny, slusna prace

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2265554
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tahak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak vtipny, v tehle lize jsem fakt chudej, ani exa mi nepadlo, vubec nic pres 10c jsem jeste neprodal. Ale - droply mi vsechny 3 uniq jewelly co pro ten build potrebuju, vcetne toho co stoji 8ex ted... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: to tam asi nebude, ostatne u hracu to bylo lacinejsi vetsinu casu

BTW kdyby nekdo tapal jako ja, tak ta nova mechanika Focus se objevi sama, kdyz mate nacraftenej nejakej kus equipu co to pouziva, jsem to celej den hledal nekde hloupe... :-) Udelal jsem si hezkej Vaal Pact amulet, a myslim by to slo dobre nascitat na hromadu uzitecnejch efektu, pokud nekdo nosi dost rare itemu.
    YORK
    YORK --- ---
    Tušíte někdo, jestli jsou ve hře slevy na měnění currency, co měli původně masteři?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako nektery ty syndikati na red mapach jsou jako... meh :) ale uz mam v planu je proste cilene odmaznout, predevsim In The Fled je jako chaos offscreen instant
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    docela zajimavy duvod proc delve aktualne je tak divny... jestli je to pravda (vypada to tak) tak to snad fixnou chlapci :D
    The new Delve starts with monster level 34, which is now Depth 1.
    The new delve Depth 58 correspond to old Depth 88 in regard of fuel requirements and mob levels... others have not corresponding change: Azurite drops, drops and spawn depths
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Rory on 2+3sockets
    They were intended to be available as the first recipe, this’ll be fixed soon! We just have to test my fix to make sure it didn’t make something else worse. If you have the two colour recipe now you’ll automatically have ‘em unlocked so you don’t have to go back!
    +
    I should also note we’re returning the ability to change sockets on corrupted gear using extra Vaal Orbs, no unlock required. Same costs, just not requiring Vorici to be level 8! RIP buddy

on +1 totem
    Okay, we've had a talk about this, and we're going to re-enable the mod. It'll be rare, and expensive to craft, as its power deserves. We'll make sure it's patch noted when it is added in. Save up your iLevel 75+ shields with Veiled Prefixes until that happens!

Edit: Added iLevel 75, that part is important!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak aspon je to challenge, a clovek se nauci bejt ostrazitej... me to nahodou bavi. Osvedcilo se mi dusledne vsechno kitovat/odtahovat od mista puvodniho spawnu, zatim jsem ve fortification umrel jen jednou, kdyz jsem se tam zaseknul.

Jinak uz jsem zabil Masterminda, zdaleka nedava takove rany jak se povida (zona 72, nevim presne na zaklade ceho se pocita a jestli se meni). Umrel jsem jen jednou az uplne na konci, jak se arena zmensila na minimum tak uz jsem nemohl behat a cekat na charge, a ty jeho masivni rany jsem nevydodgoval proste. Ale bylo jako mimoradne frustrujici sledovat celej boj jak tam skace, ktery challenge jsem zrovna failnul, nektery budou asi docela hardcore. A naucil jsem se craftit 80% crit chance na lahve, to se mi bude hodit! :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    a taky pomaha ze kdyz je clovek zkousi kitovat tak syndikati despawnou a pri dalsim vychodu z portalu jsou fully healed :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JANDOS: tak ja u fortification treba neprojdu ani pres ty zasrany resurectory ktery neustale spawnujou dalsi a dalsi moby... na te same mape samozrejme vycistim obrazovku za 0,1sec vcetne zlutych :D
    YORK
    YORK --- ---
    JANDOS: Neleveluju je vůbec a destroy itemů dávám vždycky, když je možnost.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ono taky zalezi jak moc ty membery nalevelujete a jaky itemy jim nechate.
    Nejaky kombinace nakladaj dost.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    YORK: nj ze me to nenapadlo :D na mapach se tomu vyhejbat a chodit na to do nizkych zon... dik :D
    YORK
    YORK --- ---
    CARTMAN: Jo, tomuhle taky nerozumím. Hrajeme ligu kvůli contentu v lize a ten je pravidelně o několik řádů drsnější než všechno kolem, takže se mu dlouho musíš vyhejbat, nebo na něj chodit do otlevelovanejch zón...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam