• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: realne kdyz zacinas je nejlepsi proste krome toho, ze sbiras veskerou currency, pak menit ty chaos recepty, a koupit si vhodnej gear na poe.trade (nebo trade na oficialnim webu). Kdyz uz liga bezi takhle par tydnu, tak za cenu par chaosu v kazdem slotu postavis uplne v pohode end level rare gear.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHEWBACCA: web: http://poe.trade/ - nakup a vymeny orbu
    Nejcastejc se vse prodava za chaosy a exalty. Mapy casto za hrebiky.
    Na prodej je nejlepsi si koupit aspon jeden premium tab do bedny. Na nem pak muzes nastavit ze je public a zadavat ceny k jednotlivejm vecem, ty se pak zacnou objevovat na poe.trade. Existujou i moznosti zdarma, ale jsou to jebacky a propis na poe.trade trva.

Nevim jak jsi daleko, ale nakupovat/prodavat ma vetsinou cenu az od toho 60+ lvlu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    GURBON: dik.

Jak funguje ten prodej/koupe gearu ? Za jakou menu? Jak ji ziskam ?
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHEWBACCA:
    Muj zjednodusenej pristup k dropu:
    1! skladat chaos recepty - item lvl 60 a vys sbirat prsteny/amulety/pasky, neidentifikovat. Az jich je dost dosboravat zbytek sady. Nezda se to, ale zdaleka nejrychlejc tak vydelas na kloudnej gear.
    2 Body armor - krom zacatku casem uz sbiram jen na chaos recepty, pripadne 5L a samozrejme 6L
    3 Helmy - dokud na tom nejsou aspon 2 rezisty (20+) a life (60+) tak me to nezajima
    4 Ruce - podobne jako helmy, pokud je Atackspeed (10+) muze nahradit rezist
    5 Boty - nutnej movementspeed (25+) a life + rez
    6 bizuterie - neidentifikuju kvuli chaos receptum
    7 zbrane - sbiram jen urcity jednorucky s rozumnym base statem - spelldmg, critchance, eledmg. Podle toho pak hleds bud kombinace velkyho physdmg+attackspeed, 3xeledmg+attackspeed, spell/eledmg+dmg to spells+castspeed.
    8 Jewely - zajimavy jsou ty s Life nebo ES, zbytek moc nevydela. Uniq co neznam kontroluju na poe.trade - obcas fakt nemas sanci poznat ze to ma hodnotu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Sem včera nabehl poprve na masterminda s tim, ze to bude zivacka jako ostatni chlapci a devcata ze syndicatu. Samozrejme jsem se nedival na zadny video jak na nej to je pro lamy ze :) mno a navic sem byl takovej inteligent a vlezl tam se 70 % xp. Srandy bylo spousta stejne jako mejch ripu takze vysledek 2x zbabelej ustup 4x rip a nedal sem ho :DDD
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: neboj, tohle ti zustane :-) u spousty rare veci proste pokud jsi nehral build, ktery vyuziva neco konkretniho, tak ani nepoznas, ze to je cenne, ani po x letech hrani. Nejjednodussi je proste se soustredit na HP/resisty, to vetsinou chce kazdej.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jinak jako nahrada diabla je to plnohodnotna v nekolika ohledech prevysujici, skoda tech fos dropu, sekani a padajici hry docela casto
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Je to trizna nevedej na co se u predmetu soustredit. Jakej je dobrej jakej ne a mit stash plnou zlutejch a bat se jakejkoliv vyhodit :-) uz se tesim na stadium kdy nebudu sbirat ani oranzovy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile Betrayal: SYNDICATE BLOCKING Guide - Target Farming for Gilded Scarabs
    https://www.youtube.com/watch?v=r5pS_s6wov4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super, doufam ten fix s rankem se vztahuje na scaraby, protoze to bylo nejvic k vzteku, snazit se vzdycky o leadera na ranku 3
    a odmeny za Masterminda dobry, nebejt tech challengi co furt failuju, tak tam asi jinak vubec nechodim :-)

Forum - Patch Notes - 3.5.1 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2280213/page/1
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ty novy kridla omg :O !!! i ten set je peknej, toz tak kdypak to bude ve sleve hihi :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHEWBACCA: porad stejne, nahrat do Documents/My Games/Path of Exile , ve hre vybrat v options
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    je toto zpusob jak nahrat loot filter, který jste mi tady doporucovali nebo to jde uz jiny zpusobem?

Path of Exile: How to Set Up a Loot Filter (Installation Guide)
    https://www.youtube.com/watch?v=3XBPUpCuIUQ

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW Zana (a i ostatni) pak pozdeji spawnuje s velkou pravdepodobnosti na nejvyssich shape mapach, tak si je setrte... :-) Obcas je to docela voser, kdyz cekam na 1 hodinu na reset, a vsechno se mi objevi na shaped T14-15 mapach co nemam. Ale nastesti po poslednim patchi je aspon moznost koupit obyc mapu a jit ji pres ten zana mod.
    YORK
    YORK --- ---
    SKUNK23: No, daily v pohodě... Když ti spawne Zana v dvanáctkový mapě, zatímco jsi v jedničkách a dvojkách, tak máš taky celkem smůlu.

Tohle se jim fakt nepovedlo.

Jinak jo, taky ještě nemám splněnou T4 shaped mapu, protože ji prostě nemám.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Btw k tem daily u Zany jak se tu resilo tak level ti u ni soupe jenom plneni shaper qestu, po splneni jejiho questu sice dostanes nasup novejch map, ale dostanes je na tom lvl na kterym je Zana. Takze jak pisu o post nize ja ji mam stale na lvl 1 jelikoz shaper quest. Deni questy pro ni plnim v pohode ale sou mi na nic protoze je furt na lvl 1. Debilita toto.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak musim rict, ze jak sem byl ze zacatku skeptickej jak to dopadne, tak sem z vysledku nadsen. Konecne je v edngame moznost neco delat :) Ale to nemeni nic na tom jak ta hra dokaze dementne otravit hrani aneb zase jednou rng v akci... beham mapky t9,t10 ale to nebrani hre abych mel Zanu furt na lvl1 jelikoz mam shaper influzi na t3 Peninsula, vypravet o tom ze zadna Peninsula nedropne zatimco jine mapy padaj jak na bezicim pasu nema asi cenu, to ze ji nemas jak vyrobit, narves tunu orbu do zmeny mapy na samem tieru taky nikam nevede (v guilde ji samozrejme taky nikdo nema) a pokus o koupi jako posledni moznost u asi 15 lidi bez vysledku, si myslyte, ze si to zvas vazne dela prdel. Nakonec se stane zazrak a po 5 dnech teroru se mi dneska konecne nekdo ozval a vytezoslavne sem ji koupil. Narolnu ji, skocim tam a bezim rovnou k bossovi, rubu ho a v tu chvili kdy se tam objevi shaper spadne celej realm a neda se prihlasit z5. Fakt nevim jestli se smat nebo jit skocit ze skaly.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: restockuje pouze po daily questu, nebo po nekterych castech Zana questu - a jen jeho plnenim taky pak dava lepsi mapy. Ale neni to zase takova hitparada, krome 11ek ma vsechny dalsi red mapy cca na urovni jako prodavaji hraci, a T16 ma dokonce hrozne predrazeny... :-(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MRORANGE: diky
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    YORK: V tom případě bug. Na 100% se má restockovat po splnění její daily, tzn. toho co je na atlasu označený jako její mise. A tier by opravdu měl být odvislý od postupu v shaper/elder linii
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: To určitě ne, testoval jsem to několikrát a pořád tam mám ty samý mapy.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHEWBACCA: Jedná se o endgame content, kdy ti padají mapy od cca 8 aktu, které se následně dají používat a vytvářet tak další dočasné lokace jako nadstavbu nad "příběhovými" lokacemi. Pokud máš chvilku doporučím třeba:
    Path of Exile: The Atlas Guide [Part 1] - Path of Exile's Endgame
    https://www.youtube.com/watch?v=_VKL6HDDwpY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam