• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jsem musel zahodit ten puvodni dual wield, bo s nerfem statsticku to proste nemelo dmg, takze mam disintegrator, zase... Ale koupil jsem si na na BV alternativni skin, jak ted maji slevy pres Vanoce, takze je to jako bych hral razem neco uplne jinyho! :-) Ale jako vazne, uplne jina viditelnost mezi potvorama.

Mam v planu s tim posbirat nejaky challenge, a pak zusim swapnout do Winter Orbu, sice ho lidi hrajou jinak nez bych ho hral ja, ale tusim to bude jeste vic OP nez tohle... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: grats, to je ohdne dobry. Jaky nakonec build?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne prvni Uber Elder bez smrti tuhle ligu... skoda, ze cestou k nemu jsem nechal 20 procent na phoenixovi :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: na tom prostoru paradoxne nezalezi, protoze ty stejne uhejbas jen pred tim dmg od sochy, co jede po smeru hodinovejch rucicek, a na konci bys stejne jinam nez po tech cestach behat nemohl
    EXI
    EXI --- ---
    Path of Exile Crafting Bench
    https://pvaass.github.io/poecraft/
    ukaze kde se odemykaji crafty
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    me sere ze z tech 4 unikateknco z ni padaji tak me se do buildu nehodi ani jedna, vsecko pro kouzelniky
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Uz se na to tesi na hc jestli se k tomu dostanu :d
    EXI
    EXI --- ---
    ja sel k mastermindovi pred par dnama k ranu nez jsem sel spat, taky bez navodu. a dostal jsem na prdel, ani portal mi nezbyl. skoro jsem ji dostal, bylo to celkem tesne. svinarna je, ze te neco uzdravuje a najednou te ta sama vec zabije.. ke konci kdyz uz tam zbude jen malo prostoru je to vylozene "zabava".
    GURBON
    GURBON --- ---
    lvl 91 arc - Tak me to bavilo az k mastermindovi a ted mam chut tuhle ligu skoncit :( Fakt me nebavi bojovat proti necemu co je pul casu nesmrtelny a vetsinu casu to ani neni na obrazovce. Debilita :(((
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    díky za odpovědi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    web na sdileni hideoutu, kdyz ted jde importovat budu mit asi konecne prvne peknej :-)
    https://poe.house/
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHEWBACCA: na vetsinu tehle otazek odpovi wiki: https://pathofexile.gamepedia.com/Prophecy
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CHEWBACCA: pokazdy ma jiny. muze ti tam tam skocit neco neskodneho jako "potkas rare potvoru a dropne unique" az po "udelas sixlink jednim fusingem"... staci si ty proroctvi precist
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EVILMIND: a reward ?

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: v podstate takovy questy, co aktivujes za silver coiny. Vyplati se je delat.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Pls co jsou ty prophecies u navali ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw - jsem delal challenge na gilded scaraby, a bacha, pokud pouzijete soucasne se scarabem sacrif fragment, tak se do challenge nezapocita!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    bozi jak jsou lidi vynalezavi - ted kamos sel na nejakou sdilenou beachhead mapu, co frajer prodava 5 dalsim po 7c
    a hral prej nejakej CWDT build umyslne optimalizovanej na to, aby to uplne vsechny zalagovalo jak nejvic to jde, takze pulka lidi odpadla jeste pred bossem, a zbytek na nem - a frajer sebral vsechen loot :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: vetsina uniq jewellu se neda prodat, corrupt ma slusnou sanci ze zvysi cenu - bud se zmeni na jinej "negativni" uniq, coz je par chaosu casto, nebo na rare, dtto, nebo dostane implicitni mod, a razem ma hodnotu pro toho, kdo ho pouzivat chce (can't be silenced, can't be corrupted atd). Jako nevydelas na tom, ale uz jsem parkrat corruptnul na neco za 50c, takze jsem na tom urcite v plusu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: co delas s uniq jewelama? :)
    J s tema botama mas vlastne recht. Ja to beru podle sebe, nechci hrat stylem kdy se pohybujes jen skillem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam