• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: jako ten Trial of Stinging nechapu, zrovna jeden z nejlehcich, stejne tak Pillars mapu - tu teda chodim jen jednou za ligu vzdycky, ale neprisla mi nejak deadly
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: jo, vsimnul jsem si, ze moje dve predrazene shaper base eclipse staffy se najednou zahadne rychle prodaly... :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ice Nova Endgame - Funnest & Strongest of Betrayal So Far (imo)
    https://www.youtube.com/watch?v=djVDeq0vhiQ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: v tom changelogu jeste pribylo par veci s nerfem fortu hlavne
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tady orientacni ceny z nejakyho service threadu, od cloveka co jezdi beasty nonstop
    Aspect of the Spider : 2ex -- 8 Available --
    Aspect of the Cat : 1ex -- SOLD OUT --
    Aspect of the Avian : 1ex -- 7 Available --
    Aspect of the Crab : 100c -- 8 Available --
    Imprint Of A Magic Item : 2ex -- SOLD OUT --
    Split Item Mods : 4ex -- 4 Available --

Cekal bych, ze cena rychle o neco klesne, protoze urcite je spousta lidi, co to nechteli prodavat jako service, ale v orbu nebudou mit problem. Plus cena tech samotnych beast bossu bude vyssi, hlavne tusim v Cat pada neco draheho, kdezto cena za aspect asi spadne na par chaosu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak to jsem zvědav jestli tam mám nějakého sleepera, nebo jen klasicky samý šunt :)

Nicméně za mě spíš konec spawnu betrayal členů v sobě, a qol v rámci atlasu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Einhar once again sells Bestiary Orbs !!!!!!!!!!!
    konecne zbohatnu na svych drahych beastach, ktere bych nedokazal pri craftu vyuzit smysluplne

Forum - Announcements - 3.5.1b Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2303463
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ziggyd mel pekny pri startu ligy, nevybavim si ted uplne presne jestli je neco z toho uz outdated info, ale pokud chces zaklady, tak urcite poslouzi furt

Path of Exile: BETRAYAL - Syndicate Guide - What I've Learned So Far
    https://www.youtube.com/watch?v=S4u2PV9dgeg
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    CHA1NDLER: V klidu - já to hraju už roky, a takhle daleko jsem se nikdy nedostal (i v craftění furt plavu).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: na redditu jsem to dneska btw videl kolik to dava expu - around 1% for the cheaper pure stones and 1.5% for chayula.
    Coz je na levelu 99 jako fakt kotel, s dostatkem exaltu to proste das za dve hodky...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak docela me stve, ze tam neni vzdycky moznost execute u syndikata. Protoze treba ted jsem mel Rina, rank 3, mam v intervention kde dava cartography scaraba za 25c, a jediny moznosti jsou vyslech/minus rank, nebo uplne vyhodit. Takze nezbejva nez nechat ho lezet, cimz prichazim o expy... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: zvedne to level te zony, takze za to je pak kotel expu, nejvic ve hre. Tusim jsem videl video, jak nekdo na 97 ukazoval nekdy prvni tejden, ze tam ma 5% za mapu. Ostatne 820ka je ted uplne nepouzitelna, protoze tam neni nic jineho nez lidi sdilejici ty runy.

BTW minulou ligu jsem chtel jet na 100 a skoncil jsem na 97, tuhle ligu jsem nechtel expit vubec a uz mam 98.7, by to mohlo ted konecne klapnout, ale breach stone zkusim az na 99 kolik asi dava... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Co to s tim breach stonem presne dela?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: to urcite muzes, ale pravdepodobne odmenu/challenge muze dostat jen ten, co otevrel portal. Resp. u cizich charu to tak je, predpokladam v ramci jednoho accountu to bude stejne. Takovej ten clovek, jak minulou ligu behal celej den cizi Auly na challenge, ted ma byznys na Mastermind challenge - ty mu otevres sveho, on ho probehne a da vsechny challenge, pak si pozve 4 lidi co mu kazdej da exa, a ty pro ne vsechny kliknes na obrazek a splnis jim to.

Zatim jsem teda jeho sluzeb nevyuzil, porad optimisticky verim, ze tu posledni challenge dam sam... :) Vubec tuhle ligu to vypada zatim nejlip, u vsech 40 vidim svetlo na konci tunelu!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: tak kazdou ligu vydelavam na headhuntera, coz cloveku chvili vydrzi... :-) Tuhle ligu je navic super sink na currency ten upgrade beachstone, jsem teda jeste nesel ani jeden, protoze za 1ex kus je radsi prodam, ale jako end league grind to vypada jasne.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Jako vubec honit se jak magor za curency kterou stejne na konci ligy spalis protoze to odrotuje na standard je tak trochu mimo, ale proti gustu zadnej disputat. Ja osobne vydelam na to co si predstavuju ke svemu buildu a po te me uz vydelek nezajima ani nic uz neprodavam a jak pises radsi se bavim hrou nez nekonecnym farmenim nudneho nicnedelani.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    OTAVA: Rad bych ti pomohl a drzim palce, ale to, ze se ti povede ucraftit neco puzitelneho ma pravdepodobnost 0,0000001%. Takze bych ti spise doporucil ty prostredky narvat do toho, ze si koupis presne co chces za par šupu nez na tom prodelas kalhoty. Kazdopadne gl a hodne RNG preju :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: Platí na to stejná rada jako na úplně všechny ostatní věci čím lidi v poe vydělávají currency. Pokud tě baví způsob jaký ten člověk našel a myslíš si že to dokážeš replikovat a bude to pořád stejně výnosné? Feel free to enjoy. Pokud ne, což byl třeba můj případ s fossilama v temnotách a bude to můj případ i tady, díky ne. Radši budu doufat v ty dropy těch exaltů, případně nějakých itemu na prodej a mezi tím si užívat hru a plnit si vlastní cíle. Jediný co tě v tomhle může omezovat je to, zda tě bude hlodat že neděláš 300c/hodinu...

SKUNK23: Imho je to filtrem a množstvím itemů který ti padnout v mapách vs. v late aktech a tím jak jsou nastavený některý dropy z bossů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam