• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GURBON: Sulphur = sira.
    GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: tak ono kdyz se ti ty hromadky spawnujou v red mapach tak to pribejva po tisicich, obecne cim vetsi lvl mapy, tim vetsi prisun toho zlutyho smejdu, kterymu nemuzu prijit na jmeno.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: ale kde ma clovek brat to palivo porad, kdyz u toho nesedim nekolik hodin denne :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: jednak stoupa level potvor v te zone, takze jsou sami o sobe tuzsi - plus vetsina modu pro mapy ma ruzne verze obtiznosti, a na red mapach proste vytocis jen ty horsi.
    Kazdopadne to jeste neni nic proti hlubsimu Delve :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: facebreaker nema zadny efekty, efekty ma gem co s nim hrajes, a to muze byt spousta veci... :)
    EXI
    EXI --- ---
    BARTUC: to jsem hral, dobry pro zacatecnika urcite
    GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: bily/zluty/cerveny mapy se lisi tim, ze se na nich pridrsnujou a priadavaj mody.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    dej si to na fullscreen
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OTAVA: zatim sem nevidel nic :-D jen nejaky videa na youtube :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: Uz jsi videl strom pasivek ? :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me se efektama libi ten arc lightening :-D v d3 je muj nejoblibenejsi build one punch monk a tohle je neco podobnyho vizualem, akorat misto fire je tam lightening :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak ten facebreaker se mi nelibi, nevypada to hezky ty efekty :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele, v guildovni begne je spoustu gearu do zacatku, ze se to tam nevejde. A jestli potrebujes neco spesl, napis do chatu. Prachy (menu) ve hre zatim moc neres.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: ja to jeste nemam ani nainstalovany, dneska sme spekulovali co bysme zahrali, on je spis rts zamerenej, ja sem cistokrevnej rpgckar s uchylkou na mmorpg + diablovky vseho stylu :-D kdyz si vzpomenu, tak pisnu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Nejvic srandy pri hrani meli oji kamosi tim ze proste zacali a hrali a postupne objevovali. To je neco co uz znova nezopakujes.

Ale zkusit facebreaker build na zacatek zni super :)

Neco na cem se naucite mechaniky, zjistite k cemu jsou resisty apod :) Zjistite ze Diablo je neco docela jinyho..
    Posli mi do posty jmena vasich postav, pozvu vas do guildy, at se mate kde ptat..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja si myslim, ze budem radi kdyz vubec dohrajem nejakej zaklad. chceme hrat spolu ve dvou kdyz se sejdeme pekne v klidku od zacatku, takze potrebuju neco jednoduchyho a levnyho, protoze v tuhle chvili ani nevim co jsou chaosy :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mimochodem do T 10 chodim se svym buildem taky v pohode, ale pak to zacina bejt trosku tuzsi. Co presne dela ty mapy nad 10 tak drsny?
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: tenhle arc jsem hral tuhle ligu jako starter. Pro zacatecnika imho idealni. Na hrani je to relativne easy a hralo to hodne lidi, takze gearu jsou hromady za smesny ceny. Do T10 map jsem se dostal s klidem s gearem za 50 chaosu. Ale melee to neni ani trosku :) Osobne bych melee nebo luky na prvni hrani rozhodne nedoporucoval.
    A ano, nez se naucite mechaniky, bude koncit liga - nehrajte standart, tam byste na gear vydelavali pul roku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam