• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    al me nejvic vyhovuje to stridat :D obcas ripovaci liga, obcas blaznivej sc
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: na hc se ripuje
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dnesni sestrih je dobra ukazka toho, proc nechci hrat HC, hned nekolikrat :-)

Path of Exile 3.5: BETRAYAL DAY #68 - 70 Highlights "WE DID IT", NO RITUALS NEEDED, 9
    https://www.youtube.com/watch?v=x0zjlItUHsY
    GURBON
    GURBON --- ---
    PREVRACENY: prvnich 12 lvlu je tak na 10-15 minut az si zvyknes .)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    YORK: ok, díky, zkusím to dál.
    YORK
    YORK --- ---
    PREVRACENY: Že by to nebyla výzva, je to úplně poslední, čeho by ses měl obávat :-)

Prvních pět aktů je rozjezdových. Pak začne přituhovat a přituhovat a přituhovat...
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    Prosím vás, jsem asi tak na 12. levelu a zatím je to tak jednoduchoučký, až slaboučký. Bude ta hra někdy výzva, nebo to bude pořád tak jednoduché?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: tak tak, každej to hraje jinak a baví ho něco jinýho.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hoši, každej má jiný cíle. Já to nikdy nehrál tak dlouho, abych měl víc jak pár chaosů :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: tak zrovna ice nova se podle me posledni dobou hraje relativne dost.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já teda bych byl radši kdybych to číslo na steamu ani neviděl. Radši to ouštím přes ikonu na ploše.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já už se právě dávno dostal na ten limit max charů, takže mažu furt. Nemluvě o tom, že budu mít tuny hodin z race sezon, kde se maže hned jak se ti zaregistruje výsledek.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    SKUNK23: hmm ja sem zadnej char 90+ zatim nemazal, tak nevim no...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CRACKY_: Jo to sice mohou udělat, ale problém je v tom, že spoustu charakterů smažeš takže se toho pravého čísla nedoberou.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    tak staci napsat /played na vsech charech a jednoduchou matematikou se k tomu cislu doberes :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: presne, to me vzdycky mrzelo, ze to treba nescita "/played" z jednotlivejch charu pro nas, co Steam nepouzivame, to by byla darda... :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: bych rek ze mam vic, ale nehraju pres steam tak mi to nastesti nidko nepocita :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKUNK23: 5k? wth?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Já ho taky neměl a mam ve hře 5k hodin xD
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já ho třeba nikdy neměl a to mám ve hře 2k hodin :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam