• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: to ti prisel Arc taky dokud jsme nepotunili gear .)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    arc je bozi :-) Ja ted zkousim tectonic slam jugga a prijde mi desne papirovej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Arc jse jeste nikdy nehral, a ted to mam v planu jako starter, takze cekam nejakej velkej nerf... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak vzhledem k tomu, že čekám slušnej nerf storm brandu (búúhúú konečně jsme měli nějakou náhradu/ekvivalent k arc), tak snad se povede rework Storm burstu (v době postování mají rozbitý video)...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    SKUNK23:
    Jenom bacha, pokud to nezměnili, nemůžeš dostat stronghold na mapě kterou běháš. Tj. pokud budeš uměle střídat influence na konkrétní mapě, tak na té stronghold nedostaneš. Musí k tomu dojít samovolně.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Supr, diky moc.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja sem ted ve fazi, kdy mam dovalit 15? fragmentu a dat lvl 8 shaper influenced mapu, ale ne a ne dostat ty mapy co potrebuju :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: shaper stronghold ma sanci se objevit pokazde, kdyz na mape dojde ke zmene influence. Coz se muze dit i samovolne, nicmene nejlepsi samozrejme je davat shaper/elder mapy.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Panove nemate nekdo nahodou tuseni jak je to s Shaper strongholdama, pote co probehnete tech prvnich 8 se to pak generuje ciste random, nebo se tomu da nejak napomoct aby se objevovali casteji ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PREVRACENY: kdykoliv dostanes nejakej gem za quest, tak soucasne vendor zacne prodavat spoustu dalsich. Je to ten co prodava lahvicky, ma je ve druhem tabu - takze nejsi omezen na to, co dostanes.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    EVILMIND: Jasný, ale tak gemy dostávám za questy i podle toho, jakou hraju classu. Teda alespoň teď.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PREVRACENY: mel bys hlavne zatit tim, ze si uvedomis, ze v PoE neni zadnej ranger/cleric/war, ale hrajou se konkretni gemy, a postavu si k nim vybiras hlavne podle toho, kde chces zacinat ve stromu a jake chces mit ascendy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ted jsem na ten thread koukal, a jako ta zajimava informace je, ze v tehle chvili existuje v Betrayal vic lvl 100, nez na Standardu, tj. ve vsech predchozich ligach dohromady... :-) Jsem docela zvedavej, jak adaptujou ten mechanismus do core, samozrejme pokud nebudou syndicati na kazdy mape, tak rychlost generovani pure breachstonu klesne, ale i tak.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    YORK: Tak jsem to zkusil za jiný charaktery (marauder a ranger) a už to není taková zívačka. Předtím jsem hrál za toho clerica, nebo co to je a ten má ten op boulder.:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen tak pro zajimavost, jak se craftej fakt drahy itemy :-)

How i Crafted a God-Tier 100ex Hubris Circlet! (Path of Exile Betrayal League Fossil Crafting)
    https://www.youtube.com/watch?v=0ZZ7NGOQ1_w
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: a 486 na hc. to fakt neni vubec divny :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    6116 postav na sc betrayal dostahlo elevel 100.
    To je fakt divny :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: štěstí je fajun bonus, ale nestavět na tom..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: na tyhle jeho videa se docela divam ted, dela spoustu gambling videi s vecma, co ma v poctu, co uz maji statisticky vypovidaci hodnotu (to nevykupuje sam, lidi to delaj pro nej). A naucil jsem se z toho, ze skoro vsechno se vyplati prodat za beznou cenu za tu vec, protoze pri gamblu ve vetsim mnozstvi to cca odpovida - a vydelat se da jen kdyz mas super luck. Coz teda ja fakt nejsem... :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    já měl 3 6L tuhle ligu dohromady za 1500 fusu. ale je fakt ze to byly 2x kus s 47% kvalitou a jednou shavs s 28%. podle mě relativně normální.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: hezky, ale aby to melo nejakou statistickou hodnotu, chtelo by to jeste aspon 9 takovejch blaznu.
    O 6L uz se roky ani nesnazim, to je vzdycky akorat k nasrani...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam