• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: vsak jsem to napsal pod tebou :) technicky nepotrebujes na zacatku ani tu hul, protoze podstatna je to spousteni Arakaali efektu, cehoz muzes dosahnout i libovolnou jinou zbrani, a pouziti cwdt-bloodrage-immortal (v tomhle poradi, v itemu od leveho horniho rohu po smeru hodinovych rucicek)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: jediny co k tomu je potreba je ta hul a se da koupit za 1 chaos, všechno ostatní jsou pak upgrady bez kterých to jde. Oprav mě pls Evilminde :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: resisty nejsou vubec zadnej problem, zcela umyslne nemam ani zadny na pasku/botech, abych mohl prohazovat equip na uber eldera.

YORK: no ale to je minmaxovanejch char uz, funguje to i s mnohem horsim equipem. Cela pointa toho builde je Disintegrator staffa, ktera po cca 2 tydnech ligy vzdycky stoji pod 5c uz (draha je jen na zacatku protoze malo lidi dava uber eldera), a ani ji nemusis mit linknutou, staci 6L chesta misto kaoma. Ve spojeni s pantheonem pak mas masivni regen i bez dalsiho equipu - samozrejme s regen/leech paskem, amuletem a watchers eye je to lepsi, ale neni to vubec treba, proto jsem to taky vymenil za QoL equip jako je Aul amulet a Headhunter. Coz stoji raketu, ale nepotrebujes to.

MRORANGE: abyss jewelly je extremne snadny nacraftit (a co jsem koukal, ted to bude jeste snazsi), je to hlavni zdroj mych prijmu uz nekolik lig po sobe, protoze s vysokym itemlevel na par altu to 50 life natocis, a i kdyz to pak regalnes na neco, co neni pro tebe treba, tak to vzdycky je pro nekoho jineho. Vsechny ty abyss jewelly co mam jsem si udelal sam, plus by to mohlo byt jeste o moc lepsi kdybych se vic soustredil na Leo v Research, a slamnul tam ctvrtej stat vsude.
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Char hezkej, ale potřeboval bych něco, co se dá hrát bez prodávání ;-)

(Něco mi říká, že tenhle equip asi za 20 chaosů nenakoupím.)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: nevadí, má slayeří ascendant mode

ORBIT: sice resisty na jewelech, ale ty drahý mu zrovna moc resistů nedávají. Tak přes 50% pseudo total elemental res se dostaneš i na normálních jewelech. Akorát ta kombinace s 7%, nebo 50life + ještě crit multi, nebo dmg co se ti hodí do krámu je pak drahý...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja se mega tesim na novou ligu, je to poprvy co budu startovat ligu, tak sem na to zvedavej :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Jewelu jako sracek a drahejch jako diamanty ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: zbezne jsem na to kouk a mel bych 2 dotazy. Jak ti vychazi resisty? Phys reflect nevadi?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: super, diky :-) ja ted levlim toho jugga a bavi me to asi vic nez ta arc lightning which, je to takovy proste lepsi :-D Tak uvidime
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Že se ještě vrátím k tomuhle dotazu.
    Bohužel standardně jsou čísla který se objeví live v novém patchi tak 2-3 dny před startem. Většinou tak středa-čtvrtek (začínáme tentokrát v 21:00, standardně v pátek). Je otázka zda budou nějaký nový mechaniky jako impale, ale upravený čísla (tim že openarl má přeci jen jako zaměstnanec GGG lepší přístup k datům) byly pro path of building dostupný před startem ligy.
    Nicméně pokud je build dobrej starter dneska a v patchnotes ho vyloženě nepošlou do kopru, tak bude fungovat i nadále....
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: hmm hmm, ja na to jeste nemel cas juknout se zvukem... mno i tak asi pojedu jugga a nejspis tectonic slam, ted ho zkousim a je to super :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    winter orb occultist :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: to co jsem hral ja je nejvic tank build ever - na T16 mapach muzu stat uprostred potvor afk (pokud tam neni osklivej rare), a nic se mi nestane... :-) ultra regen/leech blade vortex
    na nastence je link na muj acc, je to ten lvl 100 char
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: buff melee necekej, v tom ZiggyD videu jasne rikaji, ze chteji posilit spelly, co kouzlis rucne (tj aby lidi nehrali vsechno jako miny-trapy-totemy), a ze melee balance bude dalsi update
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    chtel bych vyzkouset co nejvic tak build. ted jsem 2x jel cyclon slayera s naghamu.
    muzete neco doporucit prosim do nove ligy?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    heeele jak brzo pred novou ligou se objevujou patch notes, buildy apod? Premylsim, ze pojedu jugga tectonic slam, nebo neco takovyho v novy lize, ale nevim jak na tom bude. Co sem tak vypozoroval, tak by mohly ranged dostat nejakej nerfik a meele by mohly bejt konecne competitive. Jakej na to mate nazor, pripadne co pojedete jako starter build?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Demi's Custom Diablo 2 Loot Filter (Download + Instructions in Description)
    http://www.youtube.com/watch?v=aQyEe0peZyM

Video s návodem jak na lootfiltr s Diablo 2 zvukama!! Love it
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Melee will likely be the focus of balance in 3.7.0 -
    Takže jak jsme se bavili o tom, jak budou nerfy kouzel, tak neříkám že u některých tomu to tak nebude, ale čekám spíš nějaký boosty, obzvláště pro handcasting, což bude super a zvednutí použitelnosti dalších skillů. Takže boost. (please storm call be there too...)
    S tím vším powercreepem doufám v nějaký utužení potvor trochu alespoň...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Path of Exile 3.6 SYNTHESIS Reveal & Explanation, New Skills & More!
    https://www.youtube.com/watch?v=hwPAcKgJjJU

13min dlouhy summary od ziggyho
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    vypada to zase peckove :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam