• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MRORANGE: nebo

witchka s frost boltem -> cold snap -> cold snap + vortex -> occultista
    je taky tank

templar co se nejak dohrabe ke scorch ray, nakraftit +1 fire gems -> lvl 19 - supporty -> a3 library efficacy atd. taky jde

co teda me prislo jako desnej pruser je dycky levelit sabotera, to je sklo to je desny.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: duelista nebo marauder začít s molten strike, cleave nebo ground slam a pak na lvl 12 začít používat sunder, kterým se dostane člověk "kamkoli".
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    BARTUC: zastav se dycky zkontrolovat resisty + life na gearu, jinak kdyz ti dropne 4L tak na to pouzij alch / essenci treba to neco da. Syndikaty ignoruj. Resisty checkuj po A5 kitave, na zacatek budes potrebovat hlavne fire, pred shavs vezi light a pak brine king cold.

jinak pokud znas mechaniky tak problematicti bossici jsou:
    A5 Innocence te muze prostrelit pres 2k hp na bullet hell, pokud to neznas mechanicky
    A8 Doedre pokud neznas mechaniku nebo nemas dps.

von i A6 brine king te muze pocuchat pokud nemas resisty; Abberath, Ryslatha, Gruthkul a Yugul muzes taky klidne vynechat nez budes na blood akvaduktu a pak to dohonit.

a pak blood akvadukt az do lvlu 70 / nebo az mas na to vicemene jet do map.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHA1NDLER: ja sem hrozna lama, hraju to asi 3 tejdny nebo jak dlouho, takze dycky jedu podle nejakyho urcityho buildu, jinak sem v haji :-D tech veci co se musim naucit a pochopit je hrozny kvantum
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tipuju ze nepřežijem první act, ale ať to není úplně průser :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hoši, potřebuju helfnout. Dneska chceme s kolegou z práce zkusit pro srandu HC před novou ligou a tipovali jsme, kdy poprvé umřeme. Potřebuju nějakej build co vydrží vše, protože jsem děsný vemeno. Co byste doporučili? SSF ve dvou pojedem.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, už jsem na to koukal ráno, vypadá to dobře obojí. Říkal jsem si, že tím že jsem se nakonec nedostal k cold dot occultistce, tak že bych si ji přeci jen dal, buď cold dot, nebo právě tyhle nové chaos skilly. Případně trickstera...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Bane je peknej, nejakej max curse build bych si zahral :)

Forum - Announcements - Skill Reveals - Soulrend and Bane - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2331235
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ted projizdim corrupted red mapy a tam se s tim potkam :) zatim jsem si poradil, ale na ascend jsem zapomel ale to resi snadno phys to lightning. Hmm brutality je super napad :D zatim jsem to resil herald of agony misto hatred a vyndat fire..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: na phys reflect jsi imunni z ascendu. Na ele reflect mapy beru brutalitu misto added fire - resp. neni to optimalni, ale je to nejjednodussi, a me se nechce nidky prehazovat moc veci. Realne jsem je ke konci spis pretacel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Uz jeden belt mam, nedarilo se mi ale zatim srovnat resisty :)
    A zatim to jedu jako kopirku, nechtelo se mi nad tim moc premyslet.
    A spell echo mi tam taky vyhovuje, beham vetsinou s fakt malo stackama a mam hodne malo many, takze to fakt pomaha.

Charged dash je desne levlej na manu a rikal jsem si ze jsem ho nikdy nepouzival, tak to stoji za prubnuti. Ale je pomalej, na ryhly uhybani to neni.

Ad ten blood rage - aha, ja si nevsiml ze to je dotka od disisntegratoru :)
    A sulfur zkusim, jen mam pocit ze jsem vic mobilni nez stojici, jak nemam hromadu regenu.. (vitality, watches eye asi 2k hp..)

BTW jak resis reflect mapy? phys i ele ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jinak koukam na tvuj char, a nemusis to kopirovat doslovne - hrozna spousta veci co pouzivam je ciste kvuli memu hernimu stylu, nebo specificka pro challenge na konci. Treba:
    - spell echo v 6L (masivne snizuje dmg ale me proste vyhovuje na ten herni rytmus co mam)
    - na beltu chces increase life recovery rate jako nejdulezitejsi stat
    - na amuletu pak % maximum life per second to maximum life leech rate.
    - CWDT-BloodRage-ImmortalCall nechces, protoze to nahrazovalo to spinani Arakaali Pantheonu predtim, nez jsi zacal pouzivat Disintegrator, ted je to navic.
    - Charged Dash je vec co jsem mel ciste do Delve, jinak si myslim je lepsi Flamed Dash protoze to Fortify neni treba. Charged je dokonce vyslovene nebezpecnej pokud opravdu potrebujes rychle odnekud zmizet... :-)
    - sulphur lahev je lepsi defensiva nez granite, protoze ti prida dalsich 6% life regen (s mastermind craftem jeste vic)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: drahy jsou jen ty 3 unikatni no, jsem mel tuhle ligu fakt neskutecnou kliku, ze jsem je vsechny tri dropnul nez jsem dosel do map. Nejsou jako uplne nezbytny pro mechaniku fungovani, ale pridaji hrozne moc vseho plus uvolni dalsi body ve stromu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jinak testuju ten tvuj build a je to celkem parada :D dneska se mi podarilo linknout hul a postupne pridavam elder kramy. Ale co se gearu tyce, uz narazim na strop co se da sehnat za rozumny penize. Jewely budou asi nejdrazsi vec :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ja ho teprv zacinam a potvrzuju co tu Evil zminuje. daleko nejvic si me rozebiraj shaperovy koule.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Dik moc za rady, dam pak vedet jak sem to podelal :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: podstatne je, to co ve videich vidis, ale vetsinou to neni jasne - bezis jednim smerem, vzdycky, nikdy se nevracis. Vzdycky musis presne vedet, kde je shaper. Zabijej chobotnice. Elder je neskodnej, staci jen hlidat jeho slam.
    Kdyz umres a vracis se zpatky, tak mas invul, takze se po vstupu nehejbej, v klidu nech dobehnout pripadne vybuchy, a podivej se kdo kde co dela.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak mam poprve pripraveneho uber eldra, nejake rady na co si dat bacha ? Koukal sem na nejaky videjka, ale nejlepsi je to stejne slyset od nekoho kdo ho uz parkrat bezel, Evile ty mas snim asi nejvetsi zkusenosti, poradis pls. V pantheonu zapnu yugula a vemu flashu na cold res. je vhodna jeste nejaka flasha ? Predem dekuji za odpovedi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nevidim duvod ho resit, na syndicaty mam stejne vzdycky vypitou atziri lahev, a i bez ni porad mas hp pool/regen. Plus na tom pasku, co jsem nosil pred Headhunterem, mam jeste chaos resist po vypiti libovolne lahve, ale nijak umyslne.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: K tomu tvemu buildu - jak resis chaos dmg? nevidel jsem tam nikde chaos resists s vyjimkou dvou pasivek..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam