• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: protože prakticky nepadají a dávají 50% movespeed? :P
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: ja ho na zacatku dropnu a dam ti ho.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: neumrou, minioni maji trap resistenci asi 90% takze jim pasti vice mene nic nedelaji.. Ale na izara a spol klidne umrit muzou. (je to tak od verze asi 3.0)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Starter Builds for Synthesis League
    https://www.youtube.com/watch?v=FkrvTTEfPN4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: muj plan je zatim jet se storm brandem a zombie az k spectram, a od ty doby spectry. Skeletony asi pridam teprve az budu mit tu rare verzi poetspanu. SRS nemam rad, hral jsem je jednou a je to moc mackani... :) Doufam to bude fungovat nejak, bych se nerad zaseknul experimentovanim v A2.

WASQ: tak asi je to pro ES build lepsi, nez kdyz leech nemeli. Ale tipuju to bude hrat kazdej, a dobrej equip bude pekne mastnej...
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jako defence bude asi dobrý se zaměřit na ES, když dostal hromadu leache?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak mě ta hra nepustila. Dokonce se do toho chci dneska pustit od začátku!

Někteří z vás máte určitě nastudováno mnohem víc, než já. Doporučíte build? Chtěl bych něco víc tanky a range.. Koukal jsem na video Winter Orb, kde jen chodíš a ono to samo targetuje, což se mi vlastně líbí. Ale určitě toho bude mnohem víc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nestras! btw jak to summonerovi funguje v labu, neumrou mi spectry (hlavne na normal/cruel kdy mam nejaky shitovy) v pastech?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Mam uplne tu samou zkusenost :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: asi zalezi na modech mapy, nejakou minulou ligu jsem splnil challenge na Abaxoth tak, ze se mi proste napsalo ze ji mam, jsem si ho vubec nevsimnul jak jsem byl v houfu beyond potvor, a proste jsem ho preleechoval... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---

NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: to je sileny .. mozna nu se to dalo spojit s baronem
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ok, ja do atlasu zatim jen nakouknul, seznamuju se s hrou a jedinej prijem pro me jsou prodany dropy a chaos recepty. Tohle asi zkusim tuhle ligu :-) dekuju moc
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: hele nebývalo u alternate tier jen t1-10?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kdyz vis co delas, tak se to vyplati. Treba minulou ligu jsem na T16 mape dava za tusim 4c Abyss, to je sto procent sance na 3 jewelly, ktery nacrafteny prodam za 25c kazdej, plus sance ze se otevre podzemi, a bude tam base pasek za 10c (kdybych nebyl blbej craftim je taky, dneska uz bych to delal).
    V tehle lize se urcite vyplati breach (z kazdeho breache padaji splintery, co zpravidla maji cenu, kolik to bude ted se ukaze az jak moc budou popularni pure breachstony), v end levelu asi budu hazet beyond, ktery by teoreticky mel pridat na mapu nejvic monster.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Standard je prostě vrakoviště starejch postav. V půrběhu let máš hodně málo možností, jak udržet hráče a pravidelný resety v podobě lig jim vyšly nejlíp.

Já třeba challenge prakticky neplním (ssf btw) a u ligy vydržím tak měsíc a půl. Docela mi to tak vyhovuje, protože mám čas i na jiný hry :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: ¨tohle vim, ale dekuju za objasneni, slo mi ciste o ty zana mapy.
    EVILMIND: jotaaak, to sem pouzil asi jen jednou, kdy sem mel 4 chaosy a stalo me to 3 chaosy tak sem si rekl, ze sem debil a vyprdnul sem se na to :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kdyz oteviras mapu v map device, tak ji muzes otevrit bud zadarmo, nebo zaplatit v chaosech za to, ze mapa bude nejak modifikovana (navic krome toho co uz je na ni nacrafteno). Kazdou ligu se to meni, v Synthesis to bude takhle:

Fortune Favours the Brave (costs 3 Chaos Orbs): One of these options will be applied at random, including those you have not yet unlocked.
    Alternate of Same Tier (costs 1 Chaos Orb): Requires a Rare map. Opens a random Rare map of the same tier, excluding the map you placed in the device.
    Shaped Tier 1-5 (costs 2 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at 5 tiers higher, randomly rolled as a Rare.
    Shaped Tier 1-10 (costs 6 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at 5 tiers higher, randomly rolled as a Rare, with a chance to be Corrupted.
    Elder Tier 1-15 (costs 15 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at Tier 16, randomly rolled as a Rare, with a chance to be Corrupted.
    Nemesis (costs 2 Chaos Orbs): Rare monsters each have a Nemesis mod, area contains additional Rare monsters.
    Bloodlines (costs 2 Chaos Orbs): Magic Monster Packs each have a Bloodline Mod, Area contains additional Magic Monsters.
    Ambush (costs 3 Chaos Orbs): Area contains 3 extra Strongboxes.
    Essence (costs 3 Chaos Orbs): Area can contain Essences, Area contains 3 additional Essences.
    Breach (costs 4 Chaos Orbs): Area can contain Breaches, Area contains 2 additional Breaches.
    Harbinger (costs 4 Chaos Orbs): Area can contain Mysterious Harbingers, Area contains 2 extra Harbingers.
    Beyond (costs 4 Chaos Orbs): Slaying Enemies close together can attract monsters from Beyond.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam