• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: to je sileny .. mozna nu se to dalo spojit s baronem
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ok, ja do atlasu zatim jen nakouknul, seznamuju se s hrou a jedinej prijem pro me jsou prodany dropy a chaos recepty. Tohle asi zkusim tuhle ligu :-) dekuju moc
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: hele nebývalo u alternate tier jen t1-10?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kdyz vis co delas, tak se to vyplati. Treba minulou ligu jsem na T16 mape dava za tusim 4c Abyss, to je sto procent sance na 3 jewelly, ktery nacrafteny prodam za 25c kazdej, plus sance ze se otevre podzemi, a bude tam base pasek za 10c (kdybych nebyl blbej craftim je taky, dneska uz bych to delal).
    V tehle lize se urcite vyplati breach (z kazdeho breache padaji splintery, co zpravidla maji cenu, kolik to bude ted se ukaze az jak moc budou popularni pure breachstony), v end levelu asi budu hazet beyond, ktery by teoreticky mel pridat na mapu nejvic monster.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Standard je prostě vrakoviště starejch postav. V půrběhu let máš hodně málo možností, jak udržet hráče a pravidelný resety v podobě lig jim vyšly nejlíp.

Já třeba challenge prakticky neplním (ssf btw) a u ligy vydržím tak měsíc a půl. Docela mi to tak vyhovuje, protože mám čas i na jiný hry :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: ¨tohle vim, ale dekuju za objasneni, slo mi ciste o ty zana mapy.
    EVILMIND: jotaaak, to sem pouzil asi jen jednou, kdy sem mel 4 chaosy a stalo me to 3 chaosy tak sem si rekl, ze sem debil a vyprdnul sem se na to :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kdyz oteviras mapu v map device, tak ji muzes otevrit bud zadarmo, nebo zaplatit v chaosech za to, ze mapa bude nejak modifikovana (navic krome toho co uz je na ni nacrafteno). Kazdou ligu se to meni, v Synthesis to bude takhle:

Fortune Favours the Brave (costs 3 Chaos Orbs): One of these options will be applied at random, including those you have not yet unlocked.
    Alternate of Same Tier (costs 1 Chaos Orb): Requires a Rare map. Opens a random Rare map of the same tier, excluding the map you placed in the device.
    Shaped Tier 1-5 (costs 2 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at 5 tiers higher, randomly rolled as a Rare.
    Shaped Tier 1-10 (costs 6 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at 5 tiers higher, randomly rolled as a Rare, with a chance to be Corrupted.
    Elder Tier 1-15 (costs 15 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at Tier 16, randomly rolled as a Rare, with a chance to be Corrupted.
    Nemesis (costs 2 Chaos Orbs): Rare monsters each have a Nemesis mod, area contains additional Rare monsters.
    Bloodlines (costs 2 Chaos Orbs): Magic Monster Packs each have a Bloodline Mod, Area contains additional Magic Monsters.
    Ambush (costs 3 Chaos Orbs): Area contains 3 extra Strongboxes.
    Essence (costs 3 Chaos Orbs): Area can contain Essences, Area contains 3 additional Essences.
    Breach (costs 4 Chaos Orbs): Area can contain Breaches, Area contains 2 additional Breaches.
    Harbinger (costs 4 Chaos Orbs): Area can contain Mysterious Harbingers, Area contains 2 extra Harbingers.
    Beyond (costs 4 Chaos Orbs): Slaying Enemies close together can attract monsters from Beyond.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Po dokončení posledního aktu a zabití Kitavy v rámci posledního města(epilogu) se ti otevře možnost vlézt (prvně přes Templar laboratory) do map. V momentě kdy "otevíráš" mapu máš možnost ji za currency poplatek "upravit". Postupně jak kompletuješ mapy se tyhle možnosti rozšiřují. Tyhle módy ti "jakoby" dává Zana, což je master vztahující se k atlasu/mapám. Tohle je novej systém, dřív to fungovalo stejně jako všichni masteři na základě něčeho čemu se říkalo "favour" a to určovalo lvl masterů. Jinak k atlasu pak tady:

Atlas of Worlds - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Atlas_of_Worlds
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: zdá se že ne, osobně bych to nepředpokládal...
    Why maximum sextant removes when you uncomplete map? : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/8760uy/why_maximum_sextant_removes_when_you_uncomplete/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: blbej dotaz, ale co znamena zana mod a co to dela a jak to tam dostanu?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Jak píše Evil nebejt challu, tak by člověk nevěděl co v lize po 10 dnech delat. Ještě že tam jsou.

Ještě se pozastavin nad standardem. Je zajímavé jak z prioritní vize hry kde by měla bejt a hrát vlastně většina hráčů (protože ligy vytvořili jako přímej test novejch mechanik, které pak naroubujou do hlavní hry) dokázali dokonale zabít do stavu, že se tam objevujou jednotky hráčů. Nedokážu si představit jinou možnost pro ně jak standard zachránit, než že tam bude nějaká mechanika (dostatečně zabavna a naplňující) která bude jenom tam a dokáže natáhnout hráče zpátky. Jinak můžou stand víceméně úplně zrušit protože tam není nic co by hráče motivovalo tam trávit svůj čas. Zajímalo by mě jestli stim hodlají něco dělat a nebo ho prostě už poslali k vodě.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    sem si ted poprvé zkusil chimeru, phoenixe a alluring abyss a sem děsně překvapený, že můj těžce casual ssf armagedon brand ignite templář vcelku obstál. Phoenix dá se říct s prstem v nose beze smrti, u chimery jsem netušil co dělat, když tam byly ty kouřové mraky, tak tam sem 3x umřel, ale když sem si to přečetl , tak opět prst do nosu , a na uber atziri jsem se aspon podíval, zítra ji už dám :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tusi nekdo, jestli kdyz ziskam sextant za red mapy, a pak se nejakou odnaucim, jestli mi zustane?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to uz je normalne jen tanceni na slayer hrobecku tohle, fakt lol :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja ne, protoze kdyz corruptuju, tak nemuzu dat zana mod (resp. musel bych prihodit vaaly). Normalne kazdou mapu oteviram se zana modem. Resp. ted zatim nevim, protoze jsem koukal Abyss uz tam neni, tak musim nejdriv promyslet co se vyplati.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v planu je ucraftit si vlastni rare zbran co bude delat to samy co poety, ale hezcejc :)
    akorat je to unveil recept, tak doufam budu mit stesti az se dostanu do faze, kdy na to dojde...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: krome MTX, ktery nutne potrebuju :), a masivniho e-penisu ve tvaru indianskeho totemu je to pro me predevsim motivace - proste nejake vymezene cile, co plnis. Bez toho nevim, jak dlouho bych ligu hral, protoze to zabijes uber eldera a dal nic neni, ze jo... nektere ty challenge byvaji i docela zabavne, jako zabit neco za nejakych specifickych podminek apod, takze vyzva, ale bohuzel jich je malo, vetsinou je to grind.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Ne, je to jen o tom jestli si chceš dát/splnit něco "navíc". Dává to jen MTX, (oznamovali v pondělí) a totem do hideoutu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: myslim urcite, navic pokud nemas stesti, tak ma klidne nulovou cenu (jsem prodal tusim nakonec vsechny za 1-3ex, ale neprislo mi, ze to stalo za to usili).

CHA1NDLER: tak Niko je jednak nerfnutej, a druhak prave kdyz shapujes, tak jedes jenom jednu T15-16 mapu, takze sulfitu prave vic? :-) Ale kazdopadne s timhle rozhodnutim je cas, podle toho jaky budou challenge, tam muze bejt v endgame grindu zabit 100x uber eldera, a mam po shapovani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam