• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    uz bezi queue
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uz jsem ve fronte :) 2000
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CHA1NDLER: posli 10ms boty :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to mam tentokrat taky, ale znam se :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MRORANGE: ja bezel race Malachaie pod 3h a sotva jsem to dal :D a dneska to teda zkouset nebudu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja o sobe vim ze jsem proste extremne pomalej, protoze jednak vsechno sbiram, a druhak furt stojim ve meste, takze nemam zadny ocekavani... ale zase jsem vytrvalej, a nejblizsi spanek planuju az v nedeli :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MARSHUS: Ne, to ne, jenom že byly doby, kdy se dělal konec A4 za 2:30:00 a byly to rekordy :)
    Spíš tak pro zajímavost :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MRORANGE: ne kazdej je DeadandDoom :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: 3 hodiny, to za prvé a pak https://www.youtube.com/watch?v=u6AWakGcua4 ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: dat za 2 hodinu A4 je jako nahodou docela tezky, to budes nekde dost v cele :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Bohužel ne, mám tu známé z izraele, chystám se na to až zítra. Ale doufám že bude zase po těch 12 hodinách nějaké info co/kdy/kde atd...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: na currency se mi libi ten currency trade na poe.trade, vetsinou je rychlejsi mit vykup, nez psat lidem co prodavaji...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Už několik lig, zvykl jsem si na to. V nějaký moment jak se řešil delay a stabilita poe.trade, zkusil jsem to a vyhovuje mi to víc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: videl jsem ho tam hledat nejaky veci, co si myslim poe.trade neumi (ted si nepamatuju co to bylo). Nicmene takovy ty permanentni whoopy, co si delam treba na kombinace jewellu apod, ty si necham na poe.trade urcite, nez se to nejak naucim na tom oficialnim...
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Lepší vyhledávání, nebo proč?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja jsem zvyklej na poe.trade, ale co jsem ted v pauzel koukal na nejaky crafting videa, kde to lidi pouzivaj, tak jako uznavam ze offiko ma neco do sebe, a mozna to zacnu pouzivat vic
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ajo! :) diky, tak aspon vim co prednostne huntit
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Scarabs

WASQ: poe trade macro
    WASQ
    WASQ --- ---
    Používáte některý z těch trade helperů? Který?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak s challengema jako spokojenost, s tim ze samozrejme neznam ty z te nove ligy, ale ostatni vypada v pohode, dokonce endgame grind vypada ze nebude treba level 100... je tam par kde mam pochybnost jestli pujdou dat jako summoner (takovy to nechat zit 10 cizich summonu apod, ehm)
    a nejsou tam zadny grindy na uber eldera, takze budu shapovat atlas! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam