• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: ne, to prave zmenili v patchi. Tj. nesmis klikat na amplifier, vezmi jen bonus a vbehni do modry, pak to jde delat jako predtim.

CHA1NDLER: tak ja nikdy nehral zadnou metu moc, a koukal jsem co tvrdej ze je nejrychlejsi obcas, a nikdy mi jako moc neprislo rozdil. Vetsinou byli rychli jen proto, ze nic nesbirali... :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hele rozumim tomu tak ze kdyz dobehnu k amplifieru, tak ho kliknu a pak musim zpatky do nexu? neni zadnej zpusob jak se dostat jen o krok zpet?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ne, nevím jestli to bylo upravený ve včerejším patchi, ale to co popisuje
    EXI: je situace, kdy už máš plánovaný bloky a spawne se ti jiný. Takto bylo popsáno v "co plánujeme"

"Distant Memories can sometimes spawn on top of or beside planned Memories, which ruins the plan. This is a tricky one because the obvious solution of not having Distant Memories spawn on or next to your plan both introduces something akin to Sextant blocking and also means that you are getting fewer rewards near the path you actually intend to take. We feel that if we made this change that it'd both encourage blocking abuse and also reduce the rewards that players actually receive. Having said that, we know that the current situation of plans being invalidated feels bad. The solution needs more consideration."
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: je treba si cestu predem vysazet tema planed blokama, pripadne jestli budes cestou nahrazovat, tak mit ty planed uz nekde stranou. Jinak se stane presne to co pises - je tam volny misto, tak se tam placne dalsi MM.
    EXI
    EXI --- ---
    jako zacina mi dochazet trpelivost... bloky se mi zacly zjevovat tak, ze mi v prubehu cesty zacnou blokovat postup... uz zkousim podruhy odemknout modifier a proste se tam nedostanu. nehlede na to ze kdyz jsem se na tem MM dostal, tak jsem to ani neaktivoval, protoze mi modrej alzhaimer zablokoval ihned cestu. to jsou tri pokusy, kazdej fail. uz pres hodinu se s tim nexusem seru a mam nulovej progres.
    EXI
    EXI --- ---
    wtf..
    YORK
    YORK --- ---
    SKUNK23: Sbírej bílý a házej na ně esence (klidně low levelové, těch máš určitě hromadu).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak teda musim rict, ze jsem si vzdycky myslel, ze summoner buildy jsou pomaly, ale nakonec hraju asi vubec nejrychlejsi clear build v zivote, v podstate se da cela mapa prosprintovat na 150%+ movement speed, a vubec neni treba se zastavovat... Technicky vzato ani neni uplne nutne VUBEC NIC mackat, uz jsem takhle v dont die Zana mape bez regenu mel nula many, a proste jsem celou mapu dal ze jsem jen chodil - idealni build pro lenochy jako ja! :-)
    Navic by to slo docela snadno predelat tak, abych mohl normalne hrat s nula manou, vsechno co kouzlim je tak laciny, ze to pokreje i ten 3c minus mana craft na spercich.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ajo sakra, na Bisco jsem zapomnel... :-) kazdopadne ale craft, i ten primitivni co delam ja, proste sype nejvic, rano jsem koupil za 6exa 6L Vis Mortis, a od te doby jsem vydelal dalsi dve exa na failnutych craftech pro sebe, takze proste win/win... :-)

BARTUC: nemusi tam bejt top loot, vetsinou to je obecne zajimavej node, ale specialne na nizkejch levelech ne. Tj. pokud to neni nejakej fossil/mapy/minioni apod, tak nema cenu ztracet cas hledanim. Kazdopadne zed na rozbiti k tomu vede, udelej fotku a rekneme ti odkud... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele to mi prosim vysvetlete u delveni. Obcas se mi na mape obevi takovej malej ctverecek mimo trasu vozejku. Kamos mi rikal, ze tam bejva top loot, ale ja vubec netusim jak se tam dostat, nevede tam zadna cesta ani tam neni zed na rozbyti :-/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: hele ber to jako challenge :) kam se dostaneš i když ti holuby serou na hlavu :)

Já jsem třeba zvědavej kam to dotlačím na 4L :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    OTAVA: To byla reakce na to, že SKUNK23: mluvil o utrácení jewellerů na fusingy a pokud není RNG hodně na tvé straně, tak jich díky tomu budeš mít vždy málo...

A pokud budeš chtít dělat 6L přes craft, a budeš mít díky tradu 500 fusingů, tak je to ještě 4000 jewellerů na zbývajících 1000 fusingů...

Jinak obecně (čistě za mě, jiní určitě budou mít jiný názor) 6L recept nepoužívám, dovolím si tvrdit že mám průměr pod 1000 fusingů na 6L
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    6socket se mi podarilo vzdy za par stovek jewelu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MRORANGE: snazil a tech 1500 za recept ni neprijde drahy. 6L a 6 socket je dost rozdil BTW ;-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    OTAVA: Ne že bych chtěl bejt hnusnej nebo kousavej, ale moc 6L jsi se ještě nesnažil udělat viď? :P
    Ale vážně. Pokud nemáš zásobu fusingů, což nemá nikdo pokud je nemění za najitý exalty nebo tak, tak se dají kupovat za jeweller orby 4:1. Tj pokud budu uvažovat že se ti podaří 6L na řekněme 500fusingů, z toho budeš mít třeba 50-100 nasysleno, tak to je 1600-2000 jewellerů a k tomu ještě něco na 6s...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: jj Avast, parada udelim taky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: avast? ten mi rval na zacatku ligy taky, jsem proste udelil vyjimku
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Btw uz 3 den mi antivir hlasi ze poe macro je zavirovany, nekdo obdobnej problem ? nebo je to jenom haluz od woken amuzu ho v klidu spustit ?

OTAVA: Kamo hraju to 6 let, kdyz to nepada tak stim neudelas ani hovno
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    stejne tak item ktery ma linknuty modry, zeleny a cerveny socket dohromady se proda za barevnej orb.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Dyt jewelu musi mejt kazdej tri prdele. Kdyz ti padne 6 socket, tak ho prodas vendorovi za 7 Jewelu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: A o craftu bych radsi vubec pomlcel, jak sem v haji a nic nemam tak craftim jak sem necraftil jeste v zadne lize a co ti budu povidat povedl se mi jeden searching eye jewel a to je vse. S curency sem na nule, od zacatku hry mi droplo 15 fu ktere sem hned narval do chestky a jewel orby co sem mel sem protocil za fu a ty opet do chesty kterou bez 5l nema cenu ani pouzivat (beham s nejakou sraderou z 2 actu). A me resisty 7,39,9 mi v mapach opravdu paradne pomahaji :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam