• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: jenze ona se pouziva jewem, takze ji nemuzes pouzit kdyz uz mas barvy pripravene predem

MRORANGE: pure str chesta na BBBBBG :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: no vidis, urcite bude na prodej. ja mama v bedne prophecy na 5 socket a 5 link ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kazdopadne ja zatim spalil 3 exa jen za obarvovani sestisocketu, k linkovani jsem se ani nedostal, takze si nestezujte jste na tom dobre :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: jeste je na to prophecy :)
    EXI
    EXI --- ---
    OTAVA: 170.. a jak jsem psal, propalil jsem +- 80k sulphitu. a to jedu fakt jen dolu, s vyjimkou jednoho vyzivnyho vaal outpostu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EXI: No a jaka jsi teda hloubka ?
    EXI
    EXI --- ---
    OTAVA: ja jsem nezacal hrat vcera. ja hraju od bety :D mam kvalitu 28%, jak jsem psal..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    mozna ze kdyz ho hodis na vyssi kvalitu pres syndikat, mirne to jestre zvedne sance.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EXI: just saying.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Make sure you 20% quality your items first (it increases the chance of a 6link)
    EXI
    EXI --- ---
    OTAVA: si delas srandu? :D na SSF mi padne uniq, kerej potrebuju a ja ho budu valovat, aby mi padl 6L? :D :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    tak si dodi to Delve, ne ? Jak jsi hloubka ?
    EXI
    EXI --- ---
    OTAVA: jedu ssf, ted jsem to psal :) a to je karta na luk. klacky pod nohy ggg hazi, treba pitomy omezeni na 10 memory bloku..

navic farmit takhle vzacny karty se nevyplati na ssf, protoze mas nizsi atlas bonus (nemas odemkly mapy v tom tieru kde je ta karta), kterej zoufale potrebujes, abyses udrzel v cervenych mapach
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Este ti to muze padnout pri vaalnuti, hodne stesti! :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nicmene pokud to neni Unique, asi te vyjde levnejc koupit 6 linked kus a pak ho craftit / chaosovat nez budes mit co chces.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    neni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EXI: jaky hazeni klacku pod nohy? Mas nejmen dve moznosti jak cile dosahnout. Neni na to karta taky ?
    EXI
    EXI --- ---
    OTAVA: 250? ufff, tak to jsem nevedel. tak to je voser, klasicky ggg :| uz me to jejich neustaly hazeni klacku pod nohy prestava bavit. btw. jedu ssf, jinej mod me v tyhle hre nebavi
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    nebo to vezme a uz to neuvidis xD
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ale pocitam ze kdyz se ozved na Trade nebo Globalu, nekdo ti to za mirny poplatek craftne.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    zacinaj od 250, hodne stesti !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam