• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: sbíráš míň věcí, proto máš míň alch orbů.

Neřešte Alch orby a kupte si je, pokud jste na trade lize :)

A ad mapy - alchuju všechny, vaal orbuju podle toho kolik mám vaal orbů a za kolik jsou.
    Ale většinou jich mám málo.

A za zmínku stojí -chisely, alch, vaal, atziri fragmenty (základní 5% každý, uber 10% každý, prophecy na tempest, a zana mody)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Poprvy mi padnu Engenerring orb - vyplati se nejak resit stronboxy na vyssich mapach ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    alchuju vsechny mapy
    pokud je to bila/zluta, tak to beztak potrebujes, abys pouzil zana mod co ji prida shape/elder (elder mod za 15c pouzivam na strongholdy)
    red mapy 11-12 vaaluju kvuli challenge + prisunu fragmentu co pouzivam na top tier
    13-16 jen alchuju, protoze jedu zana essence mod, a nechci platit vaaly (a ta challenge se musi plnit na 80+), az (jestli) challenge dam, tak dal pojedu asi random 3c

konecne jsem se hecnul a vyshapoval atlas tak, jak jsem chtel puvodne - tj. odnaucil jsem se vsechny T15/16 krome tech shapnutych - technicky bych mohl jeste unshapnout dve T15 abych mel jen tu jednu, ale necham tomu nejakou versatilitu... :-) vecer testnu jak moc sustain to bude
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja musel i dokupovat ted a to je na pendrek
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: já obvykle vaaluju jen kvůli plnění objective. Alchy sustainuju tak nějak těsně, přišlo mi, že dřív jich padalo víc :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: a 11+ Vaalujes nebo ne? Ja prave taky alchuju, ale dochazi alchy :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: alchuju všechny mapy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Mam dotaz, kdyz chodite mapy kolem t 10 - 12 alchujete/vaalujete je, nebo ne, pokud je uz mate splneny?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no tak jsem to zkusil, a nezustane no :-( Ale kazdopadne s timhle buildem je uber elder pain, tak jsem se stejne ty guardiany odnaucil, uvidime jak to bude padat - i kdyz aby to bylo najisto, tak bych se musel odnaucit i vsechny patnactky krome shaped.
    BTW mi drze padla jina elder T16 nez mam, a prej ono v dole to neni drop ale "darek", tak to muze bejt cokoliv, wtf... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mě nepadají vůbec, na T10 mi dropli 2 a vejs ani prd.
    Maj to prostě v háji, pamatuju že jediná liga kdy to padalo normálně byla ta při spuštění atlasu, (nebo ta po něm) od té doby se v tom hrabou a je to vyp*ceny čím dál víc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    presne, me padaji mapy krasne... tohle uz fakt prehanej
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele me teda mapy padaj jak sileny, nebo aspon dneska padaly
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: To už je čirá paranoia :P
    Teď sice lvluju novej char, ale ráno se to zdálo v pohodě. I ty testy co někdo dělal v tomhle vlákně vypadají víc než v pohodě...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: dekuju! ted jen zjistit, jak udelat temple lvl 3 :-D to uz dam
    EXI
    EXI --- ---
    Could the map drop hotfix accidentally have been reverted after the patch? : pathofexile
    https://www.reddit.com/...hofexile/comments/b4eqxd/could_the_map_drop_hotfix_accidentally_have_been/
    ?? doufam, ze to neni pravda :D oni snad si nechteji udrzet ani svoje verne hrace
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: corruptem ziskas 1 implicit. Ten podstavec je corrupt mistnost v Temple na level 3, a ta muze dat 2 implicity.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dotaz, corrupted implicit na zbrani/armoru muzu ziskat normalne vaal orbem, nebo jen tim jak vidam ve videich, ze to vezmou z nejakyho podstavce? co to je zac ten podstavec? diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: dobre, je pravda, ze to ovlivni neprimo, protoze ve chvili, kdy budu mit v batohu dost kostek na cestu, tak uz pravdepodobne vsechny memory budou spawnuty
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: imo jo, a to tohle
    Trampling of Planned Paths
    The generation of Distant Memories and Memory Amplifiers now occurs when acquiring a Memory, instead of when placing one. This will reduce the rate that Distant Memories trample your planned paths.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam