• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: s mířením nemám problém. Loot je blbý. Kor když tam máš dvacet věcí a někdo s tebou tam lootuje jak diví a ty si chceš jen vybírat a nejde to :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    KID_MCHUTT: Já to nehrál, ale ten systém musí být stejný jako na Xboxu ne? Přeci nebudou řešit jinak něco co už mají na jiné konzoli udělané...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALTY: ok, špatně popsáno - otočím se na mrchu, ta se vysvítí, ale pak ji stejně netrefuju, protože postavička je otočená o cca 15° jinam... tohle jim moc nevyšlo. A loot se teda taky nesbírá dobře. Prostě dětské chyby, které imo ještě opraví :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Bacha, je to pátek NZT, ale pro nás klasicky čtvrtek 22/23 nebo tak...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tak koukam do patku musim vybehat vsechny ty pripraveny memories :-)

a koukam jsem mel pravdu - Fixed a bug where a death penalty was not applied if you died in a placed Memory.

Jinak mi ted prijde, ze optimalni asi bude si pripravit ten setup do krize (jestli spravne chapu jak to ma fungovat), a davat na nej jen ty fakt dobry bonusy, ostatni palit nekam nahodne. Jakmile jich bude pet, tak probehnout 3x, a udelat novej setup.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: si to pochopil špatně. Locknout se na target nemůžeš. Volíš vždy jen směr.
    Právě že ovládání mi přijde absolutně super (krom lootu). Tedy alespoň jsem nenašel jak by ses mohl locknout.
    EXI
    EXI --- ---
    Forum - Announcements - 3.6.3 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2474047
    spousta synth zmen
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: nicmene pro ukazku, dal jsem jen tri nody kde jsem mel 3% sanci, ze magic monstra dropnou elder item, a jako procento sperku lepsi nez jsem cekal, vcetne marble ktery tu jsou jako base za 6-10exa, plus mi padly rukavice, ktery jsem corruptnul na cursu a prodal za 4ex
    tahle liga me bavi :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: fantasticky, na druhym mobu mi to spadlo, a protoze jsem za sebou nechaval padat cestu, a posledni portal jsem mel do uz neexistujici kostky (pouceni pro priste), tak smula no... ale furt tam mam 3 kostky po 2 runech, jen to musim znova pripojit :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: Ahaaa ono se to da mazat :DDD Po 5ti minutach mi tam padlo Shavronne's Wrappings. Asi tam jeste zajdu :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak jsem to zkusil na té PS4 a nevím, nevím... je velký problém trefit se do potvory, i když je vysvícená a vypadá, že je zaměřená...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: A nemáš to plný? Zkus promazat nebo použít a fixnout ty co máš a nabrat nový...
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: aha, to by byl dobrej duvod to chodit! :) Jen teda nechapu proc mam furt vse na tak nizkym lvlu kdyz dilky sbiram porad.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: ja teda stopro v nexu expy ztratim :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A btw, vedeli jste, ze v memory nexusu pri smrti neztracite expy? :-) Nevím, jestli je to bug nebo vlastnost, všimnul jsem si toho nahodou, a nikde na redditu se to nejak nerozmazava kupodivu, nebo to nemuzu najit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Skoda, ze je tak malej limit na jak pocet polozenych dilku na mape, tak celkovy pocet bonusu na nich, vecne musim neco mazat. Aktualne mi prijde, ze asi nejlepsi zpusob je postavit si nejakou jednoduchou cestu z kostek 82-83 s decayem 3, idealne takovych s peknym otevrenym layoutem, a to tak, abyste je pri tom neaktivovali (tj. stavim ji z paralelni cesty, kterou pak vybouram). Tu tam necham nejakou dobu vyhnivat, nez nasbiraji dost bonusu, a pak si je vychodim, na kazdym policku trikrat (s tim ze na ten posledni pokus uz neni moc spoleh, zvlaste kdyz je to indoor layout).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ma to level mapy, ze ktere jsi ziskal dilek. Tj. je kazdopadne vyhodne si dilek s vysokym levelem pripojit a projit, i kdybys treba jinak chtel Nexus uplne ignorovat, proste free expy z vysoke zony.

Plus existuje bonus na tech zlutejch ctvereckach, kterej jeste navic zvysuje level zony o 1-3, tj. teoreticky muzes behat zonu 86, nejvyssi aktualne dosazitelnou ve hre. Coz zajima hlavne nas se spectrama... :-) Ale ty jsou dost rare, zatim mi spawnulo jedno +2 a jeste jsem ho nepripojil, kazdopadne to rozchodne chodit nebudu, jen si tam postavim permanentni cestu na recast specter.
    GURBON
    GURBON --- ---
    YORK: to uz bych prave mel mit daleko vyssi lvly. Pokud se teda ty dilky prepisujou. Kazdopadne chodim to v mapach skoro vzdy, jen nechodim tu velkou z dilku.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: hezky, tak dej pak vedet jaky byly dropy
    YORK
    YORK --- ---
    GURBON: Tipnul bych si, že dílek má vždycky stejnej level jako mapa, ve které jsi ho získal. Ale jistej si tím nejsem.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Zeptam se jako uplna lama, jak se zvysuje lvl tech oblasti v memory mape? Ja to skoro nechodil, protoze mi to pripada o nicem kdyz mam vsude lvl 70-72.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: GL :-) Ja tam jeste ani nebyl :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam